Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Al Fejha hvata zalet, Mumbaj Siti brani neporaženi niz, Al Duhail nepobediv

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.02.23. | 09:31

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indija 1)

Mumbaj Siti je u subotu domaćin Hiderabadu u utakmici indijske Superlige. Mumbaj Siti je na čelu tabele sa 42 boda, sedam više od Hiderabada u 16 ​​mečeva. Mumbaj je pobedio u poslednjem meču Superlige sa 2:1 u sportskom kompleksu protiv Džamšedpura, produživši neporaženi početak sezone na 16. Hiderabad je savladao Ist Bengal sa 2:0 u prethodnom ligaškom meču i produžio niz neporaženosti na sedam.

AL FEJHA - AL VAHDA, 16.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Vehda putuje da se suoči sa Al Fejhom na meču šampionata Saudijske Arabije. Al Vehda je doživela poraz od Al Fateha sa 2:0 u svom poslednjem ligaškom meču, stavljajući goste na 12. mesto sa 15 bodova u 14 mečeva. Al Fejha je takođe izgubila poslednju utakmicu lige sa 3:0 od Al Itihada, prekinuvši niz od pet mečeva bez poraza.

AL DUHAIL - AL AHLI, 17.00

(Fudbal, Katar 1)

Al Duhail je u strašnoj seriji i mogao bi da iskoristi kikseve Al Sada kako bi se okitio šampionskom krunom. Nanizao je 15 mečeva bez poraza u svim nadmetanjima i nalaz ise na vrhu prvenstva Katara sa 26 bodova, četiri poena više od Al Arabija. Danas ima posla sa Al Ahlijem, koji je petoplasiran sa 17 bodova.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara