Komentari na vest

Ansu Fati prelomio – odlazi iz Barselone

G

Gost555

pre 9 meseci

Bas se pitam gde ce otici, pa u Saudijsku Arabiju naravno.
M

MILAN GALIĆ

pre 9 meseci

I nisi ti za Barsu.
p

pjer

pre 9 meseci

Naki Porto , Benfika ili Ajaks bi mu legli kao budali samar,tanak je i mekan za fajterski fudbal al je odlican igrac,nije za bas top nivo.
g

gostrtieeuu

pre 9 meseci

Pa vec ga vidim u Brajtonu ili bornemautu
V

Vare

pre 9 meseci

Ja i dalje mislim da je ovaj mali Fati odličan igrač.ćaviju onaj rafinja igra svaku utakmicu a ovaj mali je bolji od njega duplo.i treba da traži da ide negde gde će igrati.
G

Glass

pre 9 meseci

Kada je to pokazao?Uglavnom odigra jednu,dve utakmice i onda povreda.
i

ide u Totenhem

pre 9 meseci

za 60 miliona i svi zadovoljni. I tamo će da postane igrač.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 9 meseci

Livi će uzeti Fatija i Tapsobu i sa njima dvojicom je gotov prelazni roka pevaca.Za Fatija Totenhem daje Lo Selsa i 40 miliona i to je to.Iz Totenhema odlaze Lo Selso,Hojberg,Dajer,Sančez i Spens.
G

Gostujući

pre 9 meseci

Felix za Fatia, svi sretni i zadovoljni
h

hkl

pre 9 meseci

Nije ni blizu istine.. ovakvi tekstovi nemaju veze nikakve. Naslov je cist mamac, da bi usao i procitao kako je navodno nezadovoljan koliko je igrao protiv Hetafea.. Kakav crni transfer i Atletiko Madrid
M

Mr007

pre 9 meseci

Povrede su ga zeznule,ali je i dalje mlad,smatram da je ovo veliki kiks Cavija. Na momente je i u prosloj sezoni pokazivao klasu,a tek pre povrede. Neuporedivo je talentovaniji od Ferana Toresa,kojeg su platili 50+ milki.
V

Veljko9

pre 9 meseci

Mislio sam da ce biti bolji od Vinisiusa, veliko razocarenje!
G

Gost137

pre 9 meseci

Koliko je bio dobar kad se pojavio...

Enzo bg

pre 9 meseci

Mnogo su pogresili sto su mu dali 10. Nije bio spreman za taj pritisak. Jeste to samo broj, ali mnogo su veca ocekivanja i pritisak javnosti kad nasledis od Mesija 10 nego kad nosis neki nebitan broj. Setite se i onog intervjua njegovog oca gde ne iskljucuje odlazak u Real. Sa svim povredama koje je imao, mislim da je najbolje za obe strane rastanak, eventualno pozajmica u neki klub gde ce imati prostora za napredak, da da sledece sezone sednu i vide sta je najbolje
D

Dajbrepare!

pre 9 meseci

Primer kako te ceste smene trenera i razni stilovi ne odgovaraju nekim mladim fudbalerima. Nisam neki fan Pep Gvardiole al kad vidim koliko su unapredili igru kod njega svi igraci City pa i mnogi pre toga u Bajernu shvatim da mnogo znaci da li te trener forsira ili ne. Zidan kad je osvajao LS kako je koristio Asensija, Lukas Vaskeza. Murinjo neke polu igrace je umeo da vine u nebesa. Cavi mi nije izgradjen kao trener i mnogi igraci stagniraju ili se unazadjuju u njegovom sistemu.

Enzo bg

pre 9 meseci

Ne slazem se sa tobom, gledaj kako igraju Balde i Gavi, koji su i dalje deca, pod Cavijem. Kako je proigrao Dembele pod njim, koji je od promasaja postao najbolje desno krilo La lige, zatim Frenki koji je stangirao sada moze da igra u bilo kom klubu na svetu ( i to standardno, cast izuzecima). Jedino od mladjih igraca stagniraju Fati i Feran, ali ne znam koliko je to do Cavija, a koliko do njih samih. Bas to sto je Gvardiola uradio u Sitiju pokusava Cavi u Barsi, da napravi dinastiju, samo sto Siti ima neogranicen budzet i logicno to ide brze, a i Cavi je tek pocetnik u svetu trenera. Uz pravu podrsku kluba i resavanja onog glupog pravila La lige, moze od ove Barse nastati dinastija
0

035

pre 9 meseci

TO SE I OCEKIVALO. POSLEDNJI KOJI ODE NEKA UGASI SVETLO U FK BARSELONA
b

bollli

pre 9 meseci

Čuo sam da čelsiu fali igrača,mogao bi tamo

milford

pre 9 meseci

bila bi fora da predje u real i ponovo proigra fudbal, a ako ostane na ovom nivou i sevilja bi mu bila premija
a

a samo da se sete

pre 9 meseci

Pre 2-3 godine rekli MCity-ju ne za 150.000 ...
N

Novak majstor

pre 9 meseci

Pre tri godine je imao zdravo koleno , to je rizik kad imas 17 godina i puste te da igras sa seniorima