Kalum Vilson
Kalum Vilson

Sautgejtov spisak: Runijevo zbogom, Vilsonov dobar dan! Tu je i Jokanova rezerva

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.11.18. | 15:36

Nema Džejmsa Medisona i Mejsona Maunta

Vejn Runi će dobiti priliku da upiše 120. nastup u dresu Gordog Albiona i oprosti se od reprezentacije, navijači Engleske imaće šansu da pozdrave Kaluma Vilsona, jedinog debitanta na novom spisku selektora Gereta Sautgejta.

Teško baš da će se naigrati protiv Harija Kejna i ostalih, ali Sautgejt je želeo da 26-godišnjeg Bornumutovog napadača nagradi za impresivan početak sezone i šest golova na 11 premijerligaških mečeva.

Izabrane vesti

Runi će inače odigrati samo tu prijateljsku utakmicu protiv SAD u četvrtak, a potom će ekipa Hrvatsku na Vembliju u takmičarskoj utakmici Lige nacija dočekati bez legende Mančester junajteda.

U tim su se vratili Ruben Loftus-Čik, Dele Ali i Džesi Lingard – svi zbog povreda nisu bili aktivni na oktobarskim utakmicama – kao i Evertonov Majkl Kin, prvi put posle 12 meseci.

Lesterov vezista Džejms Medison je izgubio mesto u timu, a zbog povrede je otpao i Mejson Maunt.

Zanimljivo je i to što je Sautgejt na golmanskim pozicijama pozvao i Džeka Batlenda, drugogligaša iz Stouka, mada već prilično iskusnog na reprezentativnom nivou, te Markusa Betinelija, koji više nije ni startni golman u Fulamu Slaviše Jokanovića.

TIM ENGLESKE ZA SAD I HRVATSKA

Golmani: Markus Betineli (Fulam), Džek Batlend (Stouk), Aleks Mekarti (Sautempton), Džordan Pikford (Everton),
Odbrambeni: Trener Aleksandar Arnold (Liverpul), Ben Čilvel (Lester Siti), Luis Dank (Barkli), Džo Gomez (Liverpul), Majkl Kin (Everton), Luk Šo (Mančester junajted), Džon Stons (Mančester Siti), Kijeran Tripije (Totenhem), Kajl Voker (Mančester Siti)
Vezisti: Ros Barkli (Čelsi), Dele Ali (Totenhem), Fabijan Delf (Mančester Siti), Erik Dajer (Totenhem),  Džordan Henderson (Liverpul), Džesi Lingard (Mančester junajted), Ruben Loftus Čik (Čelsi), Hari Vinks (Totenhem)
Napadači: Hari Kejn (Totenhem), Markus Rašford (Mančester junajted), Rahim Sterling (Mančester Siti),  Vejn Runi (Di-Si Junajted/SAD), Džejdon Sančo (Borusija Dortmund), Dani Velbek (Arsenal), Kalum Vilson (Bornmut).

(FOTO: Action Images)


tagovi

Kalum Vilsonreprezentacija EngleskeGaret Sautgejt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara