Komentari na vest

Arsenal kreće po Vlahovića u januaru: Da li će i manje od 60.000.000 evra biti dovoljno?

g

gosttttt

pre 4 meseca

Samo Mitrović, ovaj trapavko neka pojača Moncu.
I

Iron man

pre 4 meseca

Trebao je da predje kad je imao priliku i u tom momentu bi bio zasigurno prvi spic jer jedino je Nketia bio u opciji, ovako mislim da su ovo pre spekulacije nego realna prica. Mada bih licno voleo da jedan nas covek igra za klub koji navijam.
v

voxi

pre 4 meseca

arsenal je u padu forme trenutno, ovaj transver sa Vlahovicem bi bio odlican potez treba im devetka koja ce da koristi centrasuteve i postize golove. mnogo se muce sa postizanjem golova zadnjih nekoliko utakmica.
M

MANOL0

pre 4 meseca

Alegri ima jak ugovor.Uprava ima jake finansijske probleme.Vlahovic ima jak ego.Alegri ima rezultat.Uprava ima biznis planove.Vlahovic ima instagram poze i planove sa nalogom. Imam utisak da nisu zadovoljni sa njegovim razvojem.Mozemo jednim delom reci da je zbog povreda i njegovih a i igraca projektovanih kao nosilaca igre.I kijeza i pogba i mali fadjoli sto se kladio i naravno alegrijev sistem.Ali taj sistem im otvara titule ove sezone. Interovo trajanje u ligi sampiona i povrede ce biti glavni razlog da li titula ide u milano ili torino. Ako uzmemo u obzir evropsko prvenstvo na leto i pomislimo na transfere,bice ovo dugo leto.
D

Deniz

pre 4 meseca

Vlahović je ispod nivoa kvaliteta igre Mitorivća, zbog toga Vlahović nije još stasao za PL. Mislim da bi bio poput Nuneza, ili Džeksona iz Čelsija.
N

Nista od toga

pre 4 meseca

Giuntoli, to im je valjda sportski direktor, demantovao, Vlahovic nije na prodaju. Batice, sto ga onda ne pustis da igra svih 90 min ili ga uvodis 15 min pred kraj kao veceras. Nejasne odluke kluba, bunker strategija tzv trenera, nijedan od 4 napadaca ne daje golove. Nijedan, i to je sve sto o klubu treba da se kaze
J

Juve 1982

pre 4 meseca

Neće biti dovoljno. Juventus je posvećen izgradnji ekipe od igrača rođenih 2000. I kasnije. Vlahović je tu bitan šraf.
P

Paa

pre 4 meseca

U odnosu na njegove kvalitete biće dovoljno i 10 miliona.
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Bilo bi super za naš fudbal da imamo još jednog igrača u EPL, ali sumnjam. Gledam kako su Peteovića prihvatili u Čelziju, hvale ga i gotive pogotovo engleski igrači. Lukić je stvarno teška prevara i nije od značaja, ali bi Duća mogao itekako uticaj napraviti i konačno da poslije Mitrovića u Žigića imamo dobrog napadača u EPL.
S

Sf

pre 4 meseca

Laž. Nema ništa od toga. Drvo
I

Iz sljivika

pre 4 meseca

Arsenal je jedan od 5-6 klubova kojima bi Vlahović legao kao budali šamar i obrnuto. Vlahović bi tamo opet procvetao. Navijam za taj transfer.
J

JovanCZV

pre 4 meseca

Jedan Arteta ga ceni dosta a nasi strucnjaci govore drvo, cepaj Dule!
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Tri godine smo citali kako ce sms u man utd,real madrid.... za 100.mil evra.Na kraju ode u Arabiju😂😂😂😂
I

Iz sljivika

pre 4 meseca

Tačno. Ali Vlahović nije taj tip. A i SMSa su držali jakim ugovorima za Lacio, nisu hteli da ode, dok Juventus ŽELI da uvali Vlahovića.
H

Hajberi

pre 4 meseca

Pižon je igrao za Arsenal.
T

THFC 1882

pre 4 meseca

Tako je, malo sam pobrkao lončiće.
J

Jskrbv

pre 4 meseca

Barselona,Arsenal i Bajern nikada nisu angazovali Srbina da igra kod njih. Ne racunam Cirica to je bila Juga ali od 2006

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

A Antic?
T

THFC 1882

pre 4 meseca

Radmilo Mihajlović Bayern, Dule Savić, Dule Savić Arsenal, a @Lordinho, pokojni Antara kao igrač nikad nije igrao za ponenute timove. Bio je trener u Barsi
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Na kraju se ovaj ko sms u Arabiju😂😂😂😂
C

Cemu cenzura???

pre 4 meseca

Krenulo guranje preko oglasa

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

Brzo ce ovaj u Hull.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Ako u Arsenalu ne proradi onda nema izgovora kao za Juve jer igraju defanzivan fudbal. Nadam se da ce se desiti ovaj transfer
D

Dajbrepare!

pre 4 meseca

Za ovakvog napadaca nije mesto u Juventusu. Juventus je trenutno ekipa koju treba izbegavati. U Arsenalu ima da daje po sezoni 25+!!!
J

Juventino1897

pre 4 meseca

Neka ide srećni mu put. Njegov transfer od 80mil Eura je jedna od najvećih i najskupljih grešaka u istoriji Juventusa. Neko se tu dobro ugradio😁😁😁
P

Pa da

pre 4 meseca

Najveća prevara je transfer Jovića u Real Madrid gde je postigao 3 i po gola
N

Nick123

pre 4 meseca

Ako ode u Arsenal, bice kao sa Anrijem, kada je presao iz Juvea, stariji se secaju
C

CL16

pre 4 meseca

Anri je dosao u Juve kao zamjena za povrijedjenog Del Piera! Nije bilo mjesta za tada mladjanog Anrija u Juventusu, jer je u napadu tada bio najjaci duo u Evropi Alex-Pipo. Ovdje je Vlaho doveden da bude prvi napadac Juventusa. I budite sigurni da to nema veze sa trenerom. Skoro svaku utakmicu on ima 2-3 odlicne sanse za gol i obicno promasi. Sjecam se kad je dosao i kako je krenuo. Skoro svaku utakmicu je bio strijelac. Do povrijede i svjetskog prvenstva je bio odlican. Od tada je neprepoznatljiv i mislim da to nema mnogo veze sa Alegrijem i Juventusom nego samo sa njim.
8

8

pre 4 meseca

Juventus jedva čeka da ga otkači 79 utakmica 29 golova, trebao da bude na 40 + , i penale mu zabranili da šutira njegovo ubojito oružije statistike .
0

090

pre 4 meseca

hahahahahahahaha
S

Salamanca

pre 4 meseca

Ovo je već s konja na magarca. Njemu treba klub koji je konkurentan i u Evropi. Ništa na silu, jer ima kvalitet za puno bolje. Ako odigra dobar Euro sam da bira destinaciju
b

bas suprotno

pre 4 meseca

Trenutno nije pokazao kvalitet za bolje. Izgleda kao da je preskocio par stepenika, zahvaljujuci menadzerima. Najbolje za njega je da ode tamo gde ce igrati i povratiti formu, takodje, gde ce imati mesta za napredak.
R

Rodman93

pre 4 meseca

Obzirom da igra za najluzerskiju reprezentaciju na svijetu vrlo vjerovatno će odigrati dobar Euro, kako da ne...
G

Goust

pre 4 meseca

Bilo bi lepo videti ga u ekipi koja igra napadacki
T

Tiljemans Arsenal?

pre 4 meseca

Ništa ispod 80 miliona, Juveu treba lova
C

CL16

pre 4 meseca

Evo mu sanse da ispravi gresku i postane najbolji napadac u jEvropi!
A

AlexDel

pre 4 meseca

E ako on postane najbolji napadač, i ja ću zaigrati za Juventus 😂😂😂