Komentari na vest

Arapski balon se izduvao: Letos 950.000.000, sada 23.000.000 evra za pojačanja

U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Eto,jos jedan dokaz.Da sa parama ne mozes sve sto pozelis.Tako da ljudi,nemoj te sebi dozvoliti,da vam ceo zivot proleti u jurnjavi za nekim parama.
B

Belgrano

pre 3 meseca

Gde su i sta rade svi strucnjaci koji su pisali i pricali da ce ova miki maus liga ubrzo biti medju top takmicenjima na svetu? Sta bi batise, jel se gleda jos Al Itifak-Al Sabab?
D

Dejani

pre 3 meseca

Pa koga da dovode više… kakav balon…
G

Gostgost

pre 3 meseca

Kao sto neko rece, klubovi su vec popunili kvote za strance, svakako nije ocekivano da dovode jos, sto cini ovu tezu o izduvanom balonu smesnom, a onog ko je pokrece neozbiljnim i neobavestenim. Sa druge strane, ko je ziveo tamo zna kakav je to zatvor od drzave, ma koja da je drzava u pitanju na tom poluostrvu. Dobro, dosta je lakse ovima koji ne znaju sta ce s parama, ali opet, i oni moraju da budu na oprezu.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Prosto nikog ne boli paja za saudijsku ligu osim ljuvitelja lika i dela pojedinih fudbalera,a to nisu navijači već fenseri.
S

Srbija 1991

pre 3 meseca

Proci ce gore nego Kineski pokusaj.
K

KvKvc

pre 3 meseca

Poprilično ste neinformisani, Kinezi su pukli jer država nije stala iza njih, štaviše klubavima je država uzimala po 100% na svaki uložen novac na transfer, tako da ih je svaki duplo koštao. Za inostrane transfere naravno. Novac je bio iz privatnog fonda. Dok iza arapskih klubova stoji upravo država. Ima razlike.
K

Krok

pre 3 meseca

Ako je Henderson ozbiljno ime, da zaplačemo svi skupa za fudbalom.
G

Gost123...

pre 3 meseca

Kapiten Liverpula, koji je podigao pehar osvajača Premijer lige i trofej Lige šampiona u svakom pogledu jeste veliko fudbalsko ime, pa makar se nikome na svetu ne sviđalo to šta on igra
Ж

Жгане

pre 3 meseca

Фергусон својевремено рекао да не зна да трчи и није хтео ни да чује да га доведу у Јунајтед...
M

Monteroo

pre 3 meseca

Nije do para ,platili bi oni ponovo,nego nikog to tamo ne zanima ,stadioni poluprazni,kinezima je bilo potrebno nekih desetak godina ozbiljnog kesiranja ali onda su kinezi otkrili fudbal poceli da dolaze na stadione,stvorena je navika ...sad moze da igra ko god hoce...oni dolaze i dalje.
K

Kamile i fudbal

pre 3 meseca

Eto i Rakite u Osijeku na ljeto.
N

News

pre 3 meseca

To je bilo za ocekivati jer vecina klubova ispunila mesta za strance. Tako da nije bilo mesta za mnogo pojacanja.