Dijego Kosta (©Reuters)
Dijego Kosta (©Reuters)

Arsenal čeka rasplet situacije oko Dijega Koste

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.12.20. | 11:32

Iskusni centarfor je tražio raskid ugovora sa Atletikom, a Tobdžije se nadaju da bi mogao u njihove redove

Dijego Kosta bi posle tri godine ponovo mogao da zaigra u Premijer ligi. Nadaju se tome u Arsenalu i pomno prate rasplet situacije između iskusnog centarfora i Atletiko Madrida.

Brazilac sa španskim pasošem tražio je raskid ugovora s Jorgandžijama šest meseci pre isteka zbog porodičnih razloga. Pošto je u svom prvom mandatu, pre odlaska u Čelsi 2014. ostavio dubok trag, očekuje se da mu Atletiko neće praviti problem po tom pitanju, piše AS.

Izabrane vesti

Ono što crveno-beli jedino traže, jeste da iskusni centarfor ne pojača direktnu konkurenciju, a kako se Arsenal takmiči u drugoj državi i ne igra Ligu šampiona, uz samo teoretske šanse da će se tamo naći naredne sezone, povratak u London može se posmatrati kao realan.

Nadaju se na Emirejtsu da bi dolazak špica koji je u dresu Čelsija dao 58 golova u 120 utakmica mogao da im pomogne da izbegnu jednu od najlošijih sezona u klupskoj istoriji.

Arsenal je trenutno 15. na tabeli Premijer lige sa svega 17 bodova iz 15 utakmica. Obamejang, Lakazet i Nketija zbirno su dali osam golova u prvenstvu, što je premalo za klub ambicija poput Arsenalovih.

Kosta se u utorak nije pojavio na treningu Jorgandžija, tako da sve ide ka tome da će dobiti dozvolu da u januaru promeni klub.



tagovi

Dijego Kosta

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara