Komentari na vest

Alarm za FSS: Hrvati žele da „ukradu“ Petra Ratkova

Č

Čika Pera

pre 12 meseci

Ma koji bre hrvati.,oni imaju onog Petkovica koji je zabio Brazilu bre, spicokom ko dule savic arsenalu na wembleyu
e

esex

pre 12 meseci

Nasa liga je jaca od hrvatske samo sto oni vise veruju mladima i vise reskiraju sa njima i mislim da su uprave njihovih klubova malo postenije od nasih uprava..mislim i da imaju i mnogo kvalitetnije terene sto omogucava brzu i moderniju pas igru.
P

Polivač

pre 12 meseci

Dekart je jednom rekao..."Mislim, dakle postojim". Ti sine previše misliš da je upitno i da li postojiš.
A

AOno

pre 12 meseci

Vaša liga nije jača nego imate dva kluba koji su hiperrežimski i koji se smiju zaduživat po 110 milijuna, ne plaćat porez itd. Svi klubovi u HNL-u su skupa zaduženi oko 25 milijuna, a od tih 25 pola su dugovi Rijeke i Osijeka koji su privatni klubovi.
S

Serbia forever

pre 12 meseci

@Polivac Kakav Dekart, to je rekao Aristotel. Dekart je bio matematicar.
P

Polivač

pre 12 meseci

Auuu Serbia forever....kolko si ti sine otišo...
e

esex

pre 12 meseci

Polivac.prvo dobro razmisli ko je sta rekao.drugo,daj neki realan argument i ospori moj stav.trece,tvoj pokusaj vredjanja mene samo govori da ipak nemas valjan argument i da nemas bas mozga.
Z

Zeleznik

pre 12 meseci

@Serbiaforever Dekart jeste bio matematičar ali je itekako bio i filozof. I da, "Cogito ergo sum" = "Mislim, dakle postojim" JE REKAO UPRAVO ON! Sedi jedan iz filozofije, a i iz matematike takođe!
M

Maestro

pre 12 meseci

Neka ga kradu slobodno,pored Mitra i Vlahovica svakako nam ne treba,pritom se nije dokazao nigde osim ove jedne sezone u Tsc-u...
V

Vlada79

pre 12 meseci

A gde da se pokaže ima decko 19 godina?
d

dreznica

pre 12 meseci

Kod ovih svi Hrvati, samo da prisvajaju...Mater mu je Srpkinja iz Krajine(kao i još onih 250 hiljada proteranih Srba). Vaterpolista Marko Radulovic(rodjen u Rijeci) Srbin po oba roditelja izabrao da igra za Srbiju a ni to nisu mogli da prebole.
g

gosrivoje

pre 12 meseci

Ne mogu oni da prisvajaju ako covek kaze da nece igrati za njih nikada. Ako on tako oseća, oni mogu da ga zovu hiljadu puta.
O

Oluja never forget

pre 12 meseci

Ja nikada ne bi. Jedan je Borjan i Degenek. Bili su klinci, nista nisu zboravili.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Ima hrvatski pasos ali igrace definitivno za Srbiju.
r

rea

pre 12 meseci

Šta će igrati za Srbiju? Možda one turneje po Japanu i SAD-u kad igramo sa B reprezentacijom. Ukoliko nama Ratkov dođe do toga da bude standardni A reprezentativac, našem reprezentativnom fudbalu ne idu bolji dani.
g

gostinnnnho

pre 12 meseci

Neće igrat ni za jedne ni za druge
M

Mile led

pre 12 meseci

Može neko iskreno da mi odgovori, odkud nama odnosno Zvezdi ovoliko novca da možemo da ugrabimo svakog u Srbiji?
@

@mile

pre 12 meseci

Kome nama Milivoje? Jel moguce da si toliko limitiran i ocajan da si poceo da se predstavljas kao navijac Zvezde? 🤡
d

d. g.

pre 12 meseci

Mile, pa ipak smo mi najveći klub. Ne budi na kraj srca. Zamisli ovi tvoji će od uefe da prihoduju 2 a mi 20 miliona evra. Tek ćeš da se pitaš.
M

Mile led

pre 12 meseci

Može neko iskreno da mi odgovori, odkud nama odnosno Zvezdi ovoliko novca da možemo da ugrabimo svakog u Srbiji?
r

rea

pre 12 meseci

Polufinalistima i finalistima poslednja dva SP-a zasigurno treba srpski fudbaler koji igra BananaLigu Srbije.
@

@rea

pre 12 meseci

Jaca od paradajz lige 'rvatske u svakom slucaju! Liga 'rvatske je maaalo jaca od kisele vode!
T

TREBEVIC

pre 12 meseci

Rodio se u Beogradu a ima hrvatski pasos? WTF
z

zemljace

pre 12 meseci

gde ti zivis, sta ti lupas
Т

Тодор

pre 12 meseci

Уз дужно поштовање, какво црно реаговање у овој сутуацији!? Ако малом треба да се у овој ситуацији суфлира и објашњава за кога треба да игра и ако је он у дилеми, онда и не треба да игра за нас. Чуј, савез да реагује на србина да игра за нас, а не за њих??? Као друго, чуј ти њима наслова, по мајци хрват..На овом малом примеру су показали по ко зна који пут највећи степен лицемерства, да не користим теже речи..
m

madness

pre 12 meseci

Sjajno napisano, svaka cast.
b

bežious

pre 12 meseci

Setite se igrača tek kad ih drugi love
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Menadžer je iz Istre i kakve to veze ima sa bilo čime!
P

PeraV

pre 12 meseci

A zasto on ima hrvatski pasos? Zasto stavi u dzep prsluka na grudima taj dokument sa sahovnicom na njemu? Meni samo to nije jasno, moze li neko da objasni zasto je sahovnica u dzepu kod srca, zasto mu treba taj pasos pored srpskog?
L

Lupetaš

pre 12 meseci

baš

Nenad Bujas

pre 12 meseci

mozda nisi presao granicu nikada, jedino ti tako moze biti nejasno zasto mu treba.
2

2222

pre 12 meseci

Zato sto druze ima pasos EU i moze da ide gde hoce i radi sta hoce, a ti sedi pisi komentare.
L

Logika 0

pre 12 meseci

Jer sa našim pasošem može samo u Srbiji da igra i na granicama da čeka sto godina!
r

ranGo

pre 12 meseci

Види друже ... и ја не волим све Хрвате али има и тамо добрих људи то је једно друго ако му је мама Хрватица нико нема права да га осуђује за било шта само мора поштовати и једне и друге... а нека игра хде му срце жели ако има позива...
x

xyzet

pre 12 meseci

To nemoj pitati malog Ratkova, pitaj sve one najveće Srbe koji su se tukli za taj pasoš ispred konzulata da bi otišli u Deutsch ili Osterreich, a bilo ih je mnooogo. Znaš, to je bilo u vreme kada nismo imali bezvizni režim sa EU. Nije se niko gadio na taj pasoš, već ga je tretirao kao trofej. Ja ga nemam, ali zasigurno znam da je baš tako bilo. Ili si previše mlad ili zaslepljen, međutim to je već tvoj problem.
c

crnilo

pre 12 meseci

Da li je neko od sportskih novinara iz Srbije nazvao npr. Mitrovica da ga pita: "Gde si se i kada povredio pa te nema u repreзentaciji|?" Niko! Zasto? Pa zato sto bi ovaj mogao da kaze da je zdrav ko dren i da to pitaju selektora. A onda bi selektor morao da objasnjava i opet zatasкava razne skandale u FSS, а новинар bi dobio zabranu da ide u Pazovu. . Eto kao stoje stvari ovde. Bezi zato mali, gde god!
X

Xyz

pre 12 meseci

Ne dizite cenu malom
p

popesku

pre 12 meseci

Vazura reaguj
@

@popesku

pre 12 meseci

Nemamo brate dinara!
P

Popsi

pre 12 meseci

Glupost, on se oseća kao Srbin i to ne možemda se promeni.
T

Ti možda

pre 12 meseci

imaš srpski pasoš al' si opasno nepismen...
N

NIkola44

pre 12 meseci

Ratkov je vec sada odlican igrac. FSS mora da reaguje.
P

Pee

pre 12 meseci

Majka mu je srpkinja iz Krajine!!!
B

B. Grobar

pre 12 meseci

Djokovicu je majka Hrvatica. Sto ga onda svojatate?
P

Partymaker

pre 12 meseci

Pa dobro, na kraju je na momku da izabere
R

Realan skroz

pre 12 meseci

Al nikad mi nece biti jasno ovo ko ce prije da ga ugrabi. Ajde kad su klubovi u pitanju, to je uredu, al ove stvari oko reprezentacije. Pa bar ovde na Balkanu moras da si nacisto oko toga. Ma i sto poziva za drugu reprezentaciju treba da odbijes ako to ne osecas kao svoju zemlju. Kakvi pasosi i kakvi bakraci, valjda jis negde postoji ono nesto jace od novca...
u

uf

pre 12 meseci

pa ako mu je majka, ili nekome drugome bilo ko od roditelja, druge nacionalnosti, to znaci da ima familiju tamo, babu, dedu, rodjake, da je isao cesto tamo u posete, tako da verovatno takva deca obe zemlje osecaju kao svoje
m

mačva

pre 12 meseci

Neka momak ide za ličnim napretkom. Za to mu je Hrvatska bolja priča. I kao savez i država. Pogledajte njihove medije i sve ti je jasno. Svemir prema nama.
A

Aco CZ

pre 12 meseci

Sram te bilo! Valja ti tudje, a svoje ne, dedovi te se srame!
M

Michael.

pre 12 meseci

Baš si našao za šta ćeš da se uhvatiš, mediji su ti samo propaganda i ništa više i tako je u celom svetu. Jedina razlika je u tome za koga lobiraju. A generalno hrvatska je važna isto koliko i džibuti, dakle jednako poštovanje imaju od mene bez diskriminacije
r

rea

pre 12 meseci

@Michael. , gde nađe džibuti, ajde da si rekao Hrvatska je bitna koliko i totalno nebitna Srbija, alijas ekonomski tigar, pa i ajde...
b

baba iz Valjeva

pre 12 meseci

moj unuk nije igrao za Srbiju ...
C

CaleB pravi

pre 12 meseci

Obzirom na sposobnost i ozbiljnost FSS, ne bi me cudilo da se to i dogodi....FSS je jednako poput nekih drugih institucija, prepuaten na milost i nemilost partijskih poslusnika, a ne ljudima od struke i sporta. Neko ce sada reci - a Dzaja ?? Da, Dzaja, ok, ali covek je u poodmaklim godinama, i siguran sam da tu nije svojom voljom, vec treba da predstavlja neku vrstu paravana za politicki podobne neznalice i nesposobnjakovice.
G

Gost1976

pre 12 meseci

A šta da urade? Da ga pozovu u A tim pre Mitrovića i Vlahovića..pa nije to klub.Dečko je iz mešanog braka,neka sam odluči,Sad će nego da ga ubedi da 51% Srbin a 49% Hravat..ili obratno.Boleština teška,jadno je to.
p

pola severa

pre 12 meseci

na utakmici nosi srpsku trobojku a po Evropi putuje sa putovnicom
f

fore

pre 12 meseci

Dečko ima pasoš hrvatske, jer su mu roditelji tamo živeli pre rata. Ne znači da bi igrao za hrvatsku, čak naprotiv, ako zna šta su mu roditelji prošli.
A

Archie

pre 12 meseci

Jesi li ti uopšte pročitao tekst? Piše da mu je majka Hrvatica.
N

Neka

pre 12 meseci

Ide slobodno ako misli da napreduje nadalje... Ova nasa reprezentacija je rasulo a tek će biti za 5-6 godina, nemamo ni jednog mladog potencijala poput Vidića, Ivanovića, Mihajlovića, Jugovića, Piksija, Kežmana i td i td... Koliko toliko hrvati dosta rade sa decom i svake godine izbace po jedno-dva talenta...
G

GurmanSU

pre 12 meseci

Kako nesto ovako moze neko da napise??? Da smo lose odigrali SP jesamo,da je trulo u savezu jeste,ali da nemamo potencijal moze da izjavi samo neko ko nema veze sa fudbalom. Igraci kao Vlahovic,Samradzic,SMS,Ilic,Vanja Milinkovic,Mitrovic ( iz Zvezde) su ogroman potencijal,da li ce nesto biti od niih ne znam,ali napisati da nema potencijala??
N

Nisam

pre 12 meseci

Rekao da smo sada loši, rekao sam za 5-6 godina... Ti druže prvo nauči da čitas pa tek onda da komentarišeš... Kakav Samardzić kakav Ilic, prosek su...
G

GurmanSU

pre 12 meseci

Pa svako od pomenutih igraca ce imati 27-30 godina za tih 5,6 godina,a to su najzrelije igracke godine,i to da li ce se neko od mladjih igraca jos pojaviti ne moze da se zna. Nije mi jasno cemu vredjanje,svako ovde iznosi svoje misljenje Sportski pozdrav
r

rea

pre 12 meseci

@GurmanSU, pogotovo je Mitrović iz Zvezde ogroman potencijal - ima 21 godinu, ne može da se izbori za mesto startera pored Kataija i Ivanića. Lazar Samardžić je simpatičan igrač, ali hajde da on prvo postane redovan starter u Udinezeu (isto sa 20-21 godinom), pa da onda pričamo o njemu kao ozbiljnom potencijalu.
k

kralj petar

pre 12 meseci

Kroata, trećina lepe vaše su pokatoličeni Srbi, a do 50 odsto ide brojka računajući Srbe katolike. no hard filings
K

Kroata

pre 12 meseci

Koji povijesničar je to rekao? Šešelj?
@

@kroata

pre 12 meseci

Prevedi "povijesnicar" na maternji, Srbine!
p

pa

pre 12 meseci

pola navijača zvezde ima putovnicu....
c

cby

pre 12 meseci

Ispravka, pola njih koji imaju putovnivu navija za zvezdu, ali to je normalno jer je zvezda veliki klub pa ima navijače iz celog sveta 👍
д

да, да...

pre 12 meseci

...зна се ко је одакле, нема потребе да се спинује 😂😂😂
M

Mr007

pre 12 meseci

Realno i ima potencijal Kramarica,nista vise. Vlah je mnogo bolji.
m

madness

pre 12 meseci

Ne bi bio prvi put da prisvajaju nekog Petra, Nikolu, Miladina....
A

Archie

pre 12 meseci

Miladin? Valjda Milutin. 🤣
y

ysl

pre 12 meseci

Ima Miladin iz Kraljeva...
m

madness

pre 12 meseci

@archie Miladin "Dado" Prso
A

Archie

pre 12 meseci

Pa Prša nema šta da prisvajaju. On je igrao za Hrvatsku.
h

hdhdhsjs

pre 12 meseci

Roditelji Miladina Dade Prša zive u Banja Luci, naselje Šargovac gdje su izbjegli iz Dalmacije. Slave ljudi slavu a sin im je ime promijenio
P

Polo

pre 12 meseci

Pola reprezentacije im Srbi koji ne smeju da kažu ..da im ne bi tamo ..
K

Kroata

pre 12 meseci

Tko tačno? Ranije su bili Pršo i Balaban i nikad nisu imali problema zbog toga. Sa druge strane ko vas niko ne sme reć da je Pižon ko jedna od većih legendi Zvezde Hrvat, isto i Muslin, Zlatko Krmpotić, pokojni Mance...
@

@Kroata

pre 12 meseci

Vladimir Petrović je Hrvat? Ahahaha, druže...
@

@kroata

pre 12 meseci

Subašić je hrvat isto koliko i Draža Mihailović
z

zareztacka

pre 12 meseci

@Kroata Tko? Evo na primer Luka Modric koji nije pola nego 70% reprezentacije. Lp
K

Kroata odgovor

pre 12 meseci

Znamo mi da su Hrvati pa su opet legende klubova, neki i reprezentacije. Mislim da nismo mi ti koji broje krvna zrnca i na osnovu toga prave određene kampove...
K

Kroata

pre 12 meseci

To da je Pižon Hrvat je opće poznato i može se istražit sa dva klika, ali odrastao u Beogradu i naravno da je više za Srbiju danas i to nikom ne smeta, ko što je Draže bio za Hrvatsku jer je to njegova domovina. Ali vi ste inače prvaci u otimanju hrvatskih nogometaša još od Bobeka, Glazera, Prosinečkog, ne brinite ovoga vam nećemo uzet. Imamo sto puta boljih od njega.
e

esex

pre 12 meseci

Svi su srbi ali su im daleki preci pokatoliceni kako srbi ne bi imali izlaz na more a sve zbog toga sto smo pravislavna braca sa rusijom.
@

@zareztacka

pre 12 meseci

Ako je Modrić Srbin onda je Đoković Hrvat
д

да, да...

pre 12 meseci

...старо хрватско име и презиме Владимир Петровић са Звездаре, чист Хрват 😂😂😂 уоште нема везе са Петровићима из Црне горе.
m

mijat2

pre 12 meseci

potpuno je nebitno sta je ko bio po nacionalnosti ali mi je cudno da vecina cak i navijaca zvezde ne zna da je pizon hrvat iz beograda.od oca vjekoslava i dede alojzia.
д

да, да...

pre 12 meseci

...деда Алојзије Петровић 😂😂😂 слушао сам о њему доста.
S

Srdjan M

pre 12 meseci

Milan Badelj je Srbin.
H

Haha

pre 12 meseci

Croata, pises gluposti. Vi na pres konferenciji pitate Prsa da li se oseca kao Hrvat ili Srbin, Modric krio da mu je majka Srpkinja dok novinari nisu iskopali. Kod nas se zna za svakoga i niko nema problem sa tim.
N

Niš123

pre 12 meseci

dečko je odličan ovo ne sme da se dozvoli