Lautaro Martinez (©Reuters)
Lautaro Martinez (©Reuters)

Arapi došli po Lautara, ali Argentinca ne zanima Arabija – samo Inter

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.09.23. | 20:24

Sa Nerazurima ima ugovor do 2026. godine, lako bi moglo u narednom periodu da stavi paraf na novi...

Navikli su klubovi iz „liga petice“ da nemaju konkurenciju, da mogu da pokupe najtalentovanije mlade igrače i zadrže najbolje u timu. Englezi su odskočili, postali su priča za sebe i pretnja po ostale, ali na horizontu se pojavila još jedna opasnost. Arapi su prodrmali tržište, počela je da se uvlači panika u prostorije italijanskih, nemačkih, francuskih, pa i španskih klubova koji nisu izdašni kao Real Madrid ili Barselona.

Nije baš svejedno ni Engelzima, na sav glas zakukao je Jirgen Klop kada se na Ostrvu zatvorio prelazni rok, a u Saudijskoj Arabiji i dalje ostao otvoren. Plašili su se u Liverpulu da će ostati bez Mohameda Salaha. Prvi udar su preživeli, a preživeo je i Inter. I može da bude mnogo spokojniji po pitanju sudbine Lautara Martineza, nego klub sa Enfilda oko budućnosti egipatskom princa.

Izabrane vesti

Argentinski napadač postao je kapiten Nerazura, odlično je ušao u sezonu – na uvodne tri utakmice u Seriji A dao pet golova, pa pogodio i remi sa Sosijedadom u Ligi šampiona – a letos je odbio „brdo“ interesenata. Oko su odvojili i klubovi iz Saudijske Arabije, međutim, Lautaru Martinezu te ponude nisu bile primamljive.

„Puno je iskušenja, imao je puno ponuda iz Saudijske Arabije. Ali, ne samo odatle. Kada razgovaramo o svim mogućnostima, samo mi kaže: ’Inter, Ale, Inter’. Privržen je klubu i navijačima, letos nije želeo ni da sasluša alternativne ponude. Voli da je u Milanu, da nosi dres Nerazura. Uprkos glasinama, razmišlja samo o ostanku ovde“, rekao je Alehandro Kamanjo za italijanske medije.

U glavi Lautara Martineza samo je – Inter. Ništa drugo ga ne zanima, po svaku cenu želi da ostane na Đuzepe Meaci. Uskoro bi mogao da potpiše i novi ugovor.

„Srećan je, kapiten je i nedavno je dobio drugo dete. Verujem da će doći do obnove saradnje, postoji ta mogućnost. Razgovarao sam sa Lautarom i ljudima iz Intera. Važno je da postoji dobra komunikacija i povezanost sa Upravom, kojoj smo obećali da ćemo raditi na postizanju dogovora“, poručio je agent argentinskog napadača i dodao:

„Odnos sa Interom je poznat. Sarađujemo dug niz godina, opušteni smo i lagodno se osećamo. Cilj je da obradujemo Lautara, ali i da posle finala Lige šampiona osvojimo skudeto“.




tagovi

Lautaro MartinezInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara