(Star sport)
(Star sport)

Bahar: Posle utakmice su svi pametni, da smo izjednačili na 2:2 bila bi drugačija priča

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.11.23. | 00:09

Utisci sratega crveno-belih nakon trećeg poraza u grupnoj fazi elitnog takmičenja

Crvena zvezda je prosula prvo poluvreme protiv Lajpciga, pa u nastavku utakmice, uprkos daleko boljem izdanju, nije bila u stanju da ostvari pozitivan rezultat protiv snažnog nemačkog tima.

Barak Bahar je, objektivno, pogrešio u pripremi i izboru uloga za pojedine igrače, pa je već na poluvremenu morao da reaguje i pokuša da promeni dešavanja na terenu.

Izabrane vesti

Na kraju, srpski šampion je doživeo i treći poraz u grupnoj fazi elitnog takmičenja, te će za tri nedelje protiv Jang Bojsa u Bernu voditi bitku za trće mesto i evropsko proleće.

Kapiten Aleksandart Dragović je posle meča poručio da njegova ekipa ni u Švajcarskoj nema čemu da se nada, ako bude igrala na ovakav način, međutim...

"Svako ima pravo da kaže ono što misli. Zasluženo smo imali gol zaostatka, mogli da primimo i više golova. Uspeli smo da se vratimo, a da smo izjednačili na 2:2, bila bi drugačija priča“, rekao je Barak Bahar.

Da li verujete da ekipa može do pozitivnog rezultata u Bernu?

Naravno, očekujemo više od sebe. Svaki meč se borimo, sada smo bili blizu, ali nije bilo dovoljno. Razočarani smo rezultatom, očekivali smo više. Utakmica protiv Jang Bojsa će biti najvažnija za nas“.

Oscilacije tokom meča su bile ogromne.

Imali smo uspona i padova, ali smo igrali hrabro. U drugo poluvreme smo ušli otvorenih karata, pokušali smo da se vratimo, ali nismo uspeli. Važno je da smo se borili. Nikada ne pričam sa igračima odmah posle utakmice, dok sve ne analiziram sa stručnim štabom. Ono što je najvažnije je da smo se borili do poslednje sekunde“.

Da li je možda bilo razgovora sa rukovodstvom posle meča?

Nemamo tu naviku da pričamo odmah posle utakmice, to je bio slučaj samo nakon TSC-a. Posle dan ili dva sednemo zajedno, razgovaramo i analiziramo utakmicu, očekujem da će tako biti i ovog puta“.

Zbog čega insistirate da Srđan Mijailović igra na desnom beku, iako to nije njegova prirodna pozicija?

„Tako sam odlučio, na poluvremenu sam uvideo da je ekipi potrebna promena. Falilo je malo da postignemo i drugi pogodak, to je bila moja odluka“.

Da li iz ovog ugla žalite što Endijaje i Nedeljković nisu bili od starta u timu?

To sad nije važno, posle utakmice su svi pametni. Hteli smo da igramo drugačije, da Kraso bude u sredini, četvorica igrača da se dobro snađu sa loptom, ali zbog visokog presinga to nismo uspeli. Kad pripremite nešto, a nemate rezultate, onda napravite promene. To je moj posao. Drugo poluvreme je bilo bolje, igrači koji su ušli su doneli promene“.

Gelor Kanga je upisao prve minute u Ligi šampiona ove sezone.

Zaslužio je da igra, bio je dosta dobar u prošloj utakmici, dobro se pokazao. Vredno radi, napredovao je dosta“, zaključio je Bahar.




tagovi

Barak BaharLiga šampionaRB LajpcigFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara