Adana se ne zaustavlja, Sandžak završava i Davida Luiza

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.07.21. | 19:36

Biće to drim tim u malom...

Kada je Murat Sandžak kazao da želi da napravi turski Real Madrid mnogi su mu se smejali. Razbacivao se gazda novog superligaša Adana Demirspora "jakim" imenima, otvoreno govorio sa kim sve pregovara i malo ko mu je verovao. Međutim kada su neka od tih imena osvanula s podignutim dresom Adane postalo je jasno da se Sandžak ne šali.

Dobro, nisu u pitanju baš Galaktikosi, ali za turske, odnosno uslove malog kluba koji nema nijedan trofej u istoriji i tek što se vratio u elitu ovo je zaista spektakularno.

Izabrane vesti

U poslednjih desetak dana čak osam pojačanja, od čega polovina respektabilni igrači, oprobani u najjačim ligama i velikim klubovima: Brit Asambalonga, Junes Belanda, Mario Baloteli i danas, kao poslednji, Argentinac Lukas Kastro.

Naravno, poslednji samo u ovom cugu, jer Adana ne planira da se zaustavi. I Sandžak najavljuje novu bombu - ni manje ni više do Davida Luiza (34). Nekadašnji brazilski reprezentativac i prvotimac Čelsija, Arsenala, Benfike slobodan je u izboru nove sredine, što bi trebalo da olakša posao Turcima.

"Razgovaramo sa Davidom Luizom, očekujem da ćemo uskoro uspeti da ga dovedemo. Kada su plate visoke potrebno je malo više strpljenja u pregovorima. Trudićemo se da mu ponudimo najbolje uslove", poručio je Sandžak.

Podsetimo, u vezu sa Adanom poslednjih dana dovođeni su i Dijego Kosta, Bruma, Janik Bolasi, Žoze Fonte...

Pa sad zamislite poslednju liniju sa Davidom Luizom i Fonteom, napad sa Bolasijem, Balotelijem i Kostom, vezu sa Belandom...

"Mogu da poručim navijačima da ne brinu, povući ćemo poteze koji će ih obradovati. Ipak, svi treba da znaju da je faktor sreće veoma važan u svakom poslu, pa i u ovom. Džaba je nama što se dogovorimo s igračem ako njegova žena ili devojka odbije da dođe u Adanu. Tako je, recimo, bilo u slučaju Birkira Bjarnasona. Ako dovedemo 70 odsto igrača koje planiramo - bićemo u vrhu tabele. Plan je da angažujemo između 10 i 12 novih, kvalitetnih igrača", kazao je na početku prelaznog roka Sandžak.

I evo, odlično mu ide zasad.


tagovi

AdanaDavid Luizletnji prelazni rok 2021Transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara