Erling Haland (©Reuters)
Erling Haland (©Reuters)

Alarm u Dortmundu, Haland obnovio povredu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.03.22. | 19:45

Van terena je već gotovo mesec i po dana, a tek ga čeka pauza...

Nada da bi Erling Haland mogao uskoro da se vrati takmičarskim obavezama jedna vest pretvorila je u pravi košmar!

Oglasili su se svi alarmi u Dortmundu, 21-godišnji napadač obnovio je povredu koja ga je prethodnih sedmica odvojila od terena i prema tvrdnjama nemačkog lista Bild čeka ga bar još mesec dana oporavka! Prema najnovijim informacijama na teren bi mogao da se vrati tek po završetku reprezentativne pauze u prvim danima aprila.

Izabrane vesti

Subota, 15.30: (1,45) Bajern Minhen (5,00) Leverkuzen (7,25)

Haland je van terena već 42 dana zbog kidanja mišića u regiji prepona. U nedelji kada je Dortmund eliminisan iz Lige Evrope, klupski doktori su dali izveštaj u kojem su izneli da oporavak teče po planu i da bi uskoro mogao da se vrati na teren. On je čak bio uključen u timski rad, doduše sa rezervnim timom Borusije, a bio je blizu i trčanja u punom sprintu. Čak je završio i sesije oporavka sa doktorom Džonom Hadadom, ali ga je onda zadesila nova nesreća. Ponovo je osetio bol u istoj regiji pred revanš meč sa Rendžersom, a sa vremenom je nelagodnost postajala sve veća.

Klub se još nije zvanično oglasio po ovom pitanju, a dobro upućeni izvori kažu da bi sledeći meč mogao da odigra protiv Štutgarta 8. aprila. Povrede sve više smetaju Halandu da iskaže nesumnjiv potencijal. Ovo mu je četvrta povreda mišića i na terenu nije od 22. januara iliti meča protiv Hofenhajma kada je doživeo rupturu koja ga sada ozbiljno remeti.

Podsetimo, Barselona je preko predsednika Đoana Laporte i trenera Ćavija Ernandeza već obavila prve razgovore sa Halandovim najbližim okruženjem u Minhenu i iznela prvu ponudu petogodišnjeg ugovora vrednog 190.000.000 evra bruto! Na to je agent norveškog strelca Mino Rajola izneo predlog trogodišnjeg ugovora, uz opciju automatskog produžetka na još dve godine, ako rezultati i finansije Barselone budu u skladu sa očekivanjima...


tagovi

Erling HalandBorusija Dortmund

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara