Komentari na vest

Alarm zbog špiceva na Emiratima: Edu spreman da razbije kasu, deset kandidata za novog centarfora

L

Lago di Como

pre 29 dana

Da l' su zainteresovani za Isaka ? Pa čovek je pola sezone povređen. Ovaj Đekereš jeste da je eksplodirao ove sezone, ali se plašim da bi bio promašaj, a tolike pare da se puknu na njega. Tako da nekako najbolje opcije su Toni i Ošimen po meni. Ostali navedeni bi bili baš tanka priča
R

Raša021

pre 30 dana

Bivši fudbaler Čukaričkog Luter Sing .Eto..jeste da je krilni ali dečko može i 9tku da igra.. Malo para a zujalica po terenu :)
J

Ja sam bre komsija

pre 30 dana

Sesko ima potencijal ali mora da se ceka kao i Hojlund u Mancesteru jednostavno daju mu šansu i cekaju ga ali mislim da vec od sledeće sezone kreće da reseta
Č

Čudno mi da

pre 30 dana

Vlahovića ne spominju?
D

Deki2

pre 30 dana

On je prespor za premijer ligu. Tamo se igra super brzi fudbal a verovatno ih odbija i Vlahovicev karakter koji je blago receno uzasan
L

Lazeta

pre 30 dana

Vlahovica krasi odlicna zavrsnica i dobar je u vazduhu, bas mislim da bi mu legla Premier Liga jer Arsenal stvori 50sansi po tekmi za razliku od Juventusa
I

Inatdžija

pre 30 dana

Odbio ih je kad je trebao da dođe radi mrtvog Juventusa. Sad kad je video kako je tamo sigurno da žali ali sad je gotovo, neće Arsenal da te moli da dođeš sigurno.
r

rsczz

pre 30 dana

Vlahovic treba u Bundesligu on je savrsen za njih, bolje mu je i u Borusiji nego u Juveu ako zeli da napravi nesto od karijere naravno.
A

Aleksejko

pre 30 dana

Sto mora jedan, zasto ne dva spica Ajvan toni i Openda, tandem vrhunski. Ionako ce Arsenal da proda bar 5 igraca ovog leta najmanje.
G

Gost99

pre 30 dana

Oli Votkins idealan
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 30 dana

Realno pojurio bih Zirgzija , mlad je jak je brz je . Nije ni preterano skup ako Bajer ne bude hteo da ga vrati. Od ostalih najvise bih voleo Bonifacea a i Tonija koji vec dugo igra u PL. U svakom slucaju bilo koji od ovih igraca nece biti gori od svih spiceva arsenala da ih spojis. Treba im jedan razbijac od spica kad se protivnih brani sa bunkerom.

Proficap

pre 30 dana

Toni, vec je u PL, ne mora da se navikava na ligu i stil igre.
9

999

pre 30 dana

Trojica najboljih ovde su previse skloni povredama, Isak, Osimen i Bonifejs. Sesko, Evanilson, Brobi nisu taj kvalitet. O Djokeresu i Opendi ne znam, mozda bi eksplodirali, mozda i totalni promasaji. Meni se Toni nimalo ne svidja, em preskup em luda glava, a nije ni bas klasicna 9ka, i on luta po terenu i na stranu se izvlaci. Neostvarena zelja mi je da vidim Mitrovica u Arsenalu, da udje zadnjih 20ak minuta kad treba se izvrsiti totalna ofanziva da se zagradi, izdrzi duel i posalje loptu na stranu. I kad onda on, Haverc i Rajs napune taj prostor, odakle god da podignes loptu, nekog ces pogoditi, ispred nekog ce pasti lopta i nesto se desiti.. Nazalost od tog nista nece biti.
A

Arsenalovac 23

pre 30 dana

Od te trojice najvise bi Isak legao jer je naviknuit na PL. Ali decko je malo malo povredjen. Ostalo si sve lepo rekao .U svakom slucaju treba im spic kao leba.
г

гост

pre 30 dana

Касне годину и по дана са Влаховићем, језиво добро би легао и Арсенал њему и он Арсеналу. . .
S

Saka

pre 30 dana

Kakav crni vlahovic,ne ume da se snadje u sporom i raspalom juventusu a kamoli u brzoj premijer ligi. Decko je upitan i sa glavom ali i sa povredama,nece niko da da te pare za njega
И

И

pre 30 dana

Mišljenja su različita. Gledajući Arsenal mislim da im i ne treba nužno skup špic za prvu postavu. Ovo sa Havercom izgleda dobro, krila su efikasna, Odegard je efikasan, Rajs daje golove, štoperi daju svako malo, bekovi isto, prosto ceo tim postiže golove. Arsenalu je potreban špic od preko 190cm dominantniji u igri glavom od Haverca za one male utakmice u kojima protivnik stoji u svojih 16, a Arsenal se muči. Neki igrač dominantan u petercu koji bi prihvatio ulogu u rotaciji. Inače na jačim utakmicama na kojima ima prostora, Arsenal izgleda bolje nego kad bi imao špica od 100 miliona. Ko god je stavio odbranu visoko, Arsenal ga je isprašio.
G

Ganer

pre 30 dana

Haverc igra odlično (još draže mi je za sve one minuse koje sam popio na početku sezone kada sam ga hvalio) i ako pogledaš bolje statistiku, on je impresivan u vazdušnim duelima tako da mislim da im ne treba klasičan razbijač. Svi daju golove ali ipak je neophodan taj jedan golgeter koji može "ni iz čega" da izvuče. Kai i Jesus nemaju najbolju završnicu, a Nketija je poslednji gol u prvenstvu dao u oktobru prošle godine. Ne znam koji od 10 ponuđenih bi najviše odgovarao, ali svakako to mora biti strelac.
M

Mitrandir

pre 30 dana

Pre samo 10 godina Levandovski u prajmu, Benzema, Iguain, Suarez, Džeko, Aguero, Van Persi, Zlatan, Vilja, Falkao a sad Ajvan Toni, neki Đekereš. Ljudi se smejali Iguainu da promašuje a čovek davao po 30 golova u seriji A. Fudbal je svake godine sve gori bukvalno.
t

tezak izbor

pre 30 dana

Openda,Osimen... Ostali mi nisu taj kalibar jer Arsenal sve ostalo ima.
s

serif nedaje

pre 30 dana

upravo tako brate, mozda i ovaj novi Svedjanin..na kraju ce sa nam dodje neki Sesko ili broja ne daj Boze. Arsenal do titule!