Komentari na vest

Bajern neće da se ponovi Alabin slučaj i odredio Realu cenu za Dejvisa

m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

ja bi uveo pravilo da postoji limit do nekih 20 miliona da kazemo a sve preko ako placas pola ide u dobrovoljne svrhe .Znaci platis igraca 50 miliona 15 ide u donaciju .Bezobrazluk je kako se bacaju pare a pola planete nema leba i vodu
A

Apis1917

pre oko 2 meseca

Te su pare imaginarne...nema veze s realnošću,radi se o mnogo manjim iznosima ali su opet multi milionski ali nekoliko X manji.Poz
@

@R3spect

pre oko 2 meseca

Kakve veze Alkantara od 30 godina i kojeg je Bajern hteo da proda, ima sa mladjim igracima koje Bajern ne zeli da proda?
S

Samo da primetim

pre oko 2 meseca

R3spect/ Našao si Alkantaru za primer!! Nije Liverpul znao šta kupuje i ovi iz Bajerna mu ga podvalili. Hodajuća bolnica. Pred transfer neko vreme nije ni igrao da ga zakrpe za medicinski pregled. Lukave Švabe.
I

Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo

pre oko 2 meseca

E sad ću da pišem nešto što neće biti po volji Los Blankosima. Napraviće oni svoje tkz. Galaktikose 3.0 u redu, ali to u stvari neće biti takvi Galaktikosi, u onoj meri, kao što su bili prvi i oni 2.0. Evo i zašto - Sada je u igri toliki novac, fudbal je postao globalna perionica para i nije Real više sam na tržištu, ni izbliza. Sada je sve teže. Stalno izviru novi fudbaleri, a i nema više tih mega starova kao nekad. Tu je gadna oseka. Jedino Mbapea vidim da je u rangu sa tim igračima iz prošlosti, mada i on ne može u isto odelo sa Ronaldom zubom, Maradonom, Mesijem, Ronaldinjom, Zidanom, npr. Siti je pokazao, zahvaljujući Pepu najviše, da neki tim s igračima od 60 - 100 mil, ako ih ima 15 može da bude super jak i ponekad nepobediva mašina. Na tržištu su osim Reala sada i Siti, MUN, PSG, Bajern, LIverpool, Čelzi, Arsenal, a Barsu očekujem uskoro opet veoma jaku. Neće oni dugo tavoriti u proseku. I Italijani će se finansijski dići u skorom vremenu. Par godina Njukasl neće biti najjači igrač zbog FFP-a, ali naći će Saudijci rupu kao što je i Siti, PSG našao. Da zaključim, neće Real moći dominirati ni izbliza kako se to većini čini. Ovi iza to neće dozvoliti, a iza nekih stoje države, baš kao i iza Reala.
S

Slanina

pre oko 2 meseca

U neku ruku si u pravu. Mada je drugacije vreme, sada su ti svi oni dostupni 24/7 i nije isto kao nekada kada su novinari prosto progonili Bekama npr. Kvalitet Mbapea koji ima osvojeno jedno svetsko gde je dao 1 gol u finalu i srebro na drugom gde je dao 3 sigurno nagovestava neverovatnu karijeru. Jos da se podigne na klupskom nivou. Dalje, Barsa nece skoro mrdnuti sa skupim transferima, gurace svoju decu jer su osakaceni finansijski za duzi vremenski period. Sto se Italijana tice, imamo tu nostalgiju da su nekada zarili i palili, ali nece isto finansijski moci da se nose sa Englezima ili Realom vrlo verovatno nikada. U globalu govoreci, mozda se Inter moze pribliziti malo sto i jeste uradio prosle sezone, Juve isto zbog love ne moze da parira, Milan i Napoli takodje.
7

777

pre oko 2 meseca

Jako lepo upakovano misljenje nekoga ko,blago receno,ne simpatiše Galaktikose,tj najverovatnije vise ceni pratioca na tabeli sa zaostatkom od 8 bodova.U prevodu,dzabe Real kupuje najbolje,kad oni u stvari i nisu nesto najbolje,samo bacaju novac bezveze.Naravno svi ce se uzdići i pojačati takodje,nekim jos manje kvalitetnim igracima,jer ove koje je Kraljevski klub kaparisao,su najbolje od trenutno najboljeg ali ne tako najbolje kako je to bilo u verziji Galaktikosi 2.0 😏.Znaci,svi se pojacavaju,naravno i bankrotirani klubčić iz kantalonije,i ne daju u buducnosti Realu da sa pokupovanim najboljim od najboljeg,ali ne tako dobrim,dominiraju nad svima bar narednih 10god.E sad pored Dejvisa,neka dovedu i Halanda,pa me bas zanima kojim ce se to kvalitetnim igracima pojacavati svi ti silni klubovi i propale lige u trci sa njima.A i Belingem je tu,mada on verovatno takodje spada u kategoriju ne bas najboljeg.E svasta...
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Uzeće ga Real pre ili kasnije, ili ovo leto ili sledeće. Mislim da će pre biti ovo leto, jer ako se to ne završi ovog leta, i Bajern i Real su u problemu, iz Bajerna će otići onda za džabe, a Real rizikuje jer neki Arapi mogu da mu ponude dosta više para od Reala. Tako da očekujem da Real pljune lovu ovog leta i da ga dovede, da se nadju Real i Bajern negde iznedju tih 35-70 miliona evra.
V

VfB

pre oko 2 meseca

Vrijeme je malo i ovi da osjete čari Cvajte
C

Comiliiiii

pre oko 2 meseca

Al su ih presli hahhahahha Umesto da produze coveku ugovor, svi u Real. A do juce igrao banana ligu. Bajern se plasi Reala kao da im je filijala, tako im daju igrace. Pa ajde evo nek nadju prvo zamenu koji je taj kalibar ili similariti ,pa onda da prodaju Dejvisa. Ovako,jacanje vec jakog rivala i jakog protivnika u Ls igrariji. Real pravi tim za smesne pare. Koliki je to tocak poluge snage i moci tog kluba,za ne poverovati. I neko navija za Real? Uvek sam navijao za slabije,nikada taj Real! Mbape na leto dzabe. Belingem ukraden Liverpulu ( nije ni cudo sto Klop odlazi iz kluba) Shvatio sta se radi i sa Sitijem i Celzijem pa i Junajtedom(budzeti su im neograniceni) I kakva je to poenta ubrizgas novac u klub i dovodis sto ti milo. 100 puta jaca za nas navijace fudbala kad vidis da trener stvara tim a ono sto ne moze dopuni sa par igraca i to je to. Nekako lepse i za fudbal i nas same da to gledamo.
R

R3spect

pre oko 2 meseca

Klop je bas stvarao tim, za dzabe. I licno on uzeo kao i Real Bajernu, Tijaga Alkantaru. Zakljucak po tvom pisanju je da ako neko navija za Real 30 godina, treba da prestane da navija za njih jer svi igraci hoce u taj beli dres. Logika ti je jaca strana. A mrznja najjaca.
r

rea

pre oko 2 meseca

Realova finansijska situacija je sjajna toliko da ukoliko Španija kao država uleti slučajno u neku mikroskopsku krizu i kaže bankama da trenutno nije u stanju da apsolutno snosi troškove Reala i Barselone na svojim plećima, isti mogu samo da se ugase. Realova moć leži baš u tome, što mogu hazarderski da se zadužuju koliko hoće, jer Španija ka država garantuje da će u slučaju nemogućnosti otplate tih kredita od strane kluba, na svoja pleća preuzeti plaća celokupnog iznoza zajedno sa kamatama.
P

Pa?

pre oko 2 meseca

Kao na primer Crvena Zvezda
K

Kralj Sveta

pre oko 2 meseca

Na kraju ce biti 45,50 m i svi srecni ,a mislim da ce i desnog beka dovesti Real ,i ako je vec sad jak tim tek ce u narednim sezonama Real biti top