(@Reuters)
(@Reuters)

Bajern i desni bek - potraga duga šest meseci

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.09.20. | 16:45

Maks Arons ponovo prva meta...

Bajern je definitivno izgubio trku za Seržinja Desta. Mladi bek Ajaksa sve je dogovorio sa Barselonom, čak su i lekarski preglede zakazani za utorak, pa Hasan Salihamidžić i Karl Hajnc Rumenige moraju da se okrenu staroj želji i alternativnoj meti - Maksu Aronsu (20).

Podsetimo, Hansi Flik još od zimus vapi za desnim spoljnim koji bi bio alternativa za Benžaman Pavara i baš iz tog razloga (jasno je da dolazi da bude rezerva) Bavarci imaju problem da pronađu ono što žele.

Izabrane vesti

Talentovani bek Noriča bio je nominovan ove godine za nagradu Golden Boy, priznanje koje se dodeljuje najboljem mladom igraču sveta. Kanarinci iz Noriča posle serije njegovih dobrih partija najvećim engleskim klubovima tražili su i do 35.000.000 evra, međutim posle ispadanja u Čempionšip i cena ovog momka pada.

Pošto je ostao bez prve prvog pika očekuje se da Bajern tokom ove nedelje pošalje zvaničnu ponudu. Vremena je sve manje, cenkanja ne bi trebalo da bude - i ne bi smelo - jer prvak Evrope mogao bi da upadne u ozbiljan cajtnot. Ta činjenica daje mogućnost Noriču da insistira na ceni od 20.000.000 evra.

Arons je bio i želja Barselone dok je sportski sektor tog kluba vodio Erik Abidal. Tada su Katalonci poslali zvaničnu ponudu: pozajmica s opciom kupovine za 20.000.000 evra, međutim Norič je želeo da otkup bude obavezan i posao je propao.

Poučen iskustvom nekih svojih zemljaka (pre svega Džejdona Sanča) Arons ne bi imao ništa protiv selidbe u Bundesligu.


tagovi

Maks AronsLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara