Komentari na vest

Barsa traži levog štopera: Romanjoli, Martinez, Senesi ili Mandi kao “daj šta daš“ opcija

a

adFSADVaa

pre oko 3 godine

Neću da komentarišem njegov stil igre, ko je iole pratio Milan prethodnih sezona zna o čemu pričam. Staviti Alesia Romanjolija u sistem sa četiri pozadi i napadačkim levim bekom je samoubistvo, od kad su mu otišli Gatuzo i Rikardo Rodrigez (koji je, iako je ostavio loš utisak u dresu Milana, poprilično olakšavao posao u defanzivi capitano-u). Romanjoli tek svaku desetu utakmicu odigra na nivou. On može da igra samo levog štopera u sistemu sa tri nazad, ili, u krajnjem slučaju, kao tradicionalni levi bek.
G

Gost sa splava

pre oko 3 godine

Kolarovu istice ugovor sa Interom, idealan je za levog stopera u paru sa Pikeom
w

ww

pre oko 3 godine

Ovaj romanjoli je kao nas maksimovic. Pojma nemas kako je tu gde jeste i zasto ga i dalje traze
8

874986547/

pre oko 3 godine

Nije tako. Romanjoli godinama bio jedna od rijetkih pozitiva Milana i među najboljim stoperima Serije a . Jbg nanizale su se povrede, izbacile ga i drže ga van forme. Za Lenglea i Pikea je Nesta
M

Mit

pre oko 3 godine

Romanjoli rupetina
P

PoPo

pre oko 3 godine

Kako god, propast.
G

Gost123

pre oko 3 godine

Umesto da dovedu klasu od stopera oni dovode ove nedokazane a odbrana nikakva. Utopiti Umtitija i novac za Kulibalija i reseno 50% problema. Arauho i Mingeza su mladi, treba da igraju pored nekog iskusnog 2-3 godine. Pike je i dalje dobar ali mu je verovatno ostalo jos godinu, dve.
B

Bh

pre oko 3 godine

Slažem se ali izgleda da nemaju novca za klasu od stopera
P

Postic

pre oko 3 godine

Martinez je bolje resenje pokriva dve pozicije stoper i zadnji vezni
R

RedDevil

pre oko 3 godine

Taj Kulibali dok ode negde napunice 40 godina. Mediji ga sele sezonama, ali nece taj nidje. Ima da ga utope kad vec bude poceo da brlja, a ni sad mi nije za neki top klub gde bi mogao da izgura celu sezonu na vise frontova, a da ne pricamo par sezona da odigra na nekom nivou. 100m i jace za ono. Koja smejurija...
G

Gost123

pre oko 3 godine

RedDevil- mislim da mu je ovo poslednja godina ugovora tako da ce retko ko dati 100M. Verovatno polovinu od toga ili malo jace.
K

Kemp

pre oko 3 godine

Milenkovića uzmite dok je još jeftin, za 2 godine biće bolji od Pikea kad je bio u njegovim godinama