Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Bačka u nemilosti Zvezdine dece: Radulović rešetao, Mituljikić pogađao i asistirao (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.10.21. | 17:10

Filijala crveno-belih savladala OFK Bačku u 12. kolu prve lige Srbije

Gostovanje OFK Bačke iza juga Marakane bilo je idealna prilika da biseri Crvene zvezde na kaljenju u Grafičaru demonstriraju raskošni talenat, a posebno raspoložen bio je dvostruki strelac Andrija Radulović potpisnik rutinske pobede (4:0).

Mrežu gostiju načeo je Jovan Mituljikić u 12. minutu spretnom reakcijom na odbijenu loptu posle udarca Golijanina koji je odbranio Mićanović.

Izabrane vesti

Razigrani učenici Boška Đurovskog u 34. minutu su udvostručili prednost zahvaljujući Raduloviću koji je na levom boku primirio loptu koju mu je poslao Nikola Stanković, a potom neodbranjivo gađao dalji ugao.

Goleadu Zvezdinih bisera nastavio je Ilija Babić već u 46. minutu rutinskom egzekucijom na asistenciju Jovana Mituljikića, a tačku na susret novim projektilom sa levog krila u dalji ugao stavio je Radulović u 58. minutu.

Crveno-bela filijala upisala je tako drugu uzastopnu pobedu na svom terenu i napravila značajan iskorak ka sredini tabele, dok je OFK Bačka ostala na 12 bodova u isto toliko kola, uz po tri pobede i remija i šest poraza.


PRVA LIGA SRBIJE – ODLOŽENI MEČ 12. KOLA

Sreda

Grafičar - OFK Bačka 4:0 (2:0)

/J. Mituljikić 12, Radulović 34, 58, Babić 46/



tagovi

GrafičarAndrija Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara