Komentari na vest

A koga je to Partizan razvalio? Sećate li se RFS-a, Sfintula, Šarlroe?

P

Po tamburi

pre preko 2 godine

Šta ćemo sa Kroacijom i poređenjem s Coca-Colom?
K

Kako koga ?

pre preko 2 godine

Razvalio crvenu 7-1
B

Borky

pre preko 2 godine

Vujadin Boskov "Bolje jednu utakmicu izgubiti 5:0 nego pet po 1:0" !
O

O razvaljivanju

pre preko 2 godine

MTK,Vasas,Ujpest,Trencin,Forverc Berlin, Xamax,Ekeren,Monpelje,CSKA Kiev, Slovan Liberec,Apolon,Slavija Prag,Cernomorec,Kairat,Ludogorec,Sasuolo,Omonia
H

Hvala joksi

pre preko 2 godine

sto ne spominje yoyinja "Nemca"
O

O razvaljivanju

pre preko 2 godine

Fljamurtari, Šamrok, Petah Tikva, Artmedia Petržalka, Šarlroa

XS

pre preko 2 godine

Kao sto je Serif sada pobedio Real tako je Fjamuntari tada pobedio Barselonu a Artmedija slicno kao Serif uzela neke bodove u ligi sampiona prezimila u Evropi pre nas pet komada dali Seltiku nas prosli uz neverovatnu srecu na penale promasili smo gomilu sansi trebali da im damo 5 komada u obe utakmice najmanje ali tako je za Petah Tikvu ocigledna namestaljka od 0 2 tamo do 2 5 ovde.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Развалио је српски фудбал ондак кад је имао шест у низу и седам председника прволигаша у свом УО а истовремено испадао од ирских конобара! Срећом и то се лане зове..
F

Flora i Fauna za Obilic iz Nisa

pre preko 2 godine

Da se malo vratimo par godina unazad negde u vreme Rikardovog prvog mandata kod nas, kad je Obilic iz Nisa pored Zvezde dominirao nasom ligom sa Lalatovicem imao serije pobeda a mi bili treci odma iza njih i onda dosla Evrope i ova Flora ih osurila, a bile price da smo mi na silu izgurani da budemo treci da i to nismo zasluzili kao i drugo mesto prosle sezone i svih ostalih sada treba jos da nas bude sramota sto smo pobedili Floru uzeli vec trecu sezonu znacajne bodove za nas koeficijent ,i da nije bilo projekata Vojvodine ,Radnickog iz Nisa i ostalih koje je trenirao Lalatovic i ciji je cilj bio da nas spuste sto nize odvoje od Zvezde a sebe uzdignu mozda bi liga bila jaca ovako propalo je sve to i sada ostale nase klubove petardiraju u Evropi pre nego sto pridju plej ofu mozda bi vec imali to 15 mesto proslih sezona.
F

Flora i Fauna

pre preko 2 godine

A TEK KAKO SARLOA RAZVALJUJE UHH....
l

linoleum

pre preko 2 godine

a joj pa ova liga konferencija je ustvari ko nekad inter toto kup.a joj blama
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Ni blizu, sećam se kad su onomad u NS dolazili Verder i Bastija, top 5 klubovi liga petice, a pored njih je bilo još 10ak takvih. Ovde imaš Romu i Totenhem i nikog više. Ovo je sedmi ešalon evropskog fudbala, pandam fiba čelendž kupu u basketu
S

Samrok

pre preko 2 godine

Koja radost woow,jedva pobedili ove traktoriste,konobare i ribare totalne amatere iz flore ili faune ili kako se vec zovu i odmah skakanje do plafona i radovanje ko da su uzeli LS,ali dobro treba ih razumeti,posto vec 17 punih godina LS videli nisu vec iskljucivo igraju u Trecerazrednim i Amaterskim takmicenjima,oni samo mogu da sanjaju o pobedama nad evropskim prvakom Liverpulom,Bragom,Ludogorecom..itd zna se ko je Elita a ko Amateri,pobede nad ovim najvecim klubovima u evropi sve pokazuju! Drz te se vi vase faune i flore u 5-o ligaskom kupu vunene konfekcije,tu vam i jeste mesto,LS i LE gledajte iskljucivo na Marakani ili preko TV prenosa,to je nedostizno za vas!
F

Firga

pre preko 2 godine

Ne tropaj.
S

Sharloa

pre preko 2 godine

DOBILI AMATERE IZ FLORE I FAUNE U KUPU TEKSTILNE KONFEKCIJE!
P

Pohahontas

pre preko 2 godine

Dobicemo i one amatere iz Ljutice Bogdana, samo polako.
D

Draganbeli68@gmail.com

pre preko 2 godine

Sa kojim god iole jacim klubom da igramo u evropi oni nas redovno razvale sa evropskim 5ardama: Dinamo Zagreb,Rapid,Austrija Bec,Petah Tikva,Samrok,Sarloa,Fljamurtari...itd sve klubovi koji su nam redovno 5ardirali bunkerizan u evropi i to lagano i sa pola gasa,bili smo za njih samo laksi trening!
D

Draganbeli68@gmai.comil.com

pre preko 2 godine

Tilisi kavaniiiiii
C

Cccc

pre preko 2 godine

Mislim da se neće naljuti ti grobari na mene ali moram da dam jedan dobronameran savet. Pustitite ovo sto novinari napišu oni su takvi, malo navijački a malo da se nešto zaradi prodajom novina. Ako su vama Flora i oni Kiprani merilo onda ste stvarno skromni. Jer ako se budete zanosili sa ove dve pobede poraz od malo jačeg kluba će vam biti veliko razočarenje. Nismo ni mi neka sila ali naši I vaši protivnici su dva različita sveta i nebo i zemlja. Sačekamo oboji neko veče evropsko ime pa da sudimo o snazi naših klubova.
D

Draganbeli68@gmail.com

pre preko 2 godine

Davas pitam zvezdasi za levadiju sto niste prosli ni kiprane za vreme lukica brzo zaboravljate gdeste bili pre dolaska vodje zaboravih i rasulllooo xaxa
c

cirkus

pre preko 2 godine

Nijedan normalan i objektivan navikac nije opijen pobedama protiv anortozisa i ovih amatera, a posle srecnog plasmana protiv poluekipe santa klare.. Mediji su razapinjali partizan, a sad hvale do besvesti, unapred velicaju sve rivale partizana i slicno. Ne zele oni nista dobro partizanu, tako da svaki normalan navijac moze samo da se zabrine.
b

bata Šoća

pre preko 2 godine

Ja bi to sagledao iz nekog drugog ugla ipak. Nismo mi fudbalska velesila da potcenjujemo bilo koga ,za nas su svi protivnici u Evropi merilo . A ,ako pogledamo nacionalni koeficijent trenutno i tu poziciju br.12 ,gde su iza nas Belgija,Svajcarska,Ceska itd . ,iza jedne Srbije ,koja do juce igra na terenima nalik na livade ,u toliko osporavanoj ligi ...onda bih ipak rekao ,ne mora se pobediti uvek ni neko veliko ime ,kvalitet i reputacija se sticu i na ovakvim utakmicama . A kad smo kod imena ,ne tako davno pade i lpool ,Man.utd nadigran u Beogradu i pored poraza itd... Zato bravo i za CZV i za Partizan i uskoro zajedno u LŠ ,mozda i direktno u grupe .💪 Ipak se i u našoj "njiva" ligi igra fudbal ,samo ga neki iz navike pljuju i ne primjećuju da i tu ipak ima kvaliteta .
M

Mop

pre preko 2 godine

Pa i vas i Floru Omonija na penale izbacila. Što se pališ? Za Anotorzis ajde ali Flora?
M

Mop

pre preko 2 godine

Lepo vam dečko pre mene objasnio. A ni protiv nas niste dominirali. Čak šta više
M

Mop

pre preko 2 godine

Flora ispala od Omonije na penale. Pa kao i vi. Jačine ne glumite više. Svaka čast na Ludogorecu ali ne omalažavajte više Partizan. Glupo je klinački, idiotski.
G

Gos

pre preko 2 godine

Drvo na svakoj partizanovoj vesti komensr dva minimum. Kakav kompleks
D

Drvo

pre preko 2 godine

Znaci uspeli su da pobede Estonce. Svaka cast! Za klub Partizanovog ranga to i zasluzuje tekstove svaki dan.
G

Gostovanja

pre preko 2 godine

Kad ste tolike m.... što nas ne dobiste u derbiju i objasniste da ste bolji?
g

gostovanja

pre preko 2 godine

Zato što je bilo štelovano da vi pobedite...al eto, jbg, srušili smo vam sneška...
M

M17

pre preko 2 godine

Neki ovde nisu uspeli Moldavce...
1

12345o

pre preko 2 godine

Tako je, Moldavce nisu uspeli Dinamo, Sahtjor, Real Madrid :D
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Nije bilo realno da damo 5 komada po onakvom terenu,ja samo mislim da je pre trebalo uvesti Terzica i Jovica a da je bilo mesta i za Pavlovica i Stulica!
M

Mop

pre preko 2 godine

Mani brate Štulića.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Dobro ako Stulic nije klasa onda Milovanovic ali da ne bude kao sa Vlahovicem za Stulica.
M

Mop

pre preko 2 godine

Nije bitno. Mogu i Baždar i Milovanović. Ovaj je dobijao šansu, ali mi to realno ne liči na nešto. Još i mladji. Samo mi se čini da ih Stanoje ni za Evropu nije prijavio.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Mora da su prijavljeni,samo je pitanje ko.Rikardo treba da izlazi na 2:0 za nas bez obzira na to je li postigao ili nije postigao gol.
D

Džoni Štulić

pre preko 2 godine

Itekako sam klasa. Azra forever
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Ja stvarno ne znam sta vi hocete,da pobedimo 10:0? Pa danas nema lakih protivnika,ova Flora je zamalo prosla Omoniju i bila nadomak LE,a ovse se predstavljaju kao da su teletabisi,nekada smo gubili od ovakvih olako,a sinoc je sve bilo rutinski
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Pa u tom grmu lezi zec. U LLL(ling long ligi) sve busite i petardirate duze vrijeme a dosta tih ekipa je u rangu Flore. Sta je relna slika vaseg kvaliteta ni vi sami niste nacisto. Ali da se vasa masina zvana hocemo titulu po svaku cijenu zahuktala i da su vam tribine prazne i podijeljene je vasa realnost.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Ako pogledamo nas crveno beli niz titula i ucesce u Evropi vidimo konstantu (zluradi ce pomenuti Omoniju i Serif) jednog napretka koju je oslikala i sinosnja utakmica protiv Ludogoreca. Ako pogledamo crno bijeli niz titula i Evropu te konstante nema. Ukratko receno nas niz titula je podvucen i na Evro sceni. A sada neka druga strana pogleda sebe i kaze hvala ti Boze za LK.
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Vas niz titula je podvucen cuvenom utakmicom sa Ofk Beogradom kad ih je Terza kritikovao sto su se rastrcali, onom brukom protiv Indjije, svetskim rekordom u broju penala i komicnim autogolovima protivnika. Sportski pozdrav.
9

951357

pre preko 2 godine

Ma da, teško je nekoga razvalti, ipak je Flora ozbiljan tim. A do juče su se sprdali sa Radničkim i pričali kako je to flora i fauna. A činjenica je da je Flora tu negde u rangu Spartaka sa kim su igrali za vikend. Samo što je Spartak uradio šta je morao a Flora nije, već je igrala fudbal. A sama činjenica da ne bi ni pobedili da nije bilo (opet) taličnih golova uprkos tome što njima nije igrao ubedljivo najbolji igrač i golgeter, govori samo o tome koliko su lažne sve ove ubedljive pobede gromade u našem prvenstvu. Ali evo, ubedite nas da ubedljive pobede nisu bitne. A šta ćemo onda sa ubedljivim igrama? Jer ni protib Sfintula, RFSa, pa čak ni Flore ni Šarlroe igra nije bila dobra. Ne čak ni dobra, već totalno bezidejna. Da ne pominjem Soči i Santa Klaru, očaj od igre, sreće za izvoz. Ajde da su to neke ekipe, nego fudbalski liliputanci. I onda nakon takvih očajnih nastupa deru sve po našoj ligi? Naravno, sve pošteno. Važi, juče.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Omonija izbacila Floru kao i vas, na penale. Dakle, tu ste negdje. Ti pricas o sreci, prosli Kopenhagen, Jang Bojs, Salcburg sve na gol u gostima. Trnavu u produzecima. Krasnodar sudija poklonio. Ali tu nema srece naravno, nego suv kvalitet hahaha
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Pa, što nas vi prepošteni ne pobediste u derbiju? Pokažite na terenu da nas drugi puštaju, a vi ne...Ti si, dečko, mnogo nerealan, zadojen mržnjom, pa čak i bezobrazan, a možda si samo u ulozi provokatora... Kako god, nije ti dobro, treba nositi tu tvoju glavu i ono sto je u njoj...
E

Epox76

pre preko 2 godine

Ok sve si u pravu(kada bi se zezali), I dobro talični su bili golovi a kakav je vaš bio protiv Bugara? Kangi svaka čast sela mu je i dao je lep gol ali Pavkov koji samo što nije noge sam sebi slomio i iz te komedije ni kriv ni dužan asistirao, to nije taličan gol? To je izgrađena akcija?
1

1334

pre preko 2 godine

Flora i Anortozis i Gent, i svi partizanovi rivali iz kvalifikacija manje vrede od Brage ukupno na Transfermarktu.Na koji su se grobari pozivali da je Serif smesan,a neki smesni Soci skup. Zvezda vecito dobija 5 puta teze rivale od partizana. Onaj Kairat je za ovu Floru Real Madrid.I uvek se ispostavi da dobijamo jace timove po zavrsnim rezultatima u evro takmicenjima.
N

Nicker

pre preko 2 godine

Kako je onda ta skupa Braga remizirala sa Santa Klarom u ligi? Uz izuzetak Serifa,u kvalifikacijama niste imali nijednog tezeg rivala od nas,a pride smo mi igrali sa rusima i portugalcima da bi usli u ligu gde igramo sa Anortozisom i Florom sto je prica za sebe....
9

951357

pre preko 2 godine

@Nicker - tako što je pogodila slobodnjak u poslednjem minutu. Pre toga gažena sve vreme. I na kraju će Braga imati 30 bodova više od te Santa Klare, a sad već ima 11 čini mi se. Tako da, o čemu pričamo? Santa Klara bolja ili sličnog kvaliteta kao i Braga? Ma jeste. U grobarskim bajkama. U stvarnosti, je to malo drugačije.
@

@Nicker

pre preko 2 godine

Kakve veze ima sto je neka smesna Santa klara igrala nereseno sa Bragom?Bice 7 pozicija iza nje,kao i sada.Streda amateri, Santa klara sve sto im i valjalo otislo pred revans sa partizanom.Smesna ekipa.Soci, poluozbiljna kao ekipa.Zvezdini rivali 10 kladas ispred.Serif bolji od svih zajedno vasih rivala.Braga i Ludogorec kao i Danci isto to tek.Jedino je Soci mozda od Kairata jaci i to je to.
@

@Nicker

pre preko 2 godine

Secam se proslogodisnje price da je Sarlroa bolja od Genta.Na kraju prvenstva Gent ispred njih, i demolirao ih 4 puta u srzoni.Bajke jsd-ovaca su drugacije od realnosti.

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Mozds Kairat koji vas je ubio tamo a ne ova deca koja su igrala revans
P

Psycho

pre preko 2 godine

i opet se provociraji dve strane medjusobno da li je vise normalno ovo sve u nasem drustvu u stvari bi trebali da se radujemo imamo dva kluba koji imaju ozbiljne sanse da prodju grupu pa i narednu rundu zasto da ne. Do ne tako davno smo bili sretni kada se uopste kvalifikujemo za neku grupnu fazu a sad kad su nasi napredovali mi nesto kenjamo kao da samo mi igramo fudbal a ostatak sveta nikad cuo za taj sport pa sta ako je "samo" 2-0 oba nasa tima upisali po 3 boda oba nasa tima vode u grupi oba nasa tima igraju solidno oba nasa tima igrace mozda uskoro LS sta hocete vise ljudi poz od Zvezdasa
1

1244

pre preko 2 godine

Развалили су Шамрок,Фљумунтари и Петах Тикву...Кроацију,Славију итд
G

Gost1978

pre preko 2 godine

zvezdu na marakani 1 3 , kad je trebalo da bude 1 7 , kad je marko oteo njima namestenu titulu
9

951357

pre preko 2 godine

Jeste, baš je tako bilo. I jeste, bila je nameštena. Znamo ko je dobio.
Z

Z mo

pre preko 2 godine

Kroaciju, cini mi se 5:0.
Z

Za CIGANE....

pre preko 2 godine

2007 Levadia-Crvena Zvezda : 2:1 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Imate i golove na YT!
1

1244

pre preko 2 godine

Ал смо прошли :) Ви сте испали од аматера! Човече....Шамрок... конобари,пекари,шофери победили "шампионе"
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

ti sa brojevima,ne moze se isto reci za Zerminal Ekeren,amaterski klub takodje iz Belgije i doduse prijateljsku ali Pasing iz Austrije,ako i Austrijance izuzmemo godinu dana sto su postojali pa se ugasili opet CSKA Kijev.Ribolovci,Moleri,Bankari,Trgovci,a onda opet pogledas,to sto njihova zemlja nema da ih plati toliko nema veze sa njihovim fudbalskim umecem,ili ima ipak jer kako na primer neki klinac iz Irske da napravi prve fudbalske korake u nekom Anderlehtu i tako dalje?Proveri slobodno gde su svi ti radnici iz Samroka igrali pre i posle meca sa Partizanom.Bar kad lupas potrudi se da lupis iole realno...
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Taj deo javnosti koji je nezadovoljan su pripadnici frakcija delije sever, cetnici sever, otpisani, tenkisti, serifovici i panteri. Mi grobari smo izuzetno zadovoljni kako sinocnom pobedom tako i svim rezultatima Partizana iz dosadasnjih meceva.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Koga? 4:1 Astanu, I Malatiu 3:1? I ove smo juce lagano dobili 2:0, uz dosta losu igru!Ocemo da se vratimo, pre par god? Da se setimo? Ma nemora :))))
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Ima ona "poklonu se u zube ne gleda" ..... Partizan danas pobedjuje sve sto mora da dobije. Pobede se redjaju, Bodovi se skupljaju... neznam sta cete vise. I nisu Pobede Po 1:0. Odlicno. Sve sto treba je da se razmislja da se ova ekipa nadogradi za prolece, I naravno sledece leto.
G

Gost22

pre preko 2 godine

Az Alkmar u Beogradu
A

Alkmaara

pre preko 2 godine

Da da, 2:2 igrali. Ali vi ste "razvalili" i Mancester 1:1 u stativama...hahaha
D

Draganbeli68@gmail.com

pre preko 2 godine

Restonci su za cz i ludogotec real pustite vi gosta i druge sto komentarisu isti ti letonci nas dobisr u sred beograda i jacasu reprezentacija od bugara sto pokazuju i rezultati
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo, to su Estonci, a ne Letonci. Drugo, ako su oni jači od Ludogoreca, evo, neka vam se padne Ludogorec u razigravanju, lako ćete sa njima. Slažeš se?
M

MozzartJVucicevicc

pre preko 2 godine

Koji cete naslov da izvucete ako daju nekom amateru 3 gola?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Komšije, čestitam Vam zasluženu pobedu,,, nije važno što je protivnik slab, naši timovi su u prošlosti gubili i od gorih. POBEDA JE POBEDA ! Ali najvažnije je sada da pobedite Gent (bar jednom), svima je jasno i zašto, kao što je najvažnije da i Partizan i Zvezda završe grupnu fazu na prvom mestu. Mislim da je to sada sasvim izvesno, i ne znam kad će ako ne sad. Komšije srećno do kraja u Ligi Koferencije.
B

Brojgel

pre preko 2 godine

Hvala komšija na lepim željama, takodje i mi vama isto želimo.
G

Gost73716

pre preko 2 godine

Flora je ozbiljnija ekipa od Anortozisa (da se ogradim smesne su ekipe i jedni i drugi) ali Flora je sampion svoje zemlje sa 9 reprezentativaca jest Estonije ali ako nista drugo znaju jedne druge kako disu, i sama cinjenica da ih niko nije dobio dva razlike dugo vremena govori o tome da su koliko toliko tvrda ekipa bez nekog kvaliteta ali sa dosta zelje borbe i uigranosti za taj nivo fudbala...
o

opet ja

pre preko 2 godine

a sa kim su to igrali? koji su to velikani pa im ne dadose vise od 2 gola?
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

realno gledano, LK je odlicno takmicenje, uz malo srece dobijes smesne protivnike a lova malo manja nego LE
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Bez zelje da bilo sta preuvelicavam,pobeda je pobeda iako sam i ja ocekivao ubedljiviju pre meca,ali zasto bi se zalili za pobedu?Flora nas je na startu bas nagazila,mogli smo da primimo dva gola,momci su muski igrali,udarili presing i stvorili nam dosta problema.Isti RFS kojeg pominjete je umalo izbacio Gent a onda je njihov napadac otisao bas kod Belgijanaca,sta da se zamera tim slabijim timovima sto se zatvore protiv mnogo jacih od sebe?To je njihov adut,tu vide svoju snagu i niko to ne moze da im oduzme.Svaka cast Estoncima na borbi,zelim im srecu protiv Anortozisa a mi da savladamo Gent...
d

d.g.

pre preko 2 godine

Zvezdas sam i ocekivao sam vise od Partizana. Razumem da su kod dva nula smanjili gas ali kod nula nula Flora je imala dve sanse. Po meni Partizan je trebao i kod vodjstva da napada a ne da igra na kontre jer je kvalitetniji i uz to domacin.
b

bgcz

pre preko 2 godine

bespotreban tekst. Pobedili su i svaka čast. Šta bi više od 2:0. Lagana pobeda kod kuće, drugo poluvreme je bilo da se malo igrači odmore. 3 boda su 3 boda. Gol makazicama sa centra i autogol iz odbitka sa 1m isto vrede. Pobeda za koeficijent, za prolaz grupe, kinta za pobedu od uefe. Grobari dugo nisu bili mirniji pred evroutakmice, što znači da ima napretka. Proći grupu u Evropi sa maksimalno jednom porazom je fantasticno. Isto kao zvezda što je izgubila samo od hofa.
d

dabldeker

pre preko 2 godine

ovi juče su bili namesteni za 4,5 laganih ali opet 1:0 ili 6:1 nosi isto bodova tako da sve ide po planu a jesenja titula se overava u nedelju u krusevcu 🤍🖤💪
J

Jesenja titula?

pre preko 2 godine

Jesenja titula se nigde i u nista ne racuna, ne dobija se ni tegla a kamo li pehar. Ne zaboravi, racuni se svode na kraju. Tek vas ceka Marakana na kojoj niste pobedili 18 godina(77-95). Zvezda je jos uvek sampion a i pegar je u Ljutice Bogdana gde ce i ostati.
@

@Jesenja...

pre preko 2 godine

Neka pegar ostane gde je, a mi cemo uzeti pehar!
@

@@Jesenja...

pre preko 2 godine

Kad nemate argumente, hvatate se za jedno pogresno slovo... A sto se tice pehara "uzecemo" je buducnost a ona se ne zna unapred. Sadasnjost i realnost: zvezda je sampion i pobednik kupa, svi trofeji su na Marakani.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Ne kontam bas poentu teksta.. Realno imamo 15 igraca u rotaciji, ako i toliko. Konkuretni zasad na oba fronta, a jedna povreda Rikarda nas dijeli od kraja svega. Logicno je onda ovakve utakmice zatvoriti brzo, cuvati snagu za sljedece meceve i polako ici od utakmice do utakmice. Zasad super, ova sinocnja utakmica je bas prema ocekivanju bila.
z

zeks pantic

pre preko 2 godine

nije bitno koliko smo golova dali, 1 - 0 ili 10-0 svejedno je , uveren sam da ce u dvomecu protiv genta biti mnogo golova jer oni igraju otvoren fudbal
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Ja jesam okoreli ciganin, ali ljudi misle da sad treba da se slabiji protivnici razvaljuju. Ta Flora je ucesnik grupnog takmicenja i to su ljudi koji isto igraju fudbal. Iste stvari se ponavljaju kao sa Serifom, a Serif dobija Reala u gostima.
S

Slicne

pre preko 2 godine

Stvari ali razliciti klubovi serif je i pre 2 godine bio real za floru
@

@mikan-zec

pre preko 2 godine

Ajde ne lupaj, taj Serif je pobedio tri velika kluba sa evropskim trofejom(Zvezda,Dinamo, Sahtjor) i najtrofejniji klub na planeti, Real a koga je Flora pobedila? Doduse, sinoc nije ni igrala sa klubom koji je ikada osvojio evropski trofej, tako da...
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Ja ne znam ko se buni,kome nije dovoljno 2-0?tri boda u dzepu,sacuvana snaga za krusevac