Aleksa Terzić (©MN Press)
Aleksa Terzić (©MN Press)

Aleksi Terziću stiže poziv iz Serije B

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.08.21. | 21:59

Srpski levi bek ponovo bi mogao na kaljenje

Kako stvari stoje, Aleksa Terzić će i sezonu pred nama provesti na pozajmici.

Naime, mladom levom beku ne daju se velike šanse za ostanak u Fjorentini, odnosno da će dobiti efikasnu minutažu u prvom timu, zbog čega je procenjeno da bi bolje bilo da ode na novo kaljenje. I to ponovo u Seriju B.

Izabrane vesti

22. avgust, 20.45: (1,82) Roma (3,60) Fjorentina (4,40)

Na njegovom dolasku insistiraju čelnici Askolija, pišu lokalne novine. Nije Terzić novo ime na Askolijevoj listi želja, samo je sada navodno otvorena mogućnost da se transfer dogodi. Kako se ističe, posao ne bi bio ništa više od “suve“ pozajmice, odnosno bez ikakvih dodatnih klauzula na ime kasnije kupovine.

Askoliju bi posao mogao da pokvari (prinudni) trener Fjorentine Vinćenco Italijani, kome se dopadaju Terzićevi kvaliteti. Zbog toga nekadašnji biser Crvene zvezde ne bi želeo da ponovo ide, već bi pokušao da se izbori za određene minute u Seriji A. Ali, u Askoliju ne odustaju.

Terzić je i prošle sezone bio na pozajmici u Seriji B, samo u Empoliju s kojim je izborio plasman u viši rang. Dalja saradnja ipak nije nastavljena, iako je odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i upisao dve asistencije.



tagovi

Aleksa Terzićletnji prelazni rok 2021FjorentinaAskoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara