Komentari na vest

Ančeloti izbegao objašnjenje o Joviću, Bejlu i Azaru: Zašto me ne pitate o Sebaljosu ili Karvahalu?

б

бартендер

pre oko 2 godine

Нису ми јасни Јовић и његови менаџери, виде ћта се дешава, виде да у Реалу неће играти, да на њега не рачунају, изврши притисак да те пусти па испочетка. Није као да има 32 па као нема везе неће га нико, него 22 и могао би да нађе сасвим пристојан клуб у ком би играо. ОК, био у Реалу, пробао и не иде, дигни руке, иди и играј фудбал негде.
D

Darko55

pre oko 2 godine

Ti nisi jasan njima. Decko ima ogromunu platu i slicnu ne moze nigde dobiti. Razmisli opet.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Anceloti je veliki trener ali realno on je ovu utakmicu izgubio. Ne mozes protiv Bilbaa da igras bez napadaca a da ti laznu devetku igra Asensio. Tacno se videlo kad dodju do gola fali im 9ka. Ajde Jovicu nije dao sansu morao je Bejla da ubaci siguran sam da bi dobro odigrao na poziciji centarfora igra to i u Velsu. Jos jedna neobjasnjiva stvar da su mu igrali Brazilci koji su bili preumorni. Azar je morao da igra ispocetka umesto vinija. Jednostavno Anceloti se skroz pogubio na ovoj utakmici.
T

Taribo West

pre oko 2 godine

Skroz se pogubio. Igrali mu Brazilci koji su igrali kvalifikacije za SP, a na klupi Bejl, Azar, Isko, Jović... Zatim vremešni Modrić pa i Kros, umesto da ih je odmarao jer u narednih 30-35 dana očekuje ih veliki broj mečeva u prvenstvu zatim dvomeč sa PSŽ-om... I opet su ispali.
V

Vartolu

pre oko 2 godine

Sta on umislja da odredjuje novinarima sta ce da ga pitaju?
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Kakav god da je spic, bolji je od igraca koji to nikad nije igrao.
A

Aboubakar Oumarou

pre oko 2 godine

Ne mogu da verujem da mnogi igrači hoće da budu članovi Reala iako imaju minutažu na kašičicu ili je uopšte nemaju. Taj Isko najbolje igračke godine provodi na klupi Reala ili tribinama. Idi čoveče igraj negde, u Sevilji, u Valensiji, Italiji, Engleskoj... Izgubio je i reprezentativni status, a trebao je biti predvodnik ove generacije kada su se oprostili Čavi i Iniesta. Takođe i Marijano Dijaz, odigrao onu sezonu super u Lionu, dao preko 20 golova i onda se zadovoljio epizodnom ulogom u Realu. Bejl je svejedno sklon povredama, naumio je odraditi ovaj ugovor do kraja i verovatno završiti karijeru tako da njega nećemo uzeti u razmatranje. Azar je takođe trebao otići negde gde će oživeti karijeru, ovako mu visi nastup na SP. Jović ne treba ponoviti njihovu grešku nego ići negde gde će igrati standardno pa za makar i za manji novac.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Carlo je neko ko retko kad odstrani igrača bez obljašnjenja tipa kao Murinjo. Verujem da trojac Bale, Jović, Hazard već znaju da nisu u planovima kluba, ali da nisu mogli da odu jer njihove zamene dolaze na leto. Ovo su sad Perezove igre kako bi uzeo neki novac za njih, ako ih zvanično otpiše neće dobiti ni eura.

Katalonija

pre oko 2 godine

Ja ne vidim da su ove tri greške od 270 Milki toliko manje od Barsinih... Ali ajde, kada nemamo šta da radimo, mazaćemo Barselonu...
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Bale je osvojio sve što je mogao i zasitio se života van ostrva. Jović je mlad i sigurno će se prodati za sličan novac za koji je došao. Hazard je čist promašaj, ali opet veće ime za marketing i reklame od recimo Dembelea.
P

Petar88

pre oko 2 godine

Koje tačno 3 greške od 270 mil? Ako pod te 3 greške računaš i Bejla onda imas 10 godina i juče si počeo pratiti fudbal. Bejl je imao važnu ulogu u osvajanju 3 LŠ. Davao golove u polufinalima i finalima. Azar i Jović jesu greške ali njih 2 zajedno su koštali 170 mil, a Dembele i Kutinjo Barsu 285 mil. A možemo i Grizmana uvrstati u greške, jer nije opravda uloženih 120 mil.

Katalonija

pre oko 2 godine

Ahaha, Pero,Pero... Tačno sam znao kakav ću odgovor dobiti od nekoga... Eto ti si srecni dobitnik, bravo!!! Ma znam ja sve to nego mi je dosadno pa ajde malo da se sprema sa vama momcima penalima... ali on ne igra već preko 30 meseci dragi moj Pero...

Gost17

pre oko 2 godine

Ovaj Kantalonija je verovatno najsmesniji lik na portalu u poslednje vreme xD