Žil Kunde (©AFP)
Žil Kunde (©AFP)

Barsa se ne zaustavlja, iz Las Vegasa stiglo zeleno svetlo za transfer Žila Kundea

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.07.22. | 15:42

Čelsi će po svemu sudeći ostati bez željenog pojačanja, iako je poslao izdašnu ponudu Sevilji

Pre godinu dana zbog velikih dugova i problemima sa Finansijskim fer plejom Barselona nije mogla ni da zadrži Lionela Mesija. Prodavala je igrače, neke puštala i bez obeštećenja kako bi preživela, ali ovog leta se situacija magično preokrenula na Kamp Nou. Potrošeno je već 103.000.000 evra, angažvana su četiri kvalitetna pojačanja, a sprema se Barsa i da pobedi Čelsi u trci za potpis Žila Kundea.

Novinar Đerar Romero je još jutros preneo informacije da je Francuz na pragu Blaugrane, a ubrzo je njegova saznanja potkrepio i katalonski Sport. Iako su Plavci ponudili 65.000.000 evra za usluge 23-godišnjeg defanzivca, Barselona će po svemu sudeći odneti pobedu u trci za njegov paraf.

Izabrane vesti

U noći između petka i subote većali su čelnici Barselone i tražili način da presele Kundea u svoje redove. Svesni su bili činjenice da igrač želi da se preseli na Kamp Nou, ali bilo je potrebno zadovoljiti i Sevilju. Posebno jer već ima izdašnu ponudu iz Londona na stolu. Izgleda da je rešenja pronađeno.

Naime, Barsa je spremna da plati manje od 65.000.000 evra, ali odjednom. Čelsi je sa druge strane planirao da u ratama isplaćuje obeštećenje Andalužanima. Prema poslednjim informacijama, rukovodstvu sa Sančes Pishuana se više dopada opcija da novac odmah legne na račun kluba, pa makar bio i manji od onog koji bi Plavci uplatili iz više delova. Iako nije poznato koliko Katalonci mogu da plate, navodno je reč o visokoj cifri.

U Las Vegasu, gde je Barselona trenutno na pripremama, raste optimizam da bi Sevilja u narednim satima mogla da da zeleno svetlo za realizaciju transfera.




tagovi

Žil KundeLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Barselona
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara