Komentari na vest

Arsenal aktivirao klauzulu o produžetku Salibinog ugovora i najavio nove pregovore

G

Gost090999

pre preko 1 godinu

spremaju oni njima dobar ugovor ,ne sekirajte se mnogo.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Zanimljivo sva trojica igrača iz teksta, Martineli, Saka, Saliba, su poslednji ugovor sa Arsenalom potpisali 2019-te. Od tada do sada, momci su napredovali mnogo i nise klub, ali i dalje imaju ugovor iz 2019-te kad su maltene bili juniori i najslabije su plaćeni u klubu. Jedno veliko nepoštovanje ili velika nemarnost koju je pokazao arsenal.
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Toliko o tome da razmisljaju o budućnosti kao što pričaju, potpisuje neke klince po nekim 56north ligama, zato i nismo mogli više od FA kupa
I

I

pre preko 1 godinu

Ladno još uvek nisu produzili ugovor ni sa sakom ni martinelijem ni salibom pa to su igraci koje ce sve i jedan klub hteti da angazuje mnogo se igraju,treba im svima odmah dati koliko traze,fenomenalni i momci i igraci. Ako izgube bilo koga od njih dzaba su krecili.
h

hiss

pre preko 1 godinu

Ovo im je onaj baš pravi budući igrač svetske klase koji će se pamtiti i nakon karijere. Arsenal ima bar trojicu igrača koji po današnjim cenama ne mogu da se dovedu ispod 100 miliona, to su Saliba, Saka i Martineli. Pa i Odegard nije daleko od te cifre. A svi vrlo mladi.