Komentari na vest

Arsenal se dogovorio sa Sitijem: Žezus na Emiratima za 52.000.000 evra

b

bosko2020

pre gotovo 2 godine

bravo Arsenal,sad kad bi Tielmans dosao ili ludim slucajem Gnabri ajoj,jako dobro sto je veliko ime doslo u Arsenal,sa njime nadam se da ce privuci jos nekoga,jer vide i sa Gabrijelom ambicije polako i sigurno rastu sa dobrom politikom,iskreno dojadili vise i celsi,city i liverpool
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

Жезус је баш добар играч.
d

djalminha@lepoqewcoys

pre gotovo 2 godine

druze,ne palimo se da je nasa titula,al posle duzeg vremena arsenal dobro posluje,rasterao je skart,jos poneki ostao,a dovodi dobre igrace,plus mlade pune potencijala i ovakva prica je na duze staze....preko noci niko titulu ne ocekuje,ali smo svi zadovoljni ovakvom politikom sigurno.
N

Nenad91

pre gotovo 2 godine

Pametni potezi Arsenala,možda i bolje ove sezone što će igrati ligu evrope da iskoriste priliku da nadograde tim od prošle sezone. Imaju mladu, veoma talentovan ekipu. Dolazi Žezus koji je dokazani igrač u Premijer ligi i imaće više minuta,biće glavni napadač. Ako bude došao još Tilemans biće zaista lepo gledati neki novi Arsenal a zašto da ne i 4 mesto i LŠ naredne sezone.
L

LePoqewCOYS

pre gotovo 2 godine

Al najjači su navijači Arsenala, kao još Tielemans i Martinez i možemo u napad na titulu... I tako prethodnih 5 sezona slušamo istu priču. Naravno, neće ni u top 4 ući kao ni prethodnih 5 sezona jer su City, Liverpool i Tottenham miljama daleko. Mogli bi možda Chelsea da iznenade kojem se odbrana prilično raspala ovo leto i morali bi da dovedu bar 3-4 nova igrača u odbrani. Tottenham već sredio 3 pojačanja, od toga 2 vrhunska Bissouma i Perišić, a tek će ih biti jer je Conteu obećano bar 7 pojačanja ovo leto, a Tottenhamov budžet je više od 200 miliona.
G

Gostpajzpqos

pre gotovo 2 godine

jel te bije sramota da kažeš da je Totenhem miljama daleko od Arsenala ? Totenhemov poslednji trofej pre 14 godina, Arsenalov pre 2, 2 kupa ali to je nebitno... Sram da te bude za tu izjavu
L

LePoqewCOYS

pre gotovo 2 godine

Bato, ne znam dal' živiš ispod kamena, al' Tottenham je do pre 3 godine igrao finale Lige Šampiona što je daleko veći uspeh nego osvojiti Carabao ili FA Cup, što marketinški, što uspeh kao sam uspeh bez obzira što nije osvojen trofej. I onda ti meni to porediš sa osvajanjem Carabao Cupa u kojem su u finalu do nedavno igrali Swansea i Bradford City.
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Mogu da razumem svašta ali da neko navija za Totenhem to nikad.
1

14

pre gotovo 2 godine

Arsenal kad igrao finale LŠ, tot na tabeli nije bio ni u prvih 10.
d

djalminha

pre gotovo 2 godine

u ovom slucaju,kad ne igras ligu sampiona,a hoces zvucno pojacanje,nijedna cifra nije velika....rekao bih odlican posao za obe strane,siti uzeo dobar novac a arsenal dobio top igraca,koji tek treba da pruzi ono najbolje,jer u najboljim fudbalskim godinama i imace konstantnost koju nije imao....ocekujem njegov najbolji fudbal u dresu arsenala.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

52 милиона за резервног играча Ситија који је ушао у последњу годину уговора… Овај фудбал је отишао у три лепе! Које су ово цифре, како се људи разбацују парама, ја не капирам! Нема играча који се помиње у пследње време испод 40-50 милиона, псж тренера хоће да плати 10 милиона, језиво!
R

Realno87

pre gotovo 2 godine

Arteta izrasta u velikog menagera tim mu igra lep fudbal a pojačanja kvalitetno bira. Arsenal pocinje da liči na ozbiljnu ekipu.
T

Tip top

pre gotovo 2 godine

Jedan veznjak i eventualno stoper.
n

ngolo kante

pre gotovo 2 godine

nama su neophodna dva vezna igraca..tilemans i martinez ako dodju bice top ekipa..parti je izuzetan igrac,kad je on na terenu sreda je zakljucana,medjutim povreda ga ubijaju..dzaka i elneni nema sta tu se komentarisati..lokonga ima potencijal ali mora tu jos mnogo da se radi..
T

The Nightwker

pre gotovo 2 godine

Kome vama?
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Jesi ti Srbin ili anglosaksonac?
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Čovek navija za Arsenal i poistovećuje se sa klubom, bolje nego za Blizance da navija svakako kad već nemamo kulturu podržavanja lokalnih timova.
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Kome vama? Sta si ti Engleez.
J

JovanJorgovan

pre gotovo 2 godine

Čovek gleda Premier ligu, ne vidim u tome problem. Ovdašnji fudbal nije gledljiv, pa je prirodno da se pre ili kasnije poistoveti sa klubom koji podržava. To je isto kao da zakerate liku iz Tadžikistana što gleda američke filmove i govori da mu je Bred Pit omiljeni glumac. To što ste rođeni u familiji gde se navija za Partizan/Zvezdu već treće koleno ne obavezuje nikog drugog da bude zakleti lokal patriota ako već nije rođen u porodici gde je slika Duleta Savića okačena pored slavske ikone.
M

Moj Arsenal, a nisam englez

pre gotovo 2 godine

Moraš da budeš englez da bi navijao za Arsenal?? Ne razumem!? Ako čovek voli Arsenal što se ne bi poistovetio sa njima. i sam vlasnik kluba je Amer. Svako može da navija za koga hoće.
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Nije mi samo jasna ova situacija oko Salibe,dali su toliki retardi da ga otjeraju,a i Milan nije mogao Botmana platiti 37 mil.pa Saliba je placen 30,nece im biti prodat za 15 sigurno,tako da je cini mi se prica nigdje veze,a Zezus je sasvim ok.igrac,brz ko vjetar,on Saka i Martineli u napadu,nije za titulu,ali mogu svakom racune pomrsiti,samo je sredina totalno losa,bez jos jednog veznjaka defanzivnih karakteristika...

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Парти је нападач, шта ? Џака исто ?
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Dzaku vodi kuci,a Parti je top klasa i taj tip koji pominjem,ali je jedini u klubu,to je problem...

BlueMoon#

pre gotovo 2 godine

Za sve ove sto lupetaju kako Siti baca novac na igrace, evo primer Zezus. Decko je polovican i uzmu za njega 55 miliona. To je danas postala normalna cifra
G

Gost 98

pre gotovo 2 godine

Ako je tebi Zesus polovičan igrač ti se onda u fudbal ne razumeš.
p

publika

pre gotovo 2 godine

Zesus je najpotcenjeniji igrac PL. Pogledajte njegove brojke iz prosle sezone u odnosu na veeme provedeno na terenu. Igrac top klase, strasan igrac.
V

Varela

pre gotovo 2 godine

Dobar igrač.Već 5 godina ima svoju ulogu u tako jakoj mašineriji kao što je Sitijeva.
K

Kikirikisemenke

pre gotovo 2 godine

Siti ga doveo za 25 miliona, a prodaju ga za 55, lagana zarada
B

Brko

pre gotovo 2 godine

Extra igrač i veliko pojačanje za Arsenal.
I

I

pre gotovo 2 godine

Dobro pojacanje, mada i dalje sam misljenja da je transfer Vlahovica u januaru bio najbolja moguca opcija i za Arsenal i za njega licno. Nekako su mi svi niski i sitni u Arsenalu. Ali nije se desilo.
@

@I

pre gotovo 2 godine

Verujem da ga je Arsenal hteo dovesti, ali šta vredi kad je on želeo ostati u Italiji...
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Sa Arsenalom nije moglo da se smulja toliko na transferu i da se izvuku takve fantomske provizije.
A

Azzu

pre gotovo 2 godine

Odličan posao Citya, uzeli su 50 miliona funti, ne eura nego funti, što je oko 59 miliona eura za igrača koji nije bio starter i koji ima godinu dana još ugovora. Svaka im čast za ovaj posao. Jesus dobar igrač, ali nažalost nije se uklopio u sistem Pepa Guardiole.
G

Gost1234

pre gotovo 2 godine

da 52mil € ili oko 45 mil £ ne ispravljaj kad ne znas.
A

Azzu

pre gotovo 2 godine

45+5 miliona funti je transfer, gdje su ovi bonusi ako Arsenal u sljedeće 3 godine izbori ligu prvaka, tako da nemoj napadati nikoga kada nemas pojma o nekim stvarima. Hvala i ugodan dan želim

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Slika prikazuje navijace Arsenala koji ocekuju plasman u LS sledece sezone.😂😂😂
S

Ssf

pre gotovo 2 godine

Igracina je jesus videce se vec u sledecoj sezoni, pepove rotacija su ga kocile, napadac svetske klase.. jos rafinja, tilemans i lisandro martinez iz ajaksa i arsenal ima veoma ozbiljnu i konkurentnu ekipu
g

gostq

pre gotovo 2 godine

On nikad neku ulogu nije imao ili igra 90min ili 15min ili ne igra i to kroz citav period u Sitiju.Bas me zanima kako ce se snaci,jer bice prva opcija.Nedifinisan je skroz,moze da bude bomba ali isto tako i promasaj.Da su ga hteli Celsi i Totenhem,uzeli bi ga,jer imaju bolji sistem,a i u LS su.Jedino Junajted bez LS je ozbiljan takmac ovim Englezima sa LS u igri za igraca.Isto tako bi bilo da je Arsenal uso,a Totenhem ne.Svi bi jurili Arsenal,a ne Totenhem.Tek ocekujem da englezi polude,bice tu mnogo jakih transfera.
I

I

pre gotovo 2 godine

Nije tacno, Totenhem je poslao ponudu ali je igrac odbio. Em je Arsenal mnogo veci brend, em ima dosta zemljaka u timu.
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Samo jadni i nemocni real ne moze nista...
z

zlajasd

pre gotovo 2 godine

"nije prvoklasni napadac" hahaha nebuloza, covek je zverina, ove godine igrao po boku i bio klasa, Aguero je ipak iskusniji i bolji bio, ipak je dosao kao klinac u City, sada ce u Aresnalu pokazati znanje. Potencijalno najbolji strelac PL sledece sezone, posto ce biti glavni igrac u Arsenalu. A tek mu je 25,26 godina. Strasan posao Arsenala ovde!
J

Ja mislimmm

pre gotovo 2 godine

Da ri druze nisi procitao ovaj naslov.Nije haland ni m bapre nego zezus...sta je strasno u tom decku ja za ovih 5 god ne videh.
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Bukvalno. Ako prebaci 15 golova svaka mu cast. Navijaci Arsenala jedino ludji od Gileta, ta vera iznova i iznova da ce biti sad najbolje je neverovatna. Arsenal tesko da ce uzeti i 4. mesto, a kamoli da ima najboljeg strelca. Siti, Liver, Junajted, Celsi, Totenhem sigurno ispred, mozda i jos neko.
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Kocka Arsenala, ali iskreno i ja bi se kockao na Zezusa. Mi realno njega nikad nismo gledali kao klasicnu devetku, morao je da odradjuje posao i na sredini i u odbrani, svi znamo kako igra Gvardiola. Ono sto bi ja locno voleo, da u Arsenalu bude pravi br 9, pa da vidimo.
D

Dachaa

pre gotovo 2 godine

Problem je u tome da je gvardiola u stanju igrao bi mu stopera elem mnogo pozicija mu pokrivaju igraci i zbog toga koci njihov talenat..
A

Arteta

pre gotovo 2 godine

Super samo da ne stavlja prst u usta i biće zreo i nadam se bolji od Obamejanga i Lakazeta
W

Woolwich FC y nada mas

pre gotovo 2 godine

Što tebi toliko smeta ako on voli da cucla? Dovodite ga radi golova, a cuclanje je samo bonus