"Lane Jovanović"
"Lane Jovanović"

Taze penzioner Lane: Nikad ne reci nikad! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.03.14. | 11:13

Srbin otkrio Belgijancima da će se možda reaktivirati

Lane JovanovićMilan Jovanović bez pompe je otišao u fudbalsku penziju. Bivši srpski reprezentativac bio je letos blizu angažmana u Bazel, ali Valentin Štoker nije otišao u Šalke, tako da je sve propalo. Od tada Lane je trenirao individualno u slučaju da se nešto pojavi, međutim, prošao je zimski prelazni rok bez prave ponude...

Jovanović je, gostujući Anderlehtu gde se zvanično oprostio od navijača, potvrdio da se povukao, ali i da je i dalje sto odsto fit.
„Drago mi je što sam se vratio, video prijatelje i ponosan sam što je organizacija bila perfektna što se tiče moje posete. Zahvalan sam navijačima koji će ostati zauvek u mom sećanju. Prestao sam da igram, ali nikada ne reci nikad. Nisam želeo da se nosim sa pritiskom i stresom“, otkrio je Srbin da nije rekao baš zbogom fudbalu.

Jovanović, koji je doneo sreću Aleksandru Mitroviću i Anderlehtu protiv Genka, veruje da će se klub iz Brisela vratiti na staze uspeha.
„Anderleht i dalje ima šansu da se bori za prvo mesto. Ima dosta mladih i talentovanih igrača, potrebno je samo malo iskustva i vremena da sve bude kako treba“, rekao je dvostruki osvajač titule sa Anderlehtom.   

(FOTO: Screenshot Youtube)

Izabrane vesti


tagovi

Župiler Pro ligaMilan JovanovićEvropaBelgijaAnderlehtAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara