Džerom Boateng (©Reuters)
Džerom Boateng (©Reuters)

Bajern otpisao Boatenga, u redu Arsenal, Totenhem, Čelsi…

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.11.20. | 12:03

Pa i klubovi iz MLS lige

David Alaba je tražio mnogo više para, Džerom Boateng je samo želeo da ostane da radi sa Hansijem Flikom. Ali u Bajernu po svemu sudeći imaju drugačije planove, pa će bavarski klub po svoj prilici narednog leta ostati bez obojice štopera. Tiražni Bild naime piše da su u Minhenu i definitivno odbacili svaku mogućnost da Boatengu produže ugovor koji ističe na leto 2021.

Taman što je Boateng – koji je sa Bajernom osvojio osam titula prvaka u Nemačkoj i dva puta bio na krovu Evrope – pronašao formu i počeo da igra kao u najboljim vremenima.

Izabrane vesti

Uzalud se, u Minhenu ga ne žele, iako je on bio zadovoljan sa platom od oko 12.000.000 evra. Sada je razočaran, pre Flikovog dolaska na Alijanc Arenu i sam je hteo da ide, taman se primirio, kad ono…

Sad će u potragu za novim klubom. Imaće čiste papire, sigurno i dobru platu. Jer konkurencija za njegov potpis prilično je ozbilljna. Dobro obavešteni Bild tu ubraja pre svih londonske klubove: Arsenal, Totenhem i Čelsi. Ranije se pisalo i o Pari Sen Žermenu. Mada iskusni centralni bek navodno razmišlja i o karijeri preko bare. U MLS ligi se nude Los Anđeles Galaksi, Inter Majami, Čikago Fajer i njujorški klubovi.



tagovi

Džerom Boateng

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara