""
""

Simović predsednik FS Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.04.16. | 17:25

Delegati FSV u skupštini FSS, pored Simovića, biće Tomislav Karadzić, Željko Knežević, Mirko Aleksić, Dejan Stanojev, Nenad Rončević , Djordje Žutić i Majo Vujović

Prvi čovek Spartaka iz Subotice Dragan Simović ponovo je izabran jednoglasno za predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine. Skupština je održana u Kući fudbala u Staroj Pazovi, a Simović je dobio četvorogodišnji mandat.

Izabrane vesti

Simović se zahvalio svima na podršci, preneo poruku da je uz dobar plan važno i zajedništvo na kome insistira.
“Veoma je važno da se danas niko ne oseća ni kao pobednik ni kao poraženi, već kao deo jedne radne grupe koja je sebi postavila jasan plan. Cilj svih nas je afirmacija fudbala u pokrajini i jačanje saveza preko jakih fudbalskih centara u Vojvodini”, rekao je Simović u obraćanju delegatima u Staroj Pazovi.

Za potpredsednike FSV izabrani su Mirko Dubroja i Marijan Rnić.

Izabrani su i novi članovi Izvršnog odbora FSV: Dragan Simović, Mirko Dubroja, Marijan Rnić, Goran Drača, Nenad Nikolić, Srdjan Zavišin, Zoran Purić, Novica Lakić, Goran Starčević, Predrag Ratković, Nenad Perović, Aleksandar Umetić, Slavko Tuvedzić, Goran Antić, Mirko Vavan, Mirko Aleksić, Nenad Rončević, Radovan Ivetić, Stanko Matić, Djordje Žutić I Miodrag Cvijić.

Delegati FSV u skupštini FSS biće Dragan Simović, Tomislav Karadzić, Željko Knežević, Mirko Aleksić, Dejan Stanojev, Nenad Rončević , Djordje Žutić i Majo Vujović, a za predsednika Nadzornog odbora FSV izabran je Ljubiša Popov.

Sednici u Staroj Pazovi prisustvovali su predsednik FSS Tomislav Karadžić, potpredsednici Savo Milošević, Slaviša Kokeza i Željko Kojić, generalni sekretar saveza Nebojša Ivković i direktor omladinskih selekcija FSS Mitar Mrkela.

(FOTO: Spartak)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaSlaviša KokezaFSSfs vojvodineDragan Simović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara