""
""

KRAJ: Republika Irska - Srbija 1:3, Saša Lukić overio slavlje Orlića!

Vreme čitanja: 3min | pet. 07.10.16. | 20:36

Na portalu MOZZART Sport pratite dešavanja sa pretposlednje utakmice mlade reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope

Izabrane vesti

REPUBLIKA IRSKA - SRBIJA 1:3 (0:0)
/Dufus 49 - Mihajlović 69, Gaćinović 67, Lukić 88/

Voterford
Regionalni sportski centar u Vaterfordu

REPUBLIKA IRSKA: Bosin - O’Konel, Hoban, Lenihan, O’Konor - Kulen, Birn (od 71. Marleni) - Šodipo (od 79. Kavanag), Braun, Čarsli - Dufus (od 72. Malgrju).

SRBIJA: Vanja Milinković Savić - Gajić, Lazić, Veljković, Ristić - Lukić (od 89. Jovanović), Grujić, A. Živković, Gaćinović - Čavrić (od 59. Mihajlović), Đurđević (od 78. Ožegović).


KRAJ UTAKMICE - Velika pobeda Srbije!

88. minut - GOOOOOOOL! Saša Lukić na asistenciju Mihajlovića - sve je rešeno!

87. minut - Drže izabranici Tomislava Sivića utakmicu pod svojom kontrolom u ovim trenucima i nadomak su velike pobede.

79. minut - Poslednjih nekoliko minuta su obeležile izmene. Irci su izvšili sve tri, dok je kod Orlića Ožegović zamenio Đurđević. Evo sada pokušaja Marka Grujića, ali neprecizno.

67. minut - PREOKREEEET!! Mijat Gaćinović trese mrežu Iraca!

64. minut - GOOOOOOOOL!!!! Nemanja Mihajlović na asistenciju Andrije Živkovića!

62. minut - Brani Bosin! Kakva šteta, mogli su Orlovi da se vrate u meč...

62. minut - Penal za Srbiju - Đurđević će šutirati!

59. minut - Konačno prva izmena u srpskim redovima. Nemanja Mihajlović menja Čavrića. Na klupi od ofanzivnijih igrača tu su još Ožegović i Plavšić.

54. minut - Napadaju Orlići u želji da što pre dođu do izjednačenja, ali bezuspešni pokušaji Čavrića, Lazića i Grujića.

49. minut - GOL za Irsku - Kortni Dufus! Veliki problemi za Orlove... Samo dva minuta pre toga Uroš Đurđević je imao dobru šansu, ali je nije iskoristio.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

41. minut - Evo druge dobre prilike pre golom Srbije. Pokušao je Alan Braun, ali dobra intervencija Vanje Milinković-Savića.

39. minut - Pokušaji Lukića, pa Đurđevića, imaju izabranici Tomislava Sivića više od igre, ali nedostaje ona prava stopostotna prilika pred golom Irske.  

30. minut - Još jednom sa druge strane odgovara Andrija Živković, ali nema prevelike opasnosti za Bosina.

26. minut - Prva velika prilika za Irsku. U šansi za postizanje gola našao se Olamide Šodipo, ali srećom po Orliće njegov udarac nije bio precizan.

20. minut - Period pritiska domaćih za koji je zaslužan Džek Birni. Desetka Irske je prvo faulirana, a potom je izvela i dva vezana kornera. Ipak, još uvek bez udarca ka golu Orlića.

10. minut - Nema golova u Voterfordu, ali su Orlovi imali dva pokušaja, prvo preko Čavrića prvom, a onda i preko Andrije Živkovića u devetom minutu. Sa druge strane, pred golom Milinković-Savića nije bilo previše uzbuđenja.

MEČ JE POČEO!

Pravo na grešku ne postoji. Ne postoji ni strah od neuspeha, jer nas je, ako ništa xdrugo, ova generacija srpskih fudbalera naučila da joj verujemo. Zato, držimo palčeve mladim reprezentativcima naše zemlje koji u Voterfordu od 18.45 igraju pretposlednju utakmicu kvalifikacija za Prvenstvo Evrope, naredne godine u Poljskoj.

Rival je Republika Irska, koju su Orlići u septembru tukli u Novm Sadu 3:2, a ako žele da ostanu na drugom mestu - koje vodi u baraž - potrebna im je ova i pobeda u završnom kolu, protiv Slovenije, u Gornjem Milanovcu (utorak).

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Otuda ne čudi što je selektor Tomislav Sivić izveo izuzetno napadačku formaciju, sa dvojicom napadača, Aleksandrom Čavrićem i Urošem Đurđevićem, ali i sjajnim ofanzivcima poput Andrije Živkovića i Mijata Gaćinovića, od kojih se očekuje da po krilima naprave problem rivalu, koji više nemaju šanse za plasman na završni turnir.

Na ovaj susret možete se kladiti na novom sajtu Mozzartbet-a, po sledećim kvotama: kec je 5,40, iks 3,70, a dvojka, odnosno, pobeda, našeg tima izražena je kvotom 1,60. Sve ostale kvote za pomenuti susret možete pogledati OVDE.

Na klupi Republike Irske su: Grims, Dimajo, Kavanah, Megjuri, Hare, Kinsela, Mulrani.

Rezervisti Srbije su: Radunović, Maraš, Jovanović, Mihajlović, Plavšić, Filipović, Ožegović.

Kapitensku traku u našem timu nosi napadač Partizana, Uroš Đurđević.

Dok čekamo početak susreta podsetite se kako izgleda poredak na tabeli kvalifikacione Grupe 2.

A zatim se pročitajte sve moguće kalkulacije uoči završna dva kola kvalifikacija. Pobednici grupa direktno idu na završnu smotru u Poljsku, a njima će se pridružiti pobednici baraža u kome će učestvovati četiri najbolje drugoplasirane selekcije iz devet kvalifikacionih grupa kad im se izbrišu rezultati protiv poslednjih timova na tabeli njihovih grupa. Taj tekst pogledajte OVDE.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalmlada reprezentacija SrbijeMlada reprezentacijameđunarodni fudbalkvalifikacije za ep u21Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara