Komentari na vest

Arsenal se rešava najskupljeg promašaja u istoriji, na zameni iz Vulvsa se radi već mesec dana

С

Сербона

pre preko 1 godinu

Понављам сличан коментар.... није Арсеналу толико нужно крило, али централни везни јесте. Волио бих да то буде Сергеј Милинковић - Савић, а опет профил једног јаког 'темпо играча' им је најпотребнији. Дакле, Рубен Невеш је решење. Друга ствар, логичко размишљање и трансфер политика Арсенала, а везано за ову вијест. Човек кошта 50 милиона, а ту су Сака и Мартинели као прве опције на крилима. Да је у питању Сити, Јунајтед или Челзи, ова вијест би ми била логички прихватљива, јер се уклапа у њихову логику расипништва. Арсенал да плати 50 милиона за резервног играча... чисто сумњам, зато и мислим да је ово лажна вијест.
J

Jack Sparrow

pre preko 1 godinu

Da su pametni da dovedu Saint Maximina ,pre Neta juce decko igrao kao Ronaldinjo u najboljim danima... Obavezno pojacanje na zadnjem veznom Tilemans bi bio odlicno resenje.
@

@jack

pre preko 1 godinu

Moras shvatit da ovaj Newcastle vise ne daje igrace za dzaba sad su najbogatiji u ligi i ako su ono sto se predstavlja trebali bi zadrzat najbolje igrace il u suprotnom prodavat za jako velike pare tako da se definitivno ne isplati ako Neto moze doc za manje para. Btw spominjao sam bas jucer u drustvu da je Saint igracina i tu se slazem s tobom 1/1
G

Galiot

pre preko 1 godinu

Arsenal i Barsa igraju trenutno najlepši fudbal u Evropi ....Pravo je uživanje gledati napadački fudbal dva majstora Ćavija i Artete,a recimo nisam neki fan ni Barse ni Arsenala!!!

Mr 007

pre preko 1 godinu

Umesto Depaja za dzabe ili Sara iz Votforda za 20-ak milki...🤣Nista od Arsenala ni ove godine.
I

I

pre preko 1 godinu

A umesto koga će da igra? Sake? Martinelija? Na klupi Smith Rowe. A na zadnjem veznom Džaka, rezerva mu Elneny. Trebao bi to biti prioritet, na krilu su već prejaki. Nije loše imati veliki broj dobrih igrača,ali kada si popunjen u svim linijama tima,a ne kad imaš masan stomak a ti uporno bilduješ samo grudi.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Slazem se da ni Dzaka ni Elneni nisu za Arsenal, ali imamo i Partija i Lokongu na zadnjem veznom, mada povrede ih muce. Kada bi prodali bar Elnenija i doveli jednog solidnog zadnjeg veznog bilo bi odlicno.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Dajte budite realni. Pedro Neto nije pojacanje za klub koji zeli da uskoro juri i titule. Jer ako te ne budu u stanju, nece dugo godina zadrzati ove mlade majstore. Bolje onda da ostave Pepea, nek igra ligu Evrope, imace minutazu i neka ne rade nista. Treba im pre svega centralni vezni i tu su najvise tvrdoglavi i upropastice sve sto su radili zbog toga. Dzaka je fudbaler koji ima kvalitet da igra protiv Bornmuta, Notingema, pa i Aston Vile, Lestera... ali protiv 4,5 najjacih ekipa on je jedno veliko nista na terenu. Jer mu taj brzi fudbal pod jakim presingom ne lezi, njemu treba vremena da se namesti na pas, da se okrene, kasni u startovima, pa pravi horor penale i kartone. To nije igrac sa kojim ce se savladati Siti, Liverpul. Ostali u startnih 11 su stvarno zadovoljavajuca klasa. Dakle najtanji su na centralnom veznom, a Pedro Neto, pa jedan korektan igrac koji nikad nece biti top,potpuno nepotreban, pa na klupi imaju Smita Rouva, Vieiru i Pepea, svi mogu da pokriju krilo. Plus bezbroj drugih kombinacija, jer imaju puno igraca koji pokrivaju dosta pozicija. Ne kazem lose, ali krajnje nepotrebno pojacanje.
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

kako sam citao,ima velike sanse da Tielmans dodje u Arsenal,sad da li ce tokom ovog roka ili na zimu ne znam
U

Uo

pre preko 1 godinu

Doveli bi ga oni momentalno da zele, istice mu ugovor, kakav je problem 25 miliona za Arsenal. Dace 50 za Neta koji im ne treba. Stvar je u tome da Arteta kao trener ima samo jednu veliku manu-previse ceni Dzaku.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

On i tilemans i top4 gotovo siguran.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Bio bi pun pogodak... Ali, ako dodje i Tielmans.. Onda će biti baš ozbiljan tim..
Н

Никола

pre preko 1 godinu

Више сам за то да дође Невес, мислим да је Арсеналу потребнији везни играч него крило, пошто мислим да од Тилеманса нема ништа нажалост...
d

dobri su oni i bez tilemansa

pre preko 1 godinu

za prvih 11 al dubine nema
D

Džaka Srbija fan club

pre preko 1 godinu

Vukovi su institucija za praćkaše. Neto, samo ako si lud
N

Neto

pre preko 1 godinu

Opusteno bro necu kod njih sigurno. Ovaj vikend sam se najezio kako dobra igra favorita za titulu londonskih pilica i samo o njima mastam da igram lijevog beka.