Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ako ode Mbape... Pari Sen Žermen će dati sve od sebe da napadne Ronalda 2021.

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.10.20. | 18:24

Portugalac uvek aktuelna tema u Parizu

Sezona 2020/21 mogla bi da bude poslednja za Kristijana Ronalda u dresu Juventusa. Pari Sen Žermen očigledno nikada nije prestao da se nada kako će Portugalac jednog dana ušetati na Park Prinčeva kao igrač Svetaca, a prema pisanju torinskog Tutosporta, taj dan bi mogao da svane leta 2021. godine, iako lider Stare Dame ima ugovor još dve sezone.

Još uvek rano da se ozbiljno govori o potencijalnom transferu iz Serije A u Ligu 1, gigant iz Francuske spreman je da iskoristi finansijske probleme Bjankonera, oličene u podatku da je prethodnu sezonu završio sa minusom od oko 71.000.000 evra, a da je ukupno dužan 382.000.000 evra.

Izabrane vesti

Čelnici vicešampiona Evrope su navodno ovog leta kontaktirali Andreu Anjelija u nameri da dovedu Ronalda, ali prvi čovek Juventusa nije razmatrao prodaju. Što ne znači da neće sledećeg.

Naser Al Kelaifi spreman je za ozbiljnu ofanzivu i akciju dovođenja fudbalera koji će za godinu dana gaziti 36. godinu života. Ovog leta Juve je Ronalda cenio 60.000.000 evra. Sledećeg bi cena mogla biti povoljnija. Globalna pandemija Kovida-19 napravila je haos na bankovnim računima Stare dame, plata Portugalca od 31.000.000 evra predstavljaće ogroman finansijski izazov devetostrukom uzastopnom šampionu Italije. Samim tim, Tutosport, a i mnogi drugi izvori, navode da će Anjeli narednog leta ponudu PSŽ-a gledati iz drugačije perspektive.

Izgleda da je u redovima Parižana Kristijano Ronaldo uvek aktuelna tema. Stvari bi tek mogle da se zakuvaju ako u junu 2021. Real Madrid napadne Kilijana Mbapea, kao što se uveliko nagoveštava.



tagovi

Kristijano Ronaldo

Obaveštavaj me

PSŽ
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara