"Stefan Mitrović"
"Stefan Mitrović"

Srpska kolonija u Benfici postaje sve veća?

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.05.13. | 14:10

Kako prenose portugalski mediji, bivši fudbaler Metalca Stefan Mitrović nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa lisabonskim Orlovima, što samo pokazuje koliko uprava prvoplasiranog tima Primeire ceni i poštuje naše igrače

 

Stefan MitrovićSrba u Benfici izgleda nikad dosta! Posle uvećanja otkupne klauzule Nemanje Matića na neverovatnih 50 miliona evra, januarskim akvizicijama Miralema Sulejmanija i Filipa Đuričića, koji će na Luž stići na leto, kao i priča o mogućem dolasku Uroša Matića, koji je pod stalnom prismotrom skauta, iz Lisabona nam stiže i nova vest – Stefan Mitrović nalazi se na korak od potpisivanja ugovora!

Izabrane vesti

Naime, štoper Kortijka vrlo je interesantan upravi lisabonskih Orlova, a ovaj 22-godišnjak stigao bi kao zamena za Ezekijela Garaja, koji će najverovatnije napustiti ekipu na kraju sezone i otići u Mančester junajted.

Takođe, interesovanje za bivšeg fudbalera Metalca pokazala je i Valensija, međutim, portugalski mediji imaju samo reči hvale za mladog štopera i prenose da je “sudbina Stefana Mitrovića da karijeru nastavi u Benfici“.

Inače, Mitrović je u Kortijk stigao pred početak sezone, odigrao 22 utakmice, u kojim je postigao tri gola i bio jedan od najboljih igrača tokom cele godine.

Jasno je da su u upravi Orlova očarani igrama Nemanje Matića, kojeg tokom cele sezone na sva usta hvale i u njemu vide uzdanicu tima u budućnosti, a to je bila samo odlična preporuka da se trener Žorž Žezus i predsednik Benfike, Luis Felipe Vijera okrenu našim mladićima, koje očigledno čeka lepa budućnost na Lužu.


tagovi

BenfikaEvropaEzekil GarajKortijkPortugalStefan Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara