Antonio ostao u Londonu: Jamajka bez prve zvezde protiv SAD, Kanade i Hondurasa

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.10.21. | 02:21

Napadač Vest Hema odlučio da propusti tri važna duela nacionalnog tima

Reprezentacija Jamajke tokom oktobarskih izazova biće slabija za Mičela Antonija, napadača Vest Hema koji je na početku sezone u fenomenalnoj formi. Igrač Čekićara odlučio je da propusti naredne izazove u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a korak koji je načinio obrazložio je u izjavi medijima.

Izabrane vesti

"Mogu da potvrdim, nažalost, da se neću pridružiti reprezentaciji Jamajke za utakmice u okviru kvalifikacija. U dogovoru sa Vest Hemom i Jamajkom sam shvatio da je, s obzirom na trenutne okolnosti i poteškoće po pitanju puta, bolje da u ovom trenutku ostanem u klubu u Londonu. Uprkos ovoj odluci, ostajem potpuno posvećen Jamajci i radujem se budućim izazovima sa reprezentacijom", rekao je Antonio.

Centarfor koji je od početka premijerligaške sezone postigao pet golova (jedan manje od Vardija i Salaha, prvih strelaca šampionata) propustiće tako duele sa Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadom i Hondurasom, a u konkurenciji nisu ni povređeni Danijel Džonson i Liam Mur.

Jamajka posle tri kola ima samo jedan osvojen bod iz remija sa Kostarikom (1:1), dok je protiv Paname i Meksika ostala praznih šaka.


tagovi

Mičel AntonioVest HemJamajka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara