Komentari na vest

Ako ne prihvati neku od ponuda, biće izbačen iz tima

h

haha

pre preko 2 godine

jel muce ova Stara Dama dok pojedini igraci sjedi ispod njega sa kantom haha
L

Lazio

pre preko 2 godine

Juventus je pogresio sto je doveo ovog slepca. Dobar igrac ponekad, inace teska debilcina u glavi. Ovakve smradove na sud treba terati.

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

400.000 funti sedmično, pa vi računajte zašto ga boli uvo za sve ovo. Nek mu je to i bruto plata, zna da takvu neće dobiti nigde na svetu! Sedenje na klupi u Juventusu ili grčevita borba za opstanak u PL, gde mora da se privikava na novi život, nov grad, nove saigrače... Još izlazi iz povrede i korone, trebalo bi mu nekoliko nedelja da bude na 60%, pošto 100% ne bi dostigao do leta. On će za Vels igrati u plejofu za SP svakako, ako ne bude povređen, tako da definitivno nema motiv da donosi ishitrene odluke. Na leto će verovatno imati neke ponude, a i Juventus će morati da popusti isplaćivanjem dela ugovora za preveremeni prekid saradnje, pa će lakše naći klub.
B

BEJL

pre preko 2 godine

dva

Katalonija

pre preko 2 godine

Ne razumem potrebu igrača da komplikuju svoju karijeru... Znaš da ne igraš, znaš da si loš kada to činiš, znaš da te žele tu i znaš da te žele na drugom mestu, šta je problem ?!? On ako je realan, shvatio bi da pare koje može da dobije na severu, neće nigde, ako mi se tamo ne ide, lepo Palas, nazad je u Londonu u timu koji je top za njegov nivo... Razumem ugovor, ali ako ne pružaš za šta si doveden, treba biti malo realan... Sem toga u PL bi bar igrao, šta radi u Torinu, šeta po Alpima?
n

nikola1992

pre preko 2 godine

Nema tu sta da ne bude jasno. PARE! Cini mi se da je 7 miliona godisnje, sad neto/bruto, to ne znam, ali to mu sada ne bi dao niko. Barnli je poznat kao klub koji sa malo ulaganja cini cuda, Palas to opet ne moze da dobaci, eventualno, ali samo eventualno Njukasl, njima gori pod nogama i dovesce koga god mogu, samo da ne krecu iz Cempionsipa, tako da bi oni mozda i ponudili neku vecu cifru, ali verovatno ni oni, u ovakvoj situaciji u kojoj se nalaze, nisu ludi da mu daju te pare.
R

Rosso

pre preko 2 godine

Deriiii ih