"Živković, Gaćinović, Lukić i Maksimović "
"Živković, Gaćinović, Lukić i Maksimović "

Srbija već otišla u Norvešku: Da ih dobijemo u još dva poluvremena

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.11.16. | 15:59

Sjano raspoloženje u taboru Orlića

Živković, Gaćinović, Lukić i Maksimović Jednom nogom smo već u Poljskoj. I drugom smo zakoračili preko praga i stigli u predvorje Prvenstva Evrope. Ostalo je samo još da ne pogrešimo u tom završnom koraku.

A sudeći prema tome kako igra i još važnije kakav rezultat ima mlada reprezentacija Srbije trebalo bi da se desi pravo čudo pa da ne eliminišemo Norvežane i obezbdimo još jedan plasman na veliko takmičenja.

Izabrane vesti

--->>> Ako nam tamo daju četiri onda i ne treba da idemo na EP
--->>> Ovo je grad od 2.500.000 ljudi, a mi smo svetski i evropski prvaci - valjda smo zaslužili više
--->>> Uroš Đurđević podesio na rafalno: Ovo je moj teren! Gde je Edegard?
--->>> I Nant stao u red za Maksimovića

Marko GrujićOva generacija, u kojoj ima zlatnih dešaka sa Novom Zelanda, to zaslužuje. I može.
Znamo da još ništa nije gotovo, namera nam je da Norvešku pobedimo i na njenom terenu. Pokazali su da su dobra ekipa, nama je najvažnije da imamo pristojnu zalihu, koja nam omogućava da ostvarimo konačan cilj“, smireno će Nemanja Antonov, prvotimac Grashopersa i levi bek našeg tima.

Lazić i FilipovićMeđu Orlićima vlada sjajna atmosfera. Videlo se to i po nasmejanim licima igrača jutors na aerodromu „Nikola Tesla“, odakle su naši mladi reprezentativci otputovali na sever Evrope.
Imamo dobar rezultat, ali i revanš zahteva veoma ozbiljan pristup. Znali smo kakav nas rival očekuje i da će nam biti teško, a već u Beogradu smo mogli da se uverimo da su Norvežani jak i ozbiljan protivnik. Sada bi trebalo da se pripremimo što bolje za revanš“, dodao je Andrija Živković, uz napomenu da mu znače aplauzi koje je dobio na stadionu Partizana, gde se afirmisao kao igrač.

Andrija ŽivkovićRazlog što su Orlići već danas krenuli u Dramen je želja članova stručnog štaba da se igrači prilagode uslovima koji ih čekaju u Norveškoj.
Tek smo na pola puta. Rekao sam da nas očekuju četiri poluvremena, dva smo dobili, ostala su još dva i želja da pobedimo i plasiramo se na Evropsko prvenstvo“, predočio je selektor Tomislav Sivić.

Zanimacija u aerodromskoj zgradiNaša reprezentacija ja prvi meč dobila 2:0. Revanš sa Norvežanima na programu je 15. novembra od 19 časova.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Andrija Živkovićmeđunarodni fudbalMlada reprezentacijamlada reprezentacija SrbijeNemanja Antonovreprezentativni fudbalTomislav Sivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara