Komentari na vest

Arteta dobio pojačanje pred finiš šampionske trke: Parti se vraća posle skoro pet meseci

L

LuloLulo

pre 2 meseca

Rajs ce biti ofanzivniji i moci ce da se ubacuje vise iz drugog plana. A jos se zanemaruje desnica Partija, da raspali po lopti iz drugog plana i otkljuca protivnika kad parkira autobus. Plus mogucnost da odigra desnog beka. Ogromno pojacanje, pogotovu za duel sa Sitijem kad bude trebalo hapsiti vezni red Sitija, ne moze Deklan sam.
G

Ganer

pre 2 meseca

NO THOMAS NO PARTY!
v

voxi

pre 2 meseca

odlicna stvar za arsenal da su sada svi bitni igraci tu. mada ja vise ne bi ubacivao Zesusa u prvu postavu pokazalo se da bez njega bolje funkcionisu.
O

Ogi1410

pre 2 meseca

Najbitniji igrač Arsenala prošle sezone, nadam se da moze da doprinese nešto ove sezone, ozbiljna klasa kad je zdrav. Parti-Rajs-Odegard.... Coyg

suaddjoz@gmail.com

pre 2 meseca

U slučaju nužde mogao bi Kivior zameniti Salibu, kao što je prošle godine nakon prosečnih parija Holdinga. Sa Partiem postoji mogućnost da on ode na desni bok kao na početku sezone a Vajt da igra štopera. Povratak Tomiasua i Timbera bi još olakšao jer su obojca sposobni da igraju na oba boka. A tu je i Žičenko. Dosta je povreda u defanzivi ekipe, ali izdržali su dosta, s obzirom da su te povrede skoro onemogućile rotaciju
J

Jeski

pre 2 meseca

Neće biti prvi izbor posle tolike pauze, ali je jako dobro da je tu, jer i dalje nemaju pravu zamenu za startnog štopera. Ovako ako se desi da se povredi Saliba kao prošle godine, onda kad je tu Parti, Rajs može bez problema da pokrije štopera, a Parti zadnjeg veznog. Svakako puno bolje nego prošle godine kad je igrao Holding. Zato je važno što se Parti vratio. Rajs igra dobro sve.
z

zaz

pre 2 meseca

Verovatno je u formi.
S

Stelt

pre 2 meseca

Odlična vest! U ovo vreme prošle sezone se povredio Saliba, a Holding je bio zamena i to je bila katastrofa. Sada se svi bitni igrači vraćaju pred sam finiš sezone što je jako bitno zbog rotacije.