"Košarkaši Barselone u Pioniru"
"Košarkaši Barselone u Pioniru"

U susret evroligaškom derbiju Fenera i Barselone

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.11.13. | 16:19

"Cilj nam je da zadržimo prvo mesto", ističe Vlade Androić, pomoćnik u stručnom štabu istanbulskog tima

Košarkaši Barselone u PioniruDerbi A grupe Evrolige odigraće se u Barseloni koja će ugostiti Fenerbahče, tim sa maksimalnim učinkom od šest pobeda. Pomoćnik u Fenerovom stručnom štabu Vlade Androić smatra da obe ekipe imaju imperativ pobede.
"Bez obzira na naš rezultatski skor trudićemo se da izvučemo maksimum i ostvarimo trijumf", kaže  za MOZZART Sport Androić i dodaje. "Barselona i Fenerbahče žele što bolji plasman, nama je cilj da zadržimo prvo mesto u grupi i zato idemo na pobedu. To nam je bitno i zbog kasnijeg formiranja grupa u Top 16 fazi Evrolige".

Da li su porazi iz domaćeg šampionata ostavili trag na ekipu?
"U principu nisu, mada nije lako kad se izgubi. Utisak je da naši igrači nisu pružili maksimum, morali su više da se trude protiv trenutno vodeće ekipe lige".

Izabrane vesti

Da li će Fener u Barseloni imati podršku navijača?
"Mi značajnu podršku imamo u domaćoj ligi, u svakom mestu imamo armiju navijača. Jedino ih nije bilo na utakmici protiv Bešiktaša, iz objektivnih razloga".

Šta Partizan može da očekuje u meču sa Nanterom?
"Realno, Crno-beli su u specifičnoj situaciji. Imaju problem sa rosterom, a nama ostaje da navijamo za Partizan. I pored svega imaju mladost i određenu  snagu. Francuzi nisu naivni, snažan otpor su  pružili protiv nas i CSKA. Nadajmo se najboljem, trijumfu Partizana", zaključio je javljanje iz Turske Androić.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com
Foto: MN Press


tagovi

EvroligaKK BarselonaKK FenerbahčeVlade Androić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara