Komentari na vest

Barsa ima na stolu 100.000.000 evra

P

Pa da

pre 2 meseca

I svi vi se pravite toliko pametni i pricate o jacini lige, i kad dodje da se gard spusti Englezi idu kuci. City jedini izvlaci prosjek. J**ala vas vasa "najjaca liga" Arsenal zamalo od Porta da ispadne, Uniteda nema deset godina, Trenutno tim koji se bori za Titulu igra Ligu Evrope malo sutra najjaca
R

Raffa

pre oko 2 meseca

Da im nije privatizacije i arapskih para bili bi Englezi u vremenu pre Margaret Tacer.Jel vidis da ne smeju nijedan bogati klub iz lige da kazne vec se samo izivljavaju na Evertonu i tim malim klubovima?Celzi kada su kaznili dva prelazna roka prvo im dali jedan prelazni rok da kupe igrace pa ih kaznili.
7

777

pre 2 meseca

Samo polako,jos malo pa nece imati sredstva ni sami sebi da šiju opremu od kineskog jeftinog materijala.Hvataju se za slamku spasa,i samo odlažu neizbežno.A REALnost je da se vracaju na mesto koje im pripada,neka sredina tabele,dobro ajde ne bas sredina,ali neko 6,7,8 mesto.I krpljenje budzeta od sezone do sezone,uz pojacanja u vidu po nekog otpadka iz jacih klubova,koji dolazi za dzabe i pred smiraj je karijere.
N

Nemanja111

pre 2 meseca

Navijac sam Man Utd, ali razlika u padu izmedju Barse i Junajteda je u tome sto Barsa ima strasnu skolu i dokle god je tako oni ce uvek biti u vrhu svetskog fudbala.. Koliko god da im fali para rezultati ce uvek biti tu.. Na rezultate mislim da nece naravno biti favoriti za osvajanje ali u top 8 u evropi i top 2 u spaniji uvek..
T

Tako je!

pre 2 meseca

Jer je Barsa više od kluba!!!
@

@ssss

pre 2 meseca

Da budu u top dva u Španiji im nije ni potrebna strašna omladinska škola.Da igraju sa tom omladinskom školom u engleskom prvenstvu bili bi kao i Mančester.Ovako imaju zagarantovano mesto u Ligi šampiona koje Mančester nema.A u Ligi šampiona uz malo sreće uvek mogu da izađu iz grupe,a da naprave nešto ozbiljnije teško.
A

Atlantik1996

pre 2 meseca

Razlika je u tome sto Barsa skoro uvek ima obezbedjeno mesto u LŠ, a Junajted to nema, a to je posledica jacine lige. Premijer liga gde svi zele da ulazu i ulazu ogromne pare i La Liga, gde je ulaganje slabo isplativo, a Barsu i Real ne moze niko da kupi.