Komentari na vest

Bajernov plan za leto: Kan mora da prelomi u sukobu Flik - Braco; zašto nije došao Verner i koliko rupa treba zapušiti...

M

Mane123

pre oko 3 godine

Ne sikiram se ja za njih. Bar su dosad pokazali sa znaju sta rade.... ispali iz LS pa sta. Stalo u tom momentu i eto...
m

moni

pre oko 3 godine

bajern je trebao dovesti prošlog leta najbolje iz nemačke...verner+kai harverc...
@

@ssss

pre oko 3 godine

Flik je vrhunski trener, dok je Braco realno vodio lošu transfer politiku. Dakle sve sem ostanka Flika na klupi Bajerna je loše po Bajern.
G

Gost111

pre oko 3 godine

bajern ima vecinu mladih igraca do 25 26 godina,smena generacije je odradjena perfektno,samo miler i lewa stariji,naci ce i tu zamene,upamekano stize,doci ce nojhaus,krilo jedno za rotaciju,mozda jos jedan igrac,ne vidim sta im vise treba...nojer moze do 40-te da brani opusteno.nojer,pavar,upamekano,ernandez,dejvis,kimih,gorecka,sane,gnabri,prvi tim...za ostale ce se videti,najbolje haland umesto lewe,gnabri moze da igra i poluspica umesto milera,koman i sane po strani...to je to,plus jaka klupa,7 8 jakih igraca,jer klupa osvaja trofeje
a

ala ste

pre oko 3 godine

mi nalupali minuse kad sam nakon poraza bajerna od 3 2 protiv mehengladbaha rekao da ove godine nema nista od ls. Zatim se ovde zadnjih pola godine glorifikuje poslovanje bajerna,kao ozbiljni su i gle cuda ispadose smesni.Tim koji je pokorio evropu, ne da nisu sacuvali ili nadogradili,nego su ga dobrano oslabili.Tehnicki najpotkovanijeg igraca i mozak tima dali liverpulu za 30 miliona a doveli kao zamenu nikoga.Nisu otkupili perisica ili koutinja ali zato sad igraju sa dva brza krila od kojih ni jedan nema mozak (koman i sane).Na sve to nisu doveli napadaca krstenog koji moze nekad da odmeni levu koji ima 33 godine. Sad mi nalupajte opet minuse ali vam kazem za 2 godine bajernu sledi pad i rekonstrukcija tima pogledajte koliko godina imaju osnove tima miler nojer leva a za to nemas alternativu na transfer pijaci
N

Nije baš Hamletova dilema

pre oko 3 godine

Baš me zanima na čiju stranu će Oli da stane,Nijemca ili Hercegovca!?Ovaj drugi,šta god da za Bajern napravi,ispred imena ima prefiks auslender.
R

Ross

pre oko 3 godine

Koliko zapravo ego može da uništi čoveka, tim, sve. Nadam se će Flik ostati, jer se pokazao na terenu, i igrači ga cene koliko vidim. Takvih kao što je Braca ima milion, i još milion boljih od njega.
T

Tpb

pre oko 3 godine

Flik se mora zadrzati po svaku cenu pre Braca, Bajern je napokon dobio trenercinu sa kojim je opet favorit za sve trofeje u sezoni. Sto se tice tih pojacanja, Upamekano i Ricards stizu, bice potrebna jos osvezenja u ekipi pre svega u veznom i napadu. Doveo bih Kamavingu, Dibalu koji je nezadovoljan u Juveu i u spicu zamenu za Levu Ben Jedera ili Belotija..
r

rvp10

pre oko 3 godine

Birati izmedju Flika koji je osvojio svih mogucih 6 trofeja u sezoni,i sportskog direktora koji je maltene nista znacajno nije uradio i koji je bez potrebe vratio Kostu koji i onako vise sedi po tribinama nego sto igra je po meni totalni apsurd.Nadam se da je pametan Kan posto Bajernova transfer politika svakako funkcionise nevezano za sportskog direktora,a videli smo da rezultati trpe ako nema trenera nemackog napadackog mentaliteta koji forsira direktan fudbal.
j

juve

pre oko 3 godine

Bayern je najbolji tim na svijetu sa Flikom, ne znam zasto razmisljaju izmedju njega i Brace. Kakav crni Braco
G

Gost2

pre oko 3 godine

To sto je neko bio igrac ne znaci da je rodjen za direktora ili trenera,a ovaj ce ostati jer je veliki prijatelj sa Oliverom jos iz igrackih dana znaci sledece sezone ako ne ode Haland nigde znase ko je sampion jer bilo koga da dovedu za trenera trebace vremena da se prilagode igraci na neki novi sistem...
D

Druze

pre oko 3 godine

Bajern je sampion i bez trenera, mrtvi dortmund je slabiji i od lajpciga, i od volvsburga i od ajntrahta
d

d2

pre oko 3 godine

Bayernu su potrebna ozbiljna pojačanja. Da imaju superiorniju konkurenciju u Bundesligi i tu bi imali izrazitih problema. Ovako im Leipzig dijeli šakom i kapom, a o Dortmundu ne treba ni trošiti riječi. Coman i pogotovo Sane mi se ne sviđaju. Protiv Parižana, u odsutnosti Lewe, su oni trebali Bayernu donijeti prevagu, a vidjeli smo kako je se završilo. Coman je u zadnje 22 utakmice u kojima je igrao (vjerojatno i više, jer gledam statistiku na rezultati.com) dao tek 1 gol za Bayern. Dok je Sane dao 1 gol u zadnjih 19 utakmica. Momci puno zuje, a malo meda daju. Sule i Boateng mi također ne ulijevaju povjerenje. Dobro je što dolazi Upamecano, ali im osim njega treba još par pojačanja.
a

as

pre oko 3 godine

U metu sa Saneom i Komanom. Fenomenalni dribleri, fizika je tu, brzinci, ali... fali im konkretnosti u završnici, previše petljaju u 16. Roben je bio sve kontra od njih, zavrne na levu - puca čim uđe u 30 od gola. Bajernu je ok da ima jednog od njih na terenu, ali obojica u tandemu su kancer za ekipu, zato je ovde falio Gnabri koji je sličan Robenu, voli da rešava, šutira iz svih pozicija... Bajernu je još potreban jedan vezista koji može da odmeni Kimiha, koji će povezati navalu i zadnju liniju. Desni bek koji će se boriti sa Pavarom za startno mesto, a ne biti zamena istom (a Pavar onda po potrebi može i u srce odbrane). Takođe moraju da vode računa o tome da Levandovski ima 33, Nojer 35, Miler 32 godine. To su im 3 ključna igrača a nikome od njih nemaju zamenu. Nibel nije klasa za prvog golmana Bajerna. Bajernu je ovo leto ono u kom mora da iskešira ozbiljan novac za neke mlade snage. Da su pametni da pokušaju Levandovskog da uvaljaju sa ogroman novac, kao što je Real uradio sa Ronaldom i za te novce da pokušaju da dođu do Halanda.
G

Gost123

pre oko 3 godine

Pavar moze da igra stopera i bolji je na toj poziciji nego na poziciji desnog beka. Nije bas prodoran po toj strani za razliku od leve strane na kojoj je Dejvis.
a

as

pre oko 3 godine

Pa nije ni normalno da ekipa ima oba beka koji igraju kao krila. Na šta bi im ličila odbrana kad bi i Dejvis i Pavar srljali u napad? Najmoćnija era Barselone imala je sličan tandem bekova - desno Alveš koji je više bio napadač nego li Eto, a levo Abidal koji je bio treći štoper.

Mia San Mia

pre oko 3 godine

Ja bi pokušao da dovedem sosu, saula, omara, pokušaj pozajmice dybale i kupiti belotija
g

gostrr

pre oko 3 godine

kovac je dobar trener radio je dobar posao u ajntrahtu i zatim sada u monaku, u bayernu nije uspeo pre svega jer nije nemac a svi znamo da u bajernu samo nemci mogu da naprave uspeh i povrh toga los odnos sa salihamidzicem. E sada ako kan otjera flika zarad salihamidzica mogu slobodno da se ugase jer ako 2 poslednja trenera bajerna imaju nesuglasice sa jednim te istim covekom treba se zapitati u kome je zapravo problem
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Problem je u Braci seljaku.
G

Gost 323

pre oko 3 godine

Nezamislivo je da Levandovski nema zamenu vec par godina, nije to samo stvar sto je u 30-ima, svaki tim ima bar jednu ili dve zamene za spica, koji takodje mogu da daju golove. Bajern je veliki tim, nije kao da nisu mogli da dovedu nekog boljeg od Motinga da bude na klupi.
A

Allianz

pre oko 3 godine

Dozvoliti da neki Salihamidziću pravi probleme u Bayernu je nedopustivo.