Komentari na vest

A mogao je da bude Bog u Rendžersu: Vila smenila Džerarda

k

kojotski

pre preko 1 godinu

Još juče sam napisao da je Stivi Dž sa onakvim pristupom sam sebi uručio otkaz. Da bude još gore Vila već desetak dana bezuspešno lovi Poketina i Tuhela, ali su ih obojica odjavila. Da je Rodžers dobio otkaz kao što je planirano već bi preuzeo klupu. U ovoj i ovakvoj EPL, sa takvim timom realan domet im je 14-15. mesto, dakle kao i prošle godine, samo što će ove veoma teško nakupiti 45 bodova.
L

Lpool

pre preko 1 godinu

deluje mi da su i Dzerard i Lampard svoje sanse u PL dobili prerano, za razliku od Artete koji je ucio zanat od Gvardiole, ciji stil se jasno prepoznaje u Arsenalovoj igri plus je na sve to maksimalno podrzan od strane uprave kroz transfere i sklapanje tima. Mislim da je to taj deo koji nedostaje obojici da postanu dobri menadzeri, najvise bih voleo da vidim Dzerarda u ulozi Klopovog asistenta pa kroz koju godinu ucenje i kao glavnog trenera Liverpula. Y.NW.A
p

plavac

pre preko 1 godinu

nisu taj kalibar prosto.frenkster je odličan,možda i najbolji trener za mlade na svetu ali prosto je prevelik ortak za skupe svlačionice i jake egoe.džerard je korektan motivator ali nema ni znanja ni šlifa za taktiku.dakle promašili zanimanja,frenkster treba da vodi mlađe kategorije u čelsiju a trapavi da bude tim menadžer u luzerpulu.
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Izdrzi u Radniku vise od dva meseca i onda si trener...
G

Gostingoo

pre preko 1 godinu

Imao je dobru prošlu sezonu, ali je premijer liga veoma okrutna i svake sezone moraš biti na vrhuncu zadatka
p

pile 77

pre preko 1 godinu

Surdulica smenila vise trenera nego Premijer liga zajedno.
F

Flair only

pre preko 1 godinu

Opusteno , Njega ceka posao u Lpoolu , ovo mu sve dodje kao predskolsko!
q

q

pre preko 1 godinu

Najgori trener koji postoji u Britaniji je on.Kada se setim da je rekao neko da je bolji trener od Potera.(Poter u Brajtonu bio 8/9/10 i presao u Celzi,a Gerard sa boljom Aston Vilom bil tek 14-ti)

milford

pre preko 1 godinu

Ne napreduje se u zoni komfora. Covek je hteo da napreduje i postupio ispravno. Sad nije uspeo, mozda vec na sledecem poslu hoce.
r

roni

pre preko 1 godinu

sve osim kutinja sacuvaj boze pa s njima del boske nista ne bi uradio.lakse je dati treneru otkaz nego smeniti sebe sa pozicije koja o svemu odlucuje.
2

29292992929

pre preko 1 godinu

Прерастао је Ренџерс, то је и доказао. Енглези не схватају како склопити екипу, само набацају скупоцена појачања, па ако успе, успело је. Једини тим који има смислену политилу и не греши са трансферима је Сити.

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Иди, само Сити не греши у трансферима, а ето Клоп се уби са грешкама у Питербороу ... како мила ко све оставља коментаре ...
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Eto prilike za Marka Nikolica.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

I za Muslina
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Istina, ali mislim da je to za njega krupan zalogaj. Nestabilni su Englezi. Teško je uspjeti. Vece su šanse da ne uspijes, jer je konkurencija bas jaka, ali ako uspijes onda si trenercina. Mislim da je za njega više neko kao Sassuolo, Bologna, Gladnach, Hoffenheim i slični.
R

Renato

pre preko 1 godinu

Dzaba kada je vjeciti luzer