"Hose Antonio Garsija Verca slavi gol Almerije"
"Hose Antonio Garsija Verca slavi gol Almerije"

Čudesna osveta! Almerija u drugom minutu nadoknade posle tri godine vratila dug Deportivu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.09.14. | 19:00

Edgar Menez pokorio Rijazor, a Mičel pogodio za minimalac Hetafea protiv Malage

Hose Antonio Garsija Verca slavi gol AlmerijeAlmerija postaje specijalista za gostovanja. Ekipa koja je u minulom prvenstvu jedva izbegla selidbu u Segundu ove jeseni deli packe van svog stadiona. Prošle sedmice tim Franciska Rodrigeza pokorio je Anoetu, a ove Rijazor. Da sve bude interesantnije, pobednički gol za Almeriju pao je u drugom minutu nadoknade vremena, strelac je bio Edgar Menez i tako poveo svoj sastav ka sredini tabele Primere.

Zanimljivo, bila je to slatka osveta Almerije Deportivu, jer je tim iz Galicije pre tri godine  izborio remi golom golmana Aranzubije u četvrtom minutu nadoknade vremena. Podsetite se kako...

Izabrane vesti

Almerija je ovim rezultatom napredovala od sedmog mesta na tabeli i ako se posmatra učinak na gostovanjima ima isti broj pobeda kao Barselona, Atletiko, Sevilja i Real Madrid. Malena Almerija u društvu velikana...

Pre dve sezone bila je na pragu polufinala Lige šampiona, sada je već pet kola bez pobede u prvenstvu Španije. Malaga nije uspela da nadogradi prošlonedeljni podvig u susretu sa Barselonom i taj remi bez golova učini prekretnicom u sezoni koja nije počela prema očekivanjima. Štaviše, na gostovanju kod Hetafea minimalan poraz od 0:1 koji razbija iluzije navijača andalužanskog kluba da bi ove sezone mogli da se umešaju u borbu za Evropu.

Jedini gol na utakmici je u 25. minutu postigao Mičel. Bio je to tek treći pogodak koji je Hetafe postigao u šest kola u ovoj sezoni Primere. Sasvim dovoljan za tek drugu pobedu tima sa stadiona Alfono Perez i beg iz opasne zone.

Crna serija od tri uzastopne pobede okončana je protiv kluba koji je ne tako davno spadao u grupu onih sa najvećim potencijalom na Pirinejima. Bilo – prošlo.

PRIMERA – 6. KOLO:

Hetafe – Malaga 1:0 (1:0)
/Mičel 25/

Deportivo – Almerija 0:1 (0:0)
/Menez 90+2/
19.00 Sosijedad – Valensija
21.00 Kordoba – Espanjol

Subota:

Viljareal – Real Madrid 0:2 (0:2)
/Modrić 32, Ronaldo 40/

Barselona – Granada 6:0 (3:0)
/Nejmar 26, 45, 66, Rakitić 43, Mesi 62, 82/

Atletiko Madrid – Sevilja 4:0 (2:0)
/Koke 19, Saul 42, Raul Garsija 83pen, Himenez 90/

Atletik Bilbao – Eibar 0:0

Levante – Rajo Valjekano 0:2 (0:2)
/Leo Baptistao 12, 33/

Petak:

Elče – Selta 0:1 (0:0)
/Nolito 90/

(FOTO: Action images, arhivska)


tagovi

AlmerijaDeportivo La KorunjaEdgar MenezEvropaHetafeMalagaMičelPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara