Komentari na vest

Apenini bruje o Vlahoviću, Alegri spušta loptu: Imao je greške na startu, mora da koristi i desnu nogu...

J

Juve HR.

pre preko 2 godine

Bravo majstore Dušane!Forza Juventus
m

mrk123

pre preko 2 godine

Juve mora mnogo pametno da odradi letnji prelazni rok, i imace lepu ekipicu, nece osvajati Ls, ali ce biti fina ekipa....
J

Joksaaa

pre preko 2 godine

Trener je klasicni kenjator. Svaki kontakt s loptom Vlahovica u 16 i blizu njega bio je opasnost po gol. Vrlo je opasno delovao po gol Verone. Neki treneri izgleda prosto placu za mentalitetom Ronalda ili Mesija pa da nece ni ruku da im pruze i slicno. Ovo je klasican...

Darko Lazic

pre preko 2 godine

eh vidis ti to kako je cudno 2 srbina 2 razlicite price jedan dao gol za juve a drugi ne igra fudbal vec 3 godine
E

Euforijaxx

pre preko 2 godine

Spustit loptu, dao je gol ali je među najslabije ocenjenim u Juventusu sinoć
V

Vart

pre preko 2 godine

Fenomenalan igrač, briljirace u Juventusu jer su u Seriji A loše i slabe odbrane. Ekipe poput Salernitane, Djenove, Specije, Venecije i slične se pobeđuju vrlo lako, bukvalno sa pola snage. Imaš deset timova koji nešto vrede a sve ostalo je katastrofa i za Seriju B. To se vidi po tome što je to nekada bila liga gde je padalo malo golova i igrale tvrde odbrane pa je većina utakmica bile 0-2.Dok je danas preko 60% utakmica 3+. Takodje kvalitet je toliko opao da je poslednji klub koji je osvojio neki evropski trofej bio je Inter koji je 2010 uzeo LS.
A

Amauri

pre preko 2 godine

Jedino Engleska liga nešto vrijedi. Španska liga nikad lošija, šta tek reći za Njemačku ili Francusku ligu. Koliko god bila loša, Talijanska liga je kvalitetnija i zanimljivija od njih.
m

mrk123

pre preko 2 godine

Alaves, Levante, Kadiz, Majorka to su sve velikani.... Nigde nemas 20 timova i svi da budu jaki, takva liga ne postoji...
m

mrk123

pre preko 2 godine

U Italiji nikad prvi, drugi, treci nisu pobedjivali zadnje sa po 7-0. 8-0, kao u Spaniji, Nemackoj, ajde i Francuskoj zbog PSG, cak ni City ne pobedjuje Bormaut i Bredford i takve ekipe sa po 7-0....
1

101

pre preko 2 godine

Bravo Alegri. Svaki dan po sat vremena za Dusana trening "desna noga". Pimplaj desnom, vracaj dupli desnom, pucaj desno....I bit ce najbolji na svetu!!!!
Č

ČikaVucela

pre preko 2 godine

Najveca steta u svemu ovome je samo to sto Partizan od transfera Vlahovica u Juventus, nema apsolutno nista, a neciji sincic maleni sto radi za 500 evradi u fabrici, je tezi za 15 meleona. Veliki si preCednice Vucela, hvala ti za nulu od ovog transfera, hvala ti do neba, savrsen zločin si ucinio.

Gost17

pre preko 2 godine

Ajde bre otkacite se više zvezde i partizana na ovakvim vestima. Smarate druže.
1

101

pre preko 2 godine

Partizan ga je prodao, a agentu svaka cast. Decko 1985 godiste, na Dusanu uzeo 15 mE...A Dusanu tek 22 godine. Bitce produzetaka ugovora, ili prodaje. Bitce jos miliona.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Hvala Alegriju sto nam pravi monstruma spica! Pitam se kakvi ce nam biti reprezentativni rezultati sa ovim napadom. Neće nikome biti lako s nama. Neka smo i to dočekali.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Pa Alegri je u pravu , a i treba da mu skrene paznju , naucice ga stvarima koje ne zna. I treba da vezba desnu nogu , bolje za njega.
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Odlicne izjave, italijani vole lozenje, a nasi vole kad su predmet lozenja. Ovako, sef skida pritisak sa igraca, upucuje mu kritike, tu se vidi Alegrijevo znanje, vec je skapirao kakav je radnik Vlahovic i sa ovim ce ga terati da jos radi na sebi. Ne smemo zaboraviti, Vlahovic ima samo 22 god i nepunu sezonu odlicnog fudbala iza sebe. Previse je igraca sagorelo od prekomerne doze lozenja. Samo skidati nepotreban pritisak sa njega i gledati kako se razvija u top3 napadaca u narednih 10 god.
G

Gosteke

pre preko 2 godine

Ne talasajte ljudi, ovom izjavom ga tera da bide jos bolji... Cveta Alegri kao i poa Srbije veceras, ali nece hvalospeve da mu pravi na pocetku, samo uz o akav odnos Dusan ce da napreduje...
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

nekaki matori, on se njih oslobadja jednoatavno, pretrci ih tako da ticu
I

Igore00

pre preko 2 godine

Jedini problem Juvea je panj na golu i ovaj kraj aut linije, kad to rese bice ozbiljni i za Ls