Komentari na vest

Abraham neće u Rim, Arsenal ima rešenje: Lakazet kod Murinja, mladi Englez kod Artete

J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Iako gotivim Lakazeta i mislim trenutno vise pruza na terenu od Aube, mislim da bi ovakav potez bio dobar za Arsenal. Pogotovo na duze staze i cinjenicu da Lakazet jos nije produzio ugovor i mogu da ga izgube za dzabe. Deluje mi da Abraham moze da predje 15 golova po sezoni lagano, mozda cak i 20 u par prilika ukoliko bude igrao konstantno. I da dodje Abraham, ukoliko ne dovedu veznog pored toliko prilika na trzistu, stvarno su idioti. I da nadju zamenu Beljerinu, ocajaaan je u poslednje vreme.
S

Slanina

pre preko 2 godine

I 15 je previse za Abrahama, a kamoli 20. Pogotovo u klubu poput Arsenala. Pa Auba je dao 10 prosle sezone. Lakazet 13.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

@Slanina Dajmo momku priliku da odigra celu sezonu bez previse rotacija. On je imao odlican ucinak prosle sezona s obzirom na to koliko je igrao pored Zirua, Vernera cak i Havertza. Auba imao najlosiju sezonu poslednjih ko zna koliko godina i ne deluje da ce ici na bolje. Lakazeta je Arteta dosta rotirao iz meni nepoznatih razloga. Da je igrao konstantno, lagano bi prebacio tih 15 golova u ligi. Cak mislim da bi bio blizi 20.
L

Looooooolcina

pre preko 2 godine

Lol sta se navijaci Arsenala loze na Abrahama kao da je Lewa, da je toliko dobar koliko oni misle ne bi ga Celzi pustio. Idem mali kod Moua 90%
C

Campo

pre preko 2 godine

U Romi Mourinho. Ne bih ni ja na njegovom mjestu
T

Tulumbbbe

pre preko 2 godine

Lakazet odlican za Italiju, ima znanje, lukav. Za Englesku prespor. I kondiciono vrlo slab. Ostalo ima sve, tako da bi u Italiji sigurno bio bolji. A Abraham je za PL rodjen. Tako da dobro i za Arsenal i za Romu.
J

Jag etrr

pre preko 2 godine

Abraham i Arsenal koji kroji mladi tim, odlicna kombinacija. Lakazet igrac za max 15 do 20 golova u sezoni, Obamejang nema vise brzinu, nije to ni pola onog igraca kao sto je bio. Abraham moze da bude ubitacan u toj ekipi i da postigne 30 bez problema. Pravo vreme za promeniti napadace u Arsenalu, bez obzira sto su ti jaka imena proslu sezonu jedva Arsenal dade 50 golova.
b

bobrockrock

pre preko 2 godine

Mnogo bolja opcija je Lakaze! Nadam se u njega. Abraham nam ne treba kad vec nema zelju da igra za Romu.
R

Romanista

pre preko 2 godine

To su vam ti tekstovi, ljudi navedu da Abraham nije zainteresiran, nit ikakvog izvora nit išta. Arsenalu odgovara samo pozajmica sa pravom otkupa jer nemaju novca, dok to Chelasea naravno odbija. I onda kao Arsenal odjedniom nudi Lacazeta Romi, a isti portal je pisao kako Arsenal nakon Xhake ništa ne želi imati sa Romom. Da ne pričam o tome kako Abraham sigurno ne želi u Arsenal koji će se borit za opstanak. Forza ROma
G

Gost300

pre preko 2 godine

Koliko god da ce se boriti za opstanak,za romu je i sad i uvjek bio institucija,pojeli bi romu za dorucak