Komentari na vest

Bajern testirao Riberija, spreman za 60 minuta top fudbala; Henes i Kan zagrejani, Braco se buni

D

Dokle god

pre preko 2 godine

Bude Salihamidzic u upravi ima da promasuju transfere kao prosle godine npr Sar, Roka, Kosta i slicni. Ove godine vrate Ulreiha, sta ce biti ako se povredi Nojer ne smem ni da zamislim. Doveli su Upamekana umesto Alabe sto je i vise nego dobro. Ode Boateng. A ne bi falilo nista da je ostao za rotaciju. Takodje desnog beka jure onog Desta sto ih je odjavio prosle godine zbog Barselone. Navodno i Sergio Roberto je meta. Sve gore od goreg. U Sasuolu ima dobar desni bel Muldur nekad igrao za Rapid iz Beca. Kao rotacija je super, a ne bi bio skup.
B

Brko

pre preko 2 godine

Kakav je ovo majstor fudbala. Bilo bi lijepo da se vrati na jednu godinu, pa onda u penziju. I Gotze dobro igra za PSV, steta sto se ne vrati u Bundesligu, npr. u Eintracht Frankfurt ili neki slican klub
E

Echte Liebe

pre preko 2 godine

Gotze je jos mnogo toga mogao dati Dortmundu i Bundesligi, taman nakon sto se oporavio.. Medjutim, jedan od razloga zasto je drugi mandat bio neuspjesan lezi u cinjenici da ga je Favre cijelu 18/19 sezonu gurao u vrh napada kao laznu 9-ku (sto nije njegova prirodna pozicija i deff. pozicija na kojoj ne moze igrati), a vrlo je moguce da takav nije bio ni motivisan da igra te je u vecini utakmica djelovao dosta nezainteresovano na terenu..
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Terza reaguj,samo na prodaju dresova bi pokrio platu a i pride zaradio.
m

mornar

pre preko 2 godine

Ako je spreman za 60 minuta ozbiljnog fudbala u Bajernu, onda bi kod nas mogao 3 utakmice bez odmora da odigra. Terza ne znam sta cekas, kakav bi to marketinski potez
J

Jag eter

pre preko 2 godine

A jeste sad, na svakoj drugoj vesti ista prica. Pa Zvezda vec sad ima 50 igraca na platnom spisku i ja bih voleo Riberija u Zvezdi, ali bih jos vise voleo da se smanji roster za brat vratu 15 fudbalera, pa onda mozemo da pogadjamo ovde ko bi bio marketinski potez, a ne finansijski kamen oko vrata.
M

Mornar

pre preko 2 godine

Jag eter, a ko ne bi voleo da se smanji roster. Imamo 50 igraca, a nemamo rezervu za Rodica i Kangu. Nemamo kvalitetnog spica i desnog beka. Ali zato imamo 4 golmana, 3 defanzivna vezna (Sanogo, Petrovic i raspali Krsticic). Nemamo ni jedno brzo i prodorno krilo.