Komentari na vest

Australija zove Lazara Markovića: Sidnej mu nudi platu od 600.000 dolara

J

Jrt

pre gotovo 2 godine

Izgleda ovi australijanci ne gledaju ling long, daleko im...
G

Gostes

pre gotovo 2 godine

I to je puno za njega. Zato bolje da prihvati,jer bolju ponudu neće dobiti
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Liga bez briga….trebalo je da tamo ide pre povratka u Partizan, zajedno sa Jojićem
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

ma ne zove ga niko nego ga menadzeri uguravaju
V

Vito i ja

pre gotovo 2 godine

Znao sam da su ovi australijanci "udareni u glavu" al' da su baš ovoliko ...!?!?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Kako je igrao treba da peva sto ima ponude uopste i ako mu se igra fudbal da ide gde ga vetar nanese makar to bio Hong Kong ili Juzni Sudan pa da peva ako ga tu neko iole ozbiljniji primeti.Nekada bio strasan igrac i ozbiljan potencijal,nakon povreda iskreno nije za ozbiljan fudbal.Nadao sam se da ce bar u Partizanu moci da se oporavi ali po prikazanom nema njemu mnogo radovanja.

Stevan Veličković

pre gotovo 2 godine

Rodi me majko sretnog, pa me i u đubre baci.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Toliko mu niko drugi normalan neće dati
D

Divostin

pre gotovo 2 godine

Levi bek Divostina reče da dolazi u Divostin. Ko koga tu sad..
O

Ovo je...

pre gotovo 2 godine

...da pukneš od smeha...🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Neverovatno da ima ludaka spremnih platiti ovome klovanu da igra fudbal Jos uvek…
b

bogibatina

pre gotovo 2 godine

Ovo su male pare za igraca koji je u najboljim godinama i igrao svud redom.Pa samo na ime mora da uzme barem duplo od ovogA i ako prihvati ovo lud je.Pozdrav

rty

pre gotovo 2 godine

Odlicne su pare kakvu statistiku ima...

NemanjaKZ

pre gotovo 2 godine

Kakvo crno ime? Igrao svud redom, a nigde se nije naigrao. Ne dovode ga da prodaju njegove dresove nego da igra, a on kako stoji statisticki i ovo mu je mnogo.
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

I onda udju u statistiku i vide sa na 30 utakmica nije postigao go, bio starter 25utakmkca u ligi. Ajde Markec ti si svoje ispucao pa sjedi na Kosancicev vecac kao sto znas i gledas u reku..
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Australiskih dolara!!! Nije isto kao Američkih.
6

600.000

pre gotovo 2 godine

Australskih je oko 300.000 €
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

404 000 evra tacno
J

Joo

pre gotovo 2 godine

U Australiji obicno zavrsavaju igraci koji su pri kraju karijere ili oni cije su karijere krenule losim putem,opet uzet 600 hiljada dolara za godinu nije malo i to bi Lazar trebao da prihvati to je oko 400 hiljada evra sobzirom da Australska liga nije nekog kvaliteta a Sydney je lep grad sa prelepom klimom koga krase prelepe plaze a najlepse su Bondai Cooge i Maroubra inace u gradu i okoloni zivi oko 45 hiljada Srba pretezno Krajisnika!!!
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Bas tako 400000 evra je (Australijski dolar - 78.9 din)ok suma i realno ima kvalitet za njihovu ligu. Moze tamo par godina kao Nine isto.
H

Herceg Novi88

pre gotovo 2 godine

Dolar je po vrijednosti pretekao evro,a ne vjerujem da misle na 600 h Australijskih...
d

doktor010119

pre gotovo 2 godine

Kako je decko protracio svoj talenat,u smislu da nije ispunio ocekivanja.Te 2011. kad se pojavio mislio sam da mu je samo nebo granica.17 godina je imao tada,najbolji igrac u drzavi...Pa gledajte ove klince sad nase 19 20 21 22 god i ne mogu da se izbore,e tu je razlika talenat,kvalitet itd. Hvala Bogu,uradio je najbitniju stvar,obezbedio svoju Porodicu i sebe i sad je mnogo lagan u zivotu,nek nadje klub da igra onako iz ljubavi kao kad je pocinjao da se bavi fudbalom. Ponavljam steta sto nije ostvario mnogo mnogo vise,jer je po talentu i potencijalu to zasluzivao.Prosto je leteo po terenu,mislio sam da mu je samo nebo granica. Srecno Laki moj,gde god odlucis da rolas.

rty

pre gotovo 2 godine

To sto je klinac kao on bio u top 3 igraca u drzavi tada ti je vise dokaz kvaliteta lige nego njega samog. Imas ti i sad igrace slicnog kvaliteta i talenta kao sto je on tada bio ali nisu ni u top 20 igraca sada jer je kvalitet dosta veci pa samim tim i kad se pojavi neki solidan klinac ne deluje kao da je Mesi licno...
a

aventador

pre gotovo 2 godine

ne nisi upravu,decko je bio klasa pa on je u Benfici bio najbolji igrac isto,tamo su svi talentovani i majstori fudbala,njih tamo ne mozes da prevaris A i bio je decko u timu sezona za Ligu Evrope Znaci odskakao je mnogo,povrede su mu unistile samopouzdanje,ali je zaradio lovu sto je najbitnije
G

G

pre gotovo 2 godine

Koji je to nivo neznanja, kada neko moze i da napiše da je Markovic odgovor na pojačanje kao što je Nani...
P

Pluton

pre gotovo 2 godine

greška u tekstu, Stolica mu je ponudio novi ugovor sa manjom platom i većinu utakmica bi počinjao sa klupe, on je to odbio
c

cr

pre gotovo 2 godine

Trener se ništa ne pita za ugovore i plate. Greška je odreći se Markovića, malo ga je omela povreda od zimus, ali bi bio značajan igrač u timu. Njegov deo terena je dosta zatvarao Jojić svojim ubacivanjima, i tako mu zatvarao prostor, a Markoviću upravo prostor i treba.
L

Leao

pre gotovo 2 godine

Nisam delija niti grobar, samo bih realno prokomentarisao ovog fudbalera. Nagradno pitanje za upravu i skaut sluzbu tog kluba, JEL IMATE VI INTERNET??? Ok da ne dodjete da ga gledate uzivo, ali bar preko interneta da vidite o kakvom igracu je rec? Biografija je sjajna, to nije sporno, ali decko nije vise pojacanje u balonu na malom fudbalu. Bukvalno se raspada, trci ko da ima kolac u ledja, loptu ne kontrolise on, vec ona kontrolise njega. Ko muva bez glave. 600.000 dolara, eh zivote nerealan li si
T

ToSuTeBebe

pre gotovo 2 godine

Ovo je tipičan primer šta nastaje u partizanskoj školi fudbala.To su ti talenti od sto miliona i to su talenti koji ne mogu da budu ni bonusi u lažnoj gromadi.Sa ovim su partizani hteli da uzmu titulu i još pričaju da su je zaslužili:)))
m

markossss

pre gotovo 2 godine

Vlahovic, Mitrovic, Lukic, Milenkovic, Pavlovic, tj. skoro polovina repke, standardne postave, koja igra nas najbolji fudbal u zadnjih petneaestak godina, a u zavisnosti sta urade na prvenstvu mozda i najbolji fudbal ikad...... A za koje ces morati da navijas, hteo ti ili ne.. Ahahahaaaaaaa....
S

School

pre gotovo 2 godine

Čak i u Barseloninoj ili Ajaksovoj školi ne može svaki igrač da napravi vrhunsku karijeru. Partizan je izbacio dosta solidnih igrača iz svoje škole i zaradio je za naše uslove dobre pare. Problem je u tome što se te pare nisu vraćale delimično u školu u smislu da se kvalitet rada podigne na viši nivo, da se plate treneri i osoblje, da se detaljnije radi skauting i prikupljaju talenti.
d

dr. hyypia

pre gotovo 2 godine

Osim mitrovica svi ostali nezasluzuju da budu deo reprezentacije. Klasicni menadzerski igraci koji se guraju. Mitrovic jedino pokazao svoj talenat i da zasluzuje sto je prvi spic. Deo je masina steta sto nije u jacem klubu jer to zasluzuje.
m

markossss

pre gotovo 2 godine

@hipia Vlahovic ne zasluzuje??? Lukic koji je sada kapiten Torina ne zasluzuje??? Milenkovic koji je standardni i nezamenljivi clan tima iz Serie A, Fiorentine??? Ko sve komentarise majko mila..ahahaa.. Jedino je Pavlovic nestandardan u svojoj bivsoj ekipi, ali na toj poziciji smo svakako tanki u repki i nema trenutno ozbiljnu konkurenciju... Sreca pa se takvi kao ti ne pitaju za repku...
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Bivsi igrac Liverpula, Benfike, veci talenat od Ronalda, ovo, ono, a on gol nije dao prosle sezone, ma jednu pristojnu utakmicu da je odigrao u nasoj smesnoj ligi... Decko je bivsi fudbaler.
g

gost075089

pre gotovo 2 godine

HAHAHHAHAHHAHAH DA L JE REALNO?? Ti su izgleda pijani milioneri...

Mali peca

pre gotovo 2 godine

Markovic= 0 birjan=1
G

Gostbsgagag

pre gotovo 2 godine

Markovic = 20 miliona eura na racunu Ti = - 530 din