Komentari na vest

Bajern desetkovan protiv Barse, Nagelsman umiruje Benfiku: Pozdrav Lisabonu, ne brinite

P

Pjer

pre preko 2 godine

Strpace im najmanje tri komada a ako se naljute i vise,sigurno.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Ovaj se sali. “Barselona i dalje ima igrače svetske klase. Po meni su i dalje među favoritima za titulu u Ligu šampiona. Neki duhovit covek...
E

Eekekekke

pre preko 2 godine

Nemci su to.... 3-0 i to vec u prvom pol za Nemce sutra.
M

Mesi

pre preko 2 godine

Koji Nemci samo su Nojer i Miler i Kimih pravi nemci Sane i Gnabry Goretzka Sule nisu istinski imaju samo trenera Nemca al nemaju igru kao sa Flickom nece oni osvojiti LŠ mucili su se i sa Dortmundom da nije bilo penala i greske Hummelsa kod prvom primljenog gola ne bi Bayern ni pobedio plus imali su puno poraza velikih i ne uveravaju Liverpool i Ajax igraju najbolje u Evropi dodao bih Chelsea,City uz Ragnikov gegen presing United

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Gegenpresing? Aaaaaa, Ralf zna... Veliki mozak. Pobedio je koga? Kristal Palas. Sledecih 9 utakmica igraju sve sa jako slabim ekipama, tu je njegova sreca.
S

Seoul

pre preko 2 godine

Kaže Van Gal u jednoj od izjava iz njegove knjige: Jedva sam nagovorio Ćavija da ne ode u Bayern i obećao mu mesto u prvom timu od naredne sezone. Ćavi je veliki navijač Bayerna od malena, zaista je bilo teško nagovoriti ga da ostane, ali on je kao pametan momak prelomio i ostao. Ostalo znate......
M

Mgk

pre preko 2 godine

Kakve veze ima Ismaila Sar sa utakmicom Bajern-Barsa? Momak igra u Votfordu :D
A

Allianz

pre preko 2 godine

Ma vidjena štela. A Bayern je majstor za nameštanje
G

GostX

pre preko 2 godine

Objasni nam, molim te, kako ce da nasteluju utakmicu? Da odigramo na kladionici i svi cemo biti srecni...
@

@ssss

pre preko 2 godine

Ovo Bajern pere na suvo sa pola gasa. Kak'a Barsa, kak'i bakrači!
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Udvara se Nagelsman De Jongu, priča se vec neko vreme da Bajern zeli da ga uzme. Navodno, Barsa bi mogla da ga proda jer ima finansijskih problema. Nadam se da ce Bajern igrati ozbiljno, Benfika nije zaslužila da ispadne radi toga sto se Bajern sklonio Barsi. Postava bi mogla da bude ovakva: Nojer Dejvis Zile Upa Pavar Roka Toliso Musiala Miler Koman Leva. Pa procenite kolike su sanse Barsi za pobedu. Bajern ove sezone ima pristojnu klupu, pa i pored povreda to izgleda korektno. Postoji mogućnost i da Bajern zaigra sa 3 pozadi u toku meca, tada bi to izgeldalo ovako: Nojer Pavar Upa Zile Dejvis Toliso Roka Koman Miler Musiala Leva. Mislim da ce ta fleksibilnost Bajerna sto moze bez izmena da predje iz jednog u drugi sistem biti velika prednost kada dodju bitni mecevi. Tesko je odbrani da se prilagodi.
I

Ifa

pre preko 2 godine

I gorecka i gnabri su odradili danas cijeli trening treba provjerit prvo nego se lupi drugo barca je u 5 utakmica dala 2 komada tako da i sutra ponovi uspijeh iz 5 utakmica primit ce bar 2 il3.

Mr 007

pre preko 2 godine

Znaci samo 2 razlike za Bajern,nista od petarde za Cavija.😂
C

Coan01

pre preko 2 godine

Rezultat 2:1 jer Bavarci će da igraju sa pola gasa,Barca će jedva da umuva jedan gol pred kraj utakmice i to je to,Benfika će da razbije Dinamo Kijev sa 3-4 komada u mreži i Barcu možemo očekivati u duelu sa Crvenom Zvezdom u evropskom proleću.
W

WTF

pre preko 2 godine

Kako to misliš da Barselona igra sa Zvezdom na proleće? Barsa će igrati LŠ, u najgorem slučaju LE. Zvezda će na proleće igrati Ligu konferencija. Ne zato što ja tako želim kao zvezdaš, naprotiv, želeo bih prvo mesto u grupi i LE na proleće. Ali, jedno su želje, a drugo realnost.
M

Montoja

pre preko 2 godine

Ispravka : Defanzivac Bajerna Sar se zove Bouna, njegov prezimenjak naveden u tekstu igra za Votford
S

Seoul

pre preko 2 godine

Ima i onaj Ismaila Sar iz Čelsija, mislim da je došao iz Nice za džabe i uopšte nije loš 👍
S

Seoul

pre preko 2 godine

Pardon, Malang Sar je u Čelsiju a Ismaila je onaj napadač iz Votforda.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Koliko god voleo Barsu , Bajern ce ih sutra izgaziti. Pet komada minimum. Ako mi legne lova od "pomoc drzave za kladnjenje " cepam 1-1 &4+ .
M

Mareee998

pre preko 2 godine

To sam ja uporno i pricao da ce bajeen izaci sa drugim timom i pustiti barselonu sa prodje...
A

AabA

pre preko 2 godine

Rutinski ce ih Nemci dobiti, 2 gola na brze kontre i cao zdravo