Komentari na vest

Barsa oduvala Sevilju na Pishuanu: Prvenac Rafinje, raste serija Levandovskog (VIDEO)

A

Aruna Dindane

pre preko 1 godinu

Moraju Spanci stari fasisti podrzati ukro-naciste,kakve su to ljige...
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Isti ti španci podržavaju i tvoje Kosovo
P

Povraćao sam malo pre

pre preko 1 godinu

Španska liga je toliko u padu da je žalosno . Moraju i ostali klubovi da prate ovu smešnu Barcu . Oni su izdavali ovaj smešni cirkus od stadiona kako se beše zove nešto kao tečni sapun za ruke Spotfy Camp Nou postali su od kluba cirkus kolorado . Imali su svadbe i pogrebne svečanosti na stadionu . Ej ti Farsa opasan klub 🤣🤣🤣 kako će ovi da pokose u Ligi Šampiona ima da bude kidanje 🤣🤣 Još kad čujem najbolji klub na svetu i njihov najbolji vezni red 🤣🤣🤣🤣 . Kad su najbolji bili što ne osvojiše Ligu Šampiona za redom 🤣🤣🤣 Biće Španska liga ko Francuska jedan klub ostalo ko grašak . Idemo FK Djevdjelija ❤️
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Radja se nova Barselona, pati moli tu pomoći nema!
g

gost 1991

pre preko 1 godinu

Koliko se pljuvala Barsa ove sezone to mi je najjace nista nece uraditi dzaba im sve itd,cutim i citam nisam Simpatizer Barse ali mislim da ove sezone ako se kockice sloze i bude zdravlja mogu da uzmu titulu. Levandovski zver i brza krila… Moze ovo da postane odlicna ekipa.
S

Snoopy

pre preko 1 godinu

Dobri al tanki za Real i titulu
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

@Snoopy nisam siguran da su tanki. Može biti da Real ponovo osvoji ali mislim da se još ništa ne zna. Iskustvo je na strani Reala ali Barselona ima mnogo veći X faktor. Ne treba zaboraviti da ih je Barselona prošle sezone pregazila u poslednjem derbiju, možda ni to ništa ne znači a možda je pokazatelj da ova ekipa Barselone ne leži Realu. Svakako Laporta je napravio ogroman korak, od ekipa koja je bila zadovoljna sa top4 stvorio je ekipu koja može da se bori za titulu. Liga Šampiona je druga priča, tu im treba još 1-2 godine, zavisi kako će mladi igrači napredovati.
G

Gost10

pre preko 1 godinu

Barca na svakoj poziciji ima 2-3 dobra igraca. U napadu su preopasni, kad je Lewa dolazio napisao sam da je on ubica malih ekipa, pravi spic, dovoljne su mu 2 prilike i jednu ce iskoristiti. Vidjet cemo jos sve, sad za sad mrtva trka Barce i Reala. P.s Koliko se Sevilja raspada ovo je moglo biti 7 :2 za Barcu
Z

Zivorad

pre preko 1 godinu

Steta sto umesto levandovskog nisu doveli mitrovica koji bi sa ovakvim saigracima do sada dao 25 golova
N

Novak majstor

pre preko 1 godinu

Racunam da si ironican

ST8

pre preko 1 godinu

Bareslona I Real ili su toliko mocni ili su im protivnici loši. Oba tima na pocetku sezone igraju odlicno.
b

blayadubplaya

pre preko 1 godinu

Zasto postoje ove ekipe tipa Sevilja i Atm, njima se ne igra fudbal, oni bi da treniraju samo i da se utakmica zavrsi sto pre, vise zelje imaju ljudi na terminu. Barsa ugazi Sevilju a ovi nisu u presing izasli ceo mec pred domacom publikom. I da cekao sam golove na obe tekme, neka predju u amatere ako im se ne igra.
f

frey

pre preko 1 godinu

Te dve ekipe igraju samo da ne izgube. Sve potpisujem sto si napisao, odvratni su.
M

Madridistaaaa

pre preko 1 godinu

Bice zanimljiva spanska liga ove godine. Ovo je bas bila vidjena pobjeda Barce, obzirom da ova Sevilja veze nema. Jedino se nadam da ce Viljareal uspjeti da drzi korak za Realom i Barcom
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Mnogo jaka Barselona. Najjaca vrlina su joj dva prebrza i tehnicki potkovana krila Dembele i Rafinja, a na klupi nista slabiji Fati kojeg samo uvode u ritam sporije nego inace zbog silnih povreda ranije. Levandovski je rodjeni pobednik tu nema dileme, a Kunde izgleda pun pogodak, kako je odigrao veceras svaka mu cast, Arauho i Garsija standardno vec za ovu sezonu ,obojica odlicni, Arauho nas je na to odavno navikaoz evo i Erik se pridruzio. Jedino sto mogu da zamerim Caviju je Buskec, covek ne moze da igra u ovom veznom redu, Pedri je doktorcina, Gavi neumoran u presingu, a Buskec sve to koci i ometa, mora tu De Jong da pocinje utakmice, kad je mogao Pike na klupu, moze i Buskec.
X

Xavi1111

pre preko 1 godinu

Svaka cast za komentar, upotpunosti se slazem ! Lp drug
m

moni

pre preko 1 godinu

lapa, zanimljiva utakmica...i odlična barca...
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Svaka cast Caviju kad drzi na klupi Depaja i pogotovu Fatija. Koja je poenta Rafinje? Sebican, dribla, neresonski sutevi, sve ono sto je radio Depaj s kojim nisu zadovoljni, samo za razliku od njega Depaj je bio efikasan. Dembele i dalje isti, to je to od njega, u stanju da predje 10 igraca i da omasi gol sa 2 metra. Za sad su protivnici bili jako jako losi (danas Sevilja masila nemoguce), videcemo uskoro protiv Bajerna.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Šta ti dečko pričaš, odnosno pišeš…