Nebojša Čović (Star Sport)
Nebojša Čović (Star Sport)

Menadžer obavestio Zvezdu da će Lojd biti slobodan, blizu smo Đurišića

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.05.24. | 18:36

Nebojša Čović u gostovanju na televiziji B92 pričao o potencijalnim pojačanima crveno-belih

Vratila je Crvena zvezda titulu regionalnog šampiona na Mali Kalemegdan, a dok se ekipa sprema za završnicu sezone i borbe u domaćem šampionatu, uveliko se razmišlja i priprema teren za narednu sezonu. Zvezdašku javnost naravno najviše interesuje prelazni rok, odnosno kakve će poteze na košarkaškom tržištu klub vući u periodu koji dolazi.

Određene naznake o tome koje bi igrače na raspolaganju u narednoj sezoni mogao da ima trener Janis Sferopulos, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović dao je gostujući na televiziji B92. Upitan je predsednik Zvezde o pojačanjima, predočeno mu je nekoliko imena poput bivšeg igrača crveno-belih Džordana Lojda, Luke Vildose te Nikole Kalinića.

Izabrane vesti

"Nikakav kontakt nismo imali osim što je njegov menadžer Grk i što nas je obavestio da će Lojd biti slobodan. I onda idu priče", rekao je Čović, a voditelj kratko upitao: "Vildosa?" Čović je nerazgovetno promrmljao, a onda kratko odgovorio na pitanje o Kaliniću: "O tom, potom. Videćemo kada se završi prvenstvo Srbije."

Pričao je Čović i o dvojici momaka iza kojih je sjajna sezona u ekipi Mege.

"Doveli smo Plavšića (Uroša prim. aut.). Sa njim smo se dogovorili. Nismo daleko da se dogovorimo sa Đurišićem. Naravno da zavisi od drafta."


tagovi

Nebojša ČovićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara