Komentari na vest

Arsenal se razmahao: Krenuo u napad na Ajaksovog univerzalca, pregovara sa Žezusom, Tilemansom, Rafinjom

L

LePoqew

pre gotovo 2 godine

Dzaba im kad opet nece igrati LS. City, Liverpool i Tottenham su se vec sada zacementirali u Top 4, mozda iznenade Chelsea kojem idu 3-4 prvotimca iz tima, mada nadoknadice oni to, novi vlasnik ce se sigurno dosta otvoriti na prvom prelaznom roku kako bi ostavio dobar utisak.
I

I

pre gotovo 2 godine

Celzi je 3 svetlosne godine ispred Totenhema.
P

PeakyBlinders

pre gotovo 2 godine

Haha po cemu je tebi Tottenham zacementirao vec mjesto u top 4? Smatras Spurse ozbiljnom ekipom…
1

14

pre gotovo 2 godine

Ovaj mali Fabio Vieira je opasan. Ima da bude najveće iznenadjenje PL.
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

Tielemans i Jesus deluju najrealnije... Možda i Raphinha mada imaju Saku već na desnom krilu i dolazi Vieira koji može da pokriva sve tri pozicije iza napadača. Ne verujem da će Martinez doći pred SP da se bori sa Gabrielom za poziciju u startnoj postavi, kada je u Ajaksu neprikosnoveni starter. Relno deluje 2/4... 3/4 bi bilo već vehunski rok a 4/4 tek - šta dodati. xD
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Cisto sumnjam da ce doci sva cetvorica,a ni da ce toliko potrositi...
G

Gost666

pre gotovo 2 godine

Dzaba kad su Spursy vjecno ispred vas! #THCF #COYS
P

PeakyBlinders

pre gotovo 2 godine

Hahahahahahahhaahahahahahahahahahahwhahahahahahaahahahahahahahahahahah Lol
G

Gost666

pre gotovo 2 godine

Dzaba kad su Spursy vjecno ispred vas! #THCF #COYS
Z

Zzz011

pre gotovo 2 godine

"vjecno ispred vas!" - Auu, ti si na teškim drogama. Tot je redovna mušterija već 40 god. Poslednjih par sezona su ispred Arsenala i to je sve. Ali istorija ova dva kluba je ogromna u korist Arsenala. Iskreno, ne mogu da se stave ta 2 kluba u istu ravan.
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

ako dodju svi bice to jak tim...konacno neko da ima mozga u arsenalu sto se tice ppjacanja
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Izuzetno jak, da pocnu ovaj put sezonu sa 3 vezane pobede i onda klasika kanal, pa bitka za 4. mesto i 20 bodova iza sampiona.
С

Сербона

pre gotovo 2 godine

Лисандро Мартинез је потенцијално звер од играча, може да игра на више позиција, а с обзиром на постојећи играчки кадар Арсенала, мислим да га планирају за централни везни ред. У том случају, нисам сигуран да ће ићи на довођење Тиленмаса или Хикија из Болоње. Такође, са доласком Вијеире (који може да игра и по боку), не вјерујем да ће ићи на куповину Рафиње, јер имају још Мартинелија и Смит Роуа на тој позицији.

ST8

pre gotovo 2 godine

Koliko je samo Premier liga moćna, klub bez uspeha u Evropi poslednjih nekoliko godina moze da potrosi 400 miliona u dva prelazna roka.Pa sta bi bilo da nije ove krize zbog virusa I da imaju stalne uspehe u Evropi. A sve će biti veći jaz izmedu Premier lige I ostalih liga.Klubovima iz Premier lige će jedino parirati klubovi iza kojih stoji država.
b

bas pratis fudbal

pre gotovo 2 godine

Finale,i dva polufinala evropa lige .... al da nemaju uspeha u evropi u zadnjih par godina...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

:nece dovesti nijednog
x

xaeaxaexaxa

pre gotovo 2 godine

ko ce da predje u ovaj klub kada ni ne igraju LS..stalno se koprcaju nesto preko drustvenih mreza i dizu u nebesa, a na kraju nikad nista od njih otkad je venger otisao.
F

Fasan

pre gotovo 2 godine

Na ovoj listi Tilemans bi im trebao biti prioritet svih prioriteta, pa 10 mesta prazno. To je goruca pozicija. I odlicna ideja je za ovog univerzalca, jer se Tirni stalno povredjuje. Ostalo ako bude, bude, ali Tilemans je broj 1. Dzaba ti sve ako Dzaka opet ima startnu poziciju, odlican je protiv Barnlija i u sporijem tempu fudbala, ali derbi ce izgubiti sve i jedan.
С

Сербона

pre gotovo 2 godine

Свака част Тиленмасу, али овај мали Мартинез је већи потенцијал. Лагано, попут Рајса из Вест Хема може се одмах прекомандовати у централни везни ред и бити сјајан у пару са Партијем. Опасно добар играч.
N

N1204

pre gotovo 2 godine

Stvarno ne znam sta ce im Tilemans kad vec imaju Partija.
R

Royalist

pre gotovo 2 godine

Mlada ekipica puna snage, ambicije, a sto je najzanimljivije i iskustva, svi navedeni imaju preko 100 nastupa u prvenstvima i jos x nastupa u evropskim takmicenjima, neki novi Arsenal, a opet onaj smek kojim je privukao mnoge navijace
I

I

pre gotovo 2 godine

Ne znam koliko traze parnjaka Gabrijelu na stoperu, Vajt je sigurniji igrac od Gabrijela mnogo, a Saliba je bolji od obojice. Posto Arsenal u ofanzivi ima nizak tim, trazice igru kroz posed, da sto manje ispucavaju, tako da tu ogromnu prednost imaju Saliba i Ben Vajt u odbrani, jer su fantasticni tehnicari. Mislim da ce Gabrijel biti treca opcija ove sezone, ako nisu smislili da mozda Ben Vajt igra zadnjeg veznog, jer ga igra odlicno, ali ne verujem. A Lisandro im treba sigurno jer pokriva vise pozicija, posebno levog beka gde je Tirni stalno povredjen, a Tavares je za Surdulicu.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Klasicna Celsijeva taktika od pre koju godinu. Sezona 1, izgurati godinu sa mladim igracima, sezona 2, kupiti sve zivo i pridodati im gotove igrace. Jedina razlika je sto je Celsi sa klincima uspeo da osvoji cetvrto mesto, a Arsenal peto, mada je Celsi imao dublji roster, za Arsenal je mozda i bolje da odigra LE.
G

Gost000088

pre gotovo 2 godine

i plan je da ih dovede svu trojicu, a ima ih cetvorica to isko kao ono ko je to Zan klod Van dam , ustajte svi cetvoro hahah