""
""

Velšani nas sad hvale: Srbija je pobednik grupe, Muslin gaji pas igru, nema poraz...

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.09.17. | 11:12

"Možemo do drugog mesta", uveren je selektor Kris Kolman

Selektor reprezentacije Velsa Kris Kolman oprostio se od trke sa Srbijom za prvo mesto u Grupi D kvalifikacija za Mundijal i priznao da će sa Republikom Irskom da vodi borbu za mesto u baražu.

Orlovi posle pobede u Dablinu (1:0) dva kola pre kraja kvalifikacija imaju četiri boda više od drugoplasiranog Velsa, pet od Irske, a za plasman u Rusiju potreban im je samo jedan trijumf u Austriji ili na svom terenu protiv Gruzije.
Grupa je uzbedljiva. Dva kola pre kraja mora da se kaže da je Srbija pobednik, ali nama ostaje da završimo drugi. Sve je u rukama Srbije, priželjkivali smo remi u Dablinu. Za nas ima neizvesnosti, pred nama su fantastična dva meča“, rekao je Kolman.

Izabrane vesti

Kolman smatra da je ekipa Slavoljuba Muslina zasluženo na čelu D grupe.
Čak bi i pobeda Iraca više išla nama u korist. Pošteno je što je Srbija prva, gajili su pas igru, nisu imali poraz, i nema problema ako odemo u baraž“.

Irski selektor krivi sudiju: Čist penal! Koja je svrha protesta?

Selektor Zmajeva, polufinaliste sa prošlog Evropskog prvenstva, naglašava da je naredni cilj da se pobede Gruzija u gostima i direktan konkurent Irska u Kardifu.
Ne treba gledati šta je bilo. Realno, sa šest bodova smo drugi“, rekao je Kris Kolman posle pobede u Kišinjevu nad Moldavijom (2:0).

TABELA GRUPE D KVALIFIKACIJA

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaKris Kolmankvalifikacije za sp 2018međunarodni fudbalreprezentacija Velsareprezentativni fudbalVels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara