Komentari na vest

Bajern kreće na sve ili ništa: Spreman da razbije kasicu i plati 100.000.000 evra za Harija Kejna

T

Tite

pre 10 meseci

Jel to onaj Bayern što ga vole neki pa kažu ne baca Bayern milione na igrače. Ma nemoj
G

Ginola 14

pre 10 meseci

Ovi su uporno dosadni. Fino piše da je minimum za razmatranje ponude, 100 miliona fiksno i oni se vraćaju sa trećom ponudom od 90-95 miliona?! U međuvremenu, Kane se sutra vraća u klub i počinje pripreme, navodno, ima ponudu od 25 miliona po sezoni od Tottenhama i na to sve, čika Ange, ga čeka da pričaju o fudbalu, o napadačkom fudbalu i ulozi kapitena Kanea u timu. Nekad sam imao pozitivnije mišljenje o tom Bayernu.
F

Fibula

pre 10 meseci

Hahahahha mora da je jako teško pomiriti se sa činjenicom da jedina stvar koja iole vrijedi u tom šugavom Tottenhamu unazad 20 godina, uskoro daje petama vjetra. Bez brige prijatelju, ništa se neće promijeniti. I dalje trofeja neće biti idućih 30 godina.
b

borovo

pre 10 meseci

Kako je krenulo na kraju će u Saudijsku Arabiju otići za milijardu godišnje.
s

sg018

pre 10 meseci

Kejn je mator za te novce. Mozda je bolje dati za Vlahovica, Osimena, Hojlunda ili Alvareza iz Sitija i da ostare u Bajernu, kao Leva. I kad ga istrose, daju dalje..
A

Alvareza ?

pre 10 meseci

Na koju foru molim te i za koju sumu..??
M

Mika iz Trstenika

pre 10 meseci

Koliko jos ovakvih tekstova cemu sve ovo vise, kad se stvarno nesto desi onda pisite a ne ovako u nedogled a veliko pitanje da li ce da dodje do transfera, nova indijska serija kao sa rajsom
H

Hehehe

pre 10 meseci

Al Bajern ima para za bacanje