"Vujasinović"
"Vujasinović"

Vujasinović: Igraćemo šest utakmica u 12 dana, a sve su nam bitne

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.16. | 17:22

Na pitanje novinara, a vezano za mišljenje prema Regionalnoj ligi posle isključenja Crvene zvezde, iz Partizana su odogovorili da će slediti stavove Vaterpolo saveza Srbije

VujasinovićTrener vaterpolista Partizana Vladmir Vujasinović izjavio je da se ekipa nalazi u žestokom ritmu, ali da je cilj da do kraja meča parira favorizovanom Jugu u Ligi šampiona.
"Odigraćemo šest utakmica u 12 dana sa vrlo kvalitetnim protivnicima, a sve su nam vrlo bitne. Takav ritam iziskuje veliki kako psihički i fizički napor. Momci su do sada fizički sve dobro podneli, ali na mentalnom planu smo imali padove. Nadam se da ćemo protiv Juga da izbegnemo padove i da se pokažemo u dobrom svetlu", rekao je Vujasinović na konferenciji za medije uoči meča.

Trener crno-belih rekao je da će crno-beli tražiti svoju šansu i bar do kraja odigrao ravnopravno sa sjajnim Dubrovčanima Vaterpolista Gavril Subotić oporavio se od povrede i sa mnogo motiva dočekuje duel sa Jugom.
"Očekuje nas meč sa jednim od kandidata za osvajanje Lige šampiona, ali podsetio bih da smo sa Jugom, na početku sezone u Regionalnoj ligi, na Banjici, odigrali ravnopravan meč i na kraju izgubili 8:6. Imaju mnogo vrhunskih igrača, ali verujem da uz podršku navijača možemo s njima da se borimo do kraja", zaključio je Subotić.

Izabrane vesti

Na pitanje novinara, a vezano za mišljenje prema Regionalnoj ligi posle isključenja Crvene zvezde, iz Partizana su odogovorili da će slediti stavove Vaterpolo saveza Srbije.

Utakmica 6. kola Lige šampiona između Partizana i Juga igra se u sredu od 18 sati na Banjici.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vladimir VujasinovićVaterpolo PartizanvaterpoloSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara