Dani Alves (Foto: twitter.com/FCBarcelona)
Dani Alves (Foto: twitter.com/FCBarcelona)

Barsa se okreće zlatnoj generaciji: Posle Ćavija se vratio i Dani Alves

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.11.21. | 21:19

Preko dana je stigla najava, a sada i zvanična potvrda

Proživljava Barselona teške dane, ali se izgleda sprema da ih reši proverenim receptom. Klupu je od Ronalda Kumana preuzeo legendarni Ćavi Ernandez, a sada je i desni bok pojačao član jedne od najtrofejnijih generacija u istoriji kluba - Dani Alves. Brazilac će se ekipi i treninzima priključiti naredne sedmice, ali neće imati pravo nastupa sve do januara. Parafirao je saradnju do kraja sezone, uz opciju da je produži za još godinu dana.

23.55: (4,10) Urugvaj (3,15) Argentina (2,15)

Izabrane vesti

Vratio se Brazilac na Kamp Nou, koji je leta 2016. godine napustio kako bi potpisao za Juventus. U dresu Blaugrane je proveo osam godina, upisao 391 nastup i postigao 21 pogodak. Jedan od najtrofejnijih fudbalera na svetu je pehare kao igrač Barselone podizao u 23 navrata: Primeru je osvojio šest puta, Ligu šampiona tri.

Posle Juventusa je nastupao za Pari Sen Žermen, a potom i Sao Paulo, sa kojim je nedavno raskinuo saradnju i postao slobodan. Barsa je pokazala interesovanje da ga vrati, sa tim se složio i novi trener i dve strane su očas postigle dogovor.

Iskusni Brazilac je navodno održavao formu i nalazi se u odličnom stanju, a imaće i dovoljno vremena da upozna nove saigrače i spreman dočeka drugi deo sezone. Nema sumnje da će svojim iskustvom biti od velike pomoći ekipi, posebno mladim igračima.



tagovi

BarselonaDani Alves

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara